Natalya A. Petrovna

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Natalya A. Petrovna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
26
Hozzászólások száma :
4
Csoport :
-

stivali italiani
Témanyitás Natalya A. Petrovna •• 19th Március 2017, 21:32


Natalya Alexandrovna Petrovna
karakter   títulusa

Russged
25
Elizabeth Olsen
Keresett
Nat
Moszkva 1992. 02. 14
szoldát
táncos
Tatiana Dmitrijovna Petrovna
Alexandrov Antonics Petrov
Milena Alexandrovna Petrovna
hajadon
Moszkva

¤ kitartó
¤ lelkiismeretes
¤ kedves
¤ elszánt
¤ segítőkész

¤ makacs
¤ gyanakvó
¤ néha szétszórt
¤ néha akaratos
¤ haragtartó

Életem néhány lapja


Milena mindig is sokkal jobb kézügyességgel volt megáldva, mint én. Irigyeltem a szép ecsetkezelését, a szemét, amiért olyan szépen tudta egymáshoz illeszteni a hideg és meleg színárnyalatokat, és azt is, hogy a házon belül jó néhány festménye vagy rajza volt kirakva. Még az én szobámban is megtalálható volt belőlük kettő, az egyiket egy nyaralás alkalmával készítette úgy, hogy én nem is tudtam róla. Feküdtem a tó partján, hatalmas karimás kalapommal takarva el az arcom a káros sugarak elől, míg hagytam, hogy bőröm nyerjen magának egy kis színt. Jóformán csak a kalap látszik meg az, hogy valaki fekszik a székben, az nem látszik, hogy én vagyok. Messziről készült, és inkább a tájra koncentrált, az emberi alak nem is fontos. Emlékszem arra a napra. Elaludtam és mikor felkeltem pár órával később fehér bőrömnek már csak a fürdőruha alatt volt nyoma, mindenhol máshol egy homárra emlékeztettem.
Milena kinevetett mikor meglátott, hangos nevetése betöltötte a ház minden egyes szegletét és még napokon keresztül nagyon jól szórakozott rajtam. Megelőzhette volna szerencsétlenkedésemet, de annyira elmerült a festményben, hogy erről el is feledkezett. Nem gonosz volt, egyszerűen csak művész, akit ha elkap az ihlet képtelen megállni, amíg be nem fejezi az adott művet.
A másik képen is fellelhető vagyok, a család többi tagjával együtt. Apám a szalonba szerette volna tenni ezt a képet, de ragaszkodtam ahhoz, hogy hozzám kerüljön. Mindenki boldognak tűnik rajta, de ez csak a látszat, mert egy nehéz periódusban festette a nővérem. Neki is nehéz volt és nekem is, egy rokon elvesztése miatt minden este átszökdöstünk egymás szobájába, hogy ne kelljen egyedül éjszakáznunk. Megnyugtatott minket a másik jelenléte, azt éreztette, hogy több baj nem történhet. Egy régi fénykép alapján készült a festmény, de nem annak teljes utánzataként, hanem egy két változtatással. Öregebbnek tűntünk rajta, okosabbnak és boldogabbnak.
Pontosan olyan a kép, amilyennek ma kéne lennünk, de már sohasem lehetünk ilyenek, nem lesz teljes a család, a képen legfeljebb egy fiatal nő jelenhet meg, egy édesapa és egy édesanya, a másik fiatal lány már két méterrel a föld felszíne alatt található selyem párnán és gyönyörű sötét kőrisfa koporsóval körülvéve.
Néha felkapom a telefonom és elkezdem tárcsázni a számát, amikor valami olyan történik velem, amit azonnal el szeretnék neki mondani, de rá kell jönnöm, hogy a telefonját már nem fogja felvenni pár csörgés után, sőt kicsöngeni sem fog. Mindig gyorsan elhajítom a kezemből a készüléket, mielőtt meghallanám azokat az otromba szavakat a telefonból „a hívott szám nem elérhető”. Jó pár telefonomat tettem így tönkre az elmúlt időszakban, mert nem puha felületre esett a készülék, hanem például egy úttest kellős közepére vagy egy lépcsősor tetejére, ahonnan szépen végigbukdácsolt lefelé. A telefon képernyője mindig pókhálósra tört, és olyankor végre tudtam mosolyogni. A szívem is pontosan ugyanolyan állapotban volt, mint a telefonom kijelzője.
Minden egyes ilyen eset után a próbaterembe vezetett az utam, a hangerőt a maximumra tekertem, és kezdtem el gyakorolni, egymás után minden eddig tanult koreográfiát.  A partnerem mindig szabaddá tette magát ilyenkor a nap további részére és velem gyakorolta a lépéseket, de amikor neki már sok volt, én akkor is folytattam egészen addig, amíg a kimerültségtől nem kezdett el az összes izmom eszméletlenül sajogni és össze nem estem a próbaterem közepén. Általában ilyenkor már mindig egyedül maradtam az épületben, és senki sem láthatta az arcomon végiggördülő könnyeimet.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Natalya A. Petrovna •• 20th Március 2017, 16:14


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Kedves Natalya! * azért 3x megnézte, hogy biztos jól írta-e a nevet, minden áron "iy" kombót akart használni *

Először is engedd meg, hogy üdvözöljelek szerény kis társaságunkban! Őszintén bízok abban, hogy hosszú-hosszú ideig fogod kivételes személyeddel színesíteni  az oldalunkat és ezzel együtt a RussGed csoportját is, hiszen nagy szükség van rátok, de pont így az aktív tagokra is.  :twisted: * tudja ám, hogy kell hátulról indítani * Arról már nem is beszélve, hogy milyen központi fontossággal bírsz, és milyen lényeges karakter leszel, hiszen.... *megigazgatja a nyakkendője csomóját * ... höjjaj, hát nem kisebb ember oldalán fogsz ácsorogni, mint az egyik alvezérén  Wink  :füty: Nem titok, számomra megtiszteltetés, hogy én fogadhatom el címeres cimborám, Vlad keresettjét és... jövendőbelijét? Razz Szegény ember már olyan régóta vár arra, hogy egy stabil társat kapjon maga mellé, hogy helyette is én fáradtam bele az összes próbálkozásába, de nem adta fel! Ő legalább kitartó Very Happy Deee, talán segített az is, hogy végig csuriban van/volt az ujjam, mindahányszor a fő szálát emlegette vagy épp azt próbálta meg rendbe tenni. Igen, ez csakis az én csodálatos művem és érdemem lehet Razz bevonzottalak  :rr:  mérges  Ergo, remélem, hogy majd te leszel az, aki meghozza neki ezt a biztos pontot, és te leszel az, akire majd megfelelően építhet és tovább gondolhatja a már jó ideje egy helyben toporgó szálát. Rengeteg lehetőség van nem csak külön-külön a karaktereitekben, de együtt is - há', hogy a fenébe ne, elvégre azért hirdetett olyan hölgyeményt amilyet - szóval amint az elfogadó végére érek, na jó azért előtte olvasd is el, tessék játékba kezdeni Razz  

Csak, hogy a karakterről is essen néhány szó: nagyon örülök annak, hogy Elizabethet választottad a megadott hölgyek közül és nem csak a közös képek, gifek lehetősége miatt - én magam személy szerint soha nem voltam híve az efféle "párosításoknak", hogy csak azért mert szerepeltek egy filmben, sorozatban, majd tökéletesek lesznek játéktérre is -, sokkal inkább a hölgyemény és az uraság milyensége miatt. Szerintem sokkal finomabb, bájosabb vonásai vannak, mellette pedig épp ugyanennyire karakteres az arca, ami szerintem jobban mutat Tom mellett, mint egy tetőtől talpig dögös, kerekebb vonalakkal bíró hölgy  Smile Szóval ha engem kérdeztek - bár nyilván nem az én véleményem a lényeg -, a létező legjobb választás lett Elizabeth, akihez tökéletesen eltudom képzelni  azt a természetet is, amit Nathez rendeltél. Úgy hiszem, hogy a makacsságára szükség lesz egy olyan közegben, mint amilyenbe befogod őt vezetni, és bár tudjuk, hogy az oroszok között a nők inkább egy tökéletes kis díszként vannak jelen a férjük oldalán, de szólj ám ha tévedek, szerintem szükséges a kurázsi egy temperamentumos férj és jövendőbeli család mellé  :füty:  :bounce: csak keményen, kislány Razz

Az előtörténeted épp amennyire nyugodt, letisztult és festői - höhö, de humoros vagyok így a festmények említése mellett  :twisted:  - pont annyira szomorú, tragikus és lírai, főleg az a pár sor, míg a testvére elvesztésében rejlő fájdalmakat emlegeted. Azt, hogy nem veszi már fel többet a telefont, de mind ezek ellenére Nat ha sokszor szinte csak megszokásból, de még most is a készülék után nyúl, hogy felhívja. Tapasztalatból tudom, hogy ez tényleg így van, hiszen ha napi rutinná válik valakivel a telefonálás, még ha csak pár szóról is van szó, miután az elmegy, te még akkor is hívnád az adott időben, hogy kérdezz, mesélj és mondj! Ezt a részét nagyon szépen sikerült elkapnod, amiért hatalmas piros pont jár! Kíváncsi vagyok arra, hogy a közeljövőben ezzel miként fog Nat megbirkózni és mi lesz akkor, ha Vlad mellé kerül?

Nagyon kíváncsi vagyok rátok, épp ezért nem is húznám tovább az időt. Mivel nem csak én, de a keresőd is mindent rendben talált, utadra is engedlek!
Nagyon jó játékot és remek időtöltést kívánok neked itt Olaszországban    
Vissza az elejére Go down
 
Natalya A. Petrovna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Solntsevskaya Bratva-
Ugrás: