Xue Yang Aro

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Xue Yang Aro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Triád
Age :
19
Hozzászólások száma :
4
Csoport :
Triád

stivali italiani
Témanyitás Xue Yang Aro •• 11th Április 2017, 22:04


Xue Yang Aro
karakter   títulusa

Triád
17
Lee Minhyuk
saját
Aro
Pontos hely és idő ismeretlen, de feltehetően Kína & 1999. 05. 17. környéke
Katona - 49
Foglalkozás: Folytonos bajkeverő, "diák"
Anya: Ismeretlen
Apa: Ismeretlen
Egyéb családtagok: -
CSALÁDI ÁLLAPOT: lonely
TARTÓZKODÁSI HELY: Firenze

Yang Aro. A közvetlen szomszéd srác típus, aki mindenkivel jól el van, még ha ez csak a látszat is. Vakmerő, s bevallása szerint nincs olyan, hogy félelem. Ezek csak buta berögzült dolgok, amiknek többségét kiskorunkban másoktól tanulunk el. Hiszen, ha belegondolunk abba, hogy egy kisgyermek sem fél semmitől, csupán felfedez és megfigyel, akkor valószínűleg nincs is mitől tartanunk, csupán a környezetünk folytonos paranoiáját kell figyelmen kívül hagyni. Kitartóan végzi a munkáját. Amibe belekezd, azt véghez is viszi. Nem szereti a félbehagyott dolgokat és mindig a legjobbra törekszik. Megbízható, bármiről is legyen szó. Ugyan szereti mindenbe beleütni az orrát, azért még is ügyesen tartja a száját, ha olyan dolgokról van szó. Bármi baj van, őt nyugodtan lehet zargatni, remek problémamegoldó képességgel rendelkezik és biztos, hogy szán más gondjára is időt.
Am ugyanakkor, eléggé türelmetlen is. Nem szeret sokáig várakozni, s kíváncsisága is mindig hajtja. Szeret mindenbe beleavatkozni és mások helyett igyekszik megoldani a problémát, amit lássunk be, hogy nem mindig a legjobb ötlet. Viszont e mögött a bájos arc és barátságos mosoly mögött néha egy hidegvérű szörnyeteg lakozik. S ugyan könnyen túlteszi magát egy halálon, nagyon nem szereti azt, ha indokolatlanul halnak meg az emberek. Bár már megtanulta az élet nevű játék kegyetlen szabályait. Folytonos magányossága miatt, nem tudja, hogy kell másokhoz illően közelíteni, így megeshet, hogy nem érti a személyes tér pontos fogalmát, vagy csak hidegen hagyja. Hiányzik neki az emberi érintés és ennek hiányát gyakran idegeneken pótolja be. –Persze nem kell rosszra gondolni. Igaz az egy éjszakás kalandok sem állnak messze tőle. Koravén. Legalábbis olykor eljátssza a már sokat élt bölcset máskor meg egy kisgyerek található meg, gyönyörű csokoládébarna íriszeiben. Lusta. Persze, csak akkor ha takarításról vagy valami borzasztóan unalmas feladatról van szó.

Életem néhány lapja

Hatalmas nagy utcák az esti sötétben. Ahol már a lámpák fénye is elég halovány, s az utca csendes, sivár. Mindössze lépteket hallani, mik egy csepp kis talp szorgos szedegetésének zaja. A léptek azonban ritkulnak, s végül abba maradnak. Lihegve, könnyeit törölgetve áll meg az az alig 6 éves kis fiúcska, aki valami menedéket keres az esti fagy elől. A télhez képest eléggé vékonyan van öltözve, így nem csoda, ha már rendesen átfázott és fáj mindene. Dehogy mit keress kint az utcán, késő este ilyen hidegben egy aprócska gyermek? Egy jobb életet. Ám előbb egy menedéket, ahol reggelig meghúzhatja magát.
Havazik. Más gyerek örülne a hírnek, de ő nem. Ő csak kétségbeesetten kell fel és szalad tovább, míg a legközelebbi házat el nem éri. Csak szalad és szalad, míg minden el nem mosódik, majd elsötétül előtte. A nagy feketeséget pedig egy erős fény váltja fel, mely a nap erőteljes sugarai lennének.


Csak egy álom volt. Pontosabban egy emlék. Xue Yang Aro-val ugyan is ez valóban megtörtént.
Még kicsi volt mikor magára hagyták. Nem lehetett több hatnál. Így már nem is emlékszik a szüleire, a családjára, arra, hogy voltak e testvérei. Egyszer volt árvaházban, de akkor sem volt ott sokáig. Nem szerette, ott folyton csak bántották, így csakhamar megszökött onnan. Persze jogos a kérdés, hogy akkor hogy is él mind a mai napig. A válasz egyszerű: üdítőket, újságokat árult az egyik kisbolt előtt. Volt, hogy a tejet hordta ki a megadott címekre. Aluljárókban, nyilvános mosdókban kellett aludnia és az iskolába se tudott rendesen járni, de legalább fenntudta tartani magát. Egy teljes évig élt így, aztán minden megváltozott…

Sötét öltöny, nagyjából 185cm, 30-as, furcsa seb az arca jobb oldalán. Ezeket a dolgokat sikerül felmérnie a hétéves Yang Aronak a vele szemben ülő férfiról. Nem ért nagyon a pénzhez, azt viszont még ő is látja, hogy az illető nem a szegény negyedből jött. Frissen vasalt ruha, márkás cigaretta és a legújabb autó, ami mintha csak most gurult volna ki a szalonból. Már egy ideje szemeznek egymással. Eddig azt hitte, hogy az úr, csak vár valakire, most viszont már úgy érzi, hogy ő a megfigyelés tárgya. Sejtése csakhamar beigazolódik, hiszen egy negyedóra múlva végül újból kiszáll az illető és elindul felé, s amint elé ér leguggol a csöppséghez. –Gyakran látlak itt, talán nincs hová menned?- kérdőn pillant rá, s alaposan megszemléli közelebbről is. A kicsi csak bólint egyet, mire a felnőtt elmosolyodik. –Mi lenne, ha eljönnél velem? Ígérem szebb jövőd lesz. – kezét nyújtva állt fel, s a fiú kis gondolkodást követően fogadta el azt. Tudta, hogy bárhová is viszi, ennél már csak jobb lesz.

Shin Ji. Így hívják a férfit, aki megmentette, akinek köszönheti azt, hogy födél van a feje felett és rendesen járhat iskolába. Persze ezeknek is megvolt a maguk ára. Kemény edzést kapott és nem egy megpróbáltatáson kellett keresztül esnie. Mára már teljesen kiirtották belőle a félelem fogalmát. Több küzdősportban is jártas és a fegyverekből is rendes képzést kapott. Egy igazi jó katona lett, aki nem fél senkitől és semmitől. Remekül hallgat a parancsra, és ha kell öl. Fiatal kora ellenére több vér tapad már a kezéhez, mint amennyit kinéznénk belőle. Ha a „munkáról” van szó mindig komoly és hidegvérű. Ám, ha a hétköznapokban kapja el az ember… teljesen más. Egy ártatlan, közel tizennyolc éves srác, aki a világ leghülyébb és legviccesebb embere. Aki titokban mindig figyel másokra. Hatalmas mosolya mellett eltűnik az a sok borzalom, ami számára az élet velejárója. Civilben sem húzódik meg a sarokban, mindig ott van az eseményeknél. Általában első sorból figyel, de ritkán avatkozik bele a dolgokba, mondván nem avatkozik bele a természet rendjébe. Azonban néha vannak kivételek. Mikor úgy érzi, hogy szükség van rá. Szükség van arra, hogy megakadályozzon végzetes hibákat. Hasonlót érzett akkor a hídon is.
Hangos beszélgetés, nevetés zavarja meg a reggeli csendet, minek okozó egy csapat fiatal, kínai fiú. Élükön Aroval, aki kezdetben csak csendben figyelte a fiúk közti csipkelődést, aztán meg annyira belejött, hogy mostanra már az ő hangja a legnagyobb. A beszólásokhoz néhol lökdösődés és dulakodás is társul, így az a csapat tini az egész járdát kiközösíti magának. Hazafelé igyekeznek, hogy mihamarabb eleget tegyenek tervüknek és azt az egy teljesen szabad napot arra használják ki, amire csak szeretnék. Hiszen ritkaság az, hogy ne legyen dolguk, ezt így illő is megünnepelni. Viszont neki most nincs különösebb kedve inni, így egy gyors indokot keresve szakad el a csapattól, azt ígérgetve, hogy majd később csatlakozik hozzájuk. De igazából eszébe sincs. Inkább csendbe sétálgat a hídon és élvezi a napsütést.
Már messziről látja a híd közepén bámészkodó fiút, de igyekszik figyelmen kívül hagyni. Nem az ő dolga, ha bele esik. Ám mikor elhaladna mellette, pont akkor zuhanna le a másik is és szinte reflexszerűen kapja el a derekánál fogva. Úgy öleli, mintha legalább ismerné és féltené az illetőt, majd óvatosan visszahúzza a járdára, amitől meghőköl, és a másikkal az ölében huppan a földre. Nem érti, hogy még is miért tette. Szinte ösztönösen nyúlt érte. De a visítását hallva inkább lökné vissza. –Tőled nem nehéz megsüketülni. – tapasztja a szájára a kezét, hogy még véletlenül se hívja fel jobban a figyelmet a hangoskodó. Nem érti mi baja a másiknak. Megmentette az életét és az a hála, hogy visít, meg menekül. Arról meg nem is beszélve, hogy melyik férfi ájul el egy kis bogár láttán? Még, ha egy lány tenné, de hogy még ez a furcsa fiú is. Viszont csak nem hagyhatja itt a nyílt utcán. Ha már megmentette, akkor nem hagyhatja cserben. Így a hátára kapja, és szépen haza cammog vele.

Xue Yang Aro sosem a gazdagságáról volt híres és ez most is így van. Igaz, már így is jobb élete van, mintha magától kelet volna Kína utcáin szenvednie. De mióta áthozták Olaszországba, azóta újból a szegényebb negyedekben kell élnie, a már kissé omladozó, dohos házban. De itt legalább van víz, fűtés és legalább nem egy cipős doboz a méreteit elnézve. Hiszen rajta kívül, még simán elférne egy-két ember.
Haza érve óvatosan a kanapéra helyezi, majd betakargatja Csipke Rózsikát és a kávéját iszogatva ül le mellé az asztalra, s onnan figyeli. Figyelmesen vizsgálja a fiú arcát és mikor látja, hogy ébredezik, egy hatalmas mosoly terül el az arcán. Az viszont nem tetszik neki, hogy az idegen ilyen gyorsan távozni akar, így csuklón ragadja és vissza rántja. –Hova sietsz? Pihenned kéne. A táskádat meg addig idehozom neked, te csak pihenj és egyél egy kicsit. – azzal az ölébe rak egy doboznyi húsos tésztát és már pattan is, hogy elinduljon a táskáért. Nem tudja, hogy miért lett ilyen lovagias. Csak egy fura érzést érez bent a mellkasában és mihamarabb elakarja tüntetni azt a szokatlan érzést.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Yakuza
Age :
25
Tartózkodási hely :
「Genova」
Hozzászólások száma :
70
Csoport :
「I'm Yakuza」

stivali italiani
Témanyitás Re: Xue Yang Aro •• 15th Április 2017, 13:30


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Huānyíng Xue Yang Aro!

Kínai nyelvtudásom eltörpül, mesterien kirakott életműved mellett. Cáfolásra jogosult, de mindenki számára eredménytelen. Smile Nah de hagyjuk a filozofikus beszédmodort...
Welcome mr. Yang! Egy újabb taggal bővült a Triád-ok sora. Fantörpikús! Talán jobbra nem is adhattad volna le a voksod.
Lássuk az értékelendő jegyeket:
Küllem: 10/9-es. Nézd el azt az 1% láncszemet...mert manapság mégmindig kisebbségnek számítunk Európában, ázsai vonatkozásunk miatt.
Jellem: 10/10+ Egyszerűen imádom a logikusan, szépen körbe írt jellem jellemzéseket. Kifejezetten díjazom, hogy nem csak úgy odavetteted a ismérveket, hanem szépen adtál melléjük egy kis kellemes körítést. Hisz úgy finomabb minden étkezés ha van mellé valami köret.
Történet: 10/? waitaminute...:shock: :shock: :shock: :o ... a pillanatnyi sokk már okozott nekem kellemetlenségeket...persze ha úgy vesszük ebben a szituációban ez kellemes meglepődés mintsem halálos sokk. Véleményem szerint ez a történet egy másik szállal fut össze. S szerencsémre pont egy olyanéval akit -mitadIsten - én fogadtam el, és invitáltam a Triádok körébe. Hát így már sokkal teljesebb a kép, sokkal átláthatóbb az ezerdarabos kirakós. Igazából ehhez nincs túl sok hozzáfűznivalóm. Hisz így már egy teljes forgatókönyvet kaptam mindkettőtökről. Azért a fiatal hátteredet neheztelem...és ha az a fószer nem állt volna be eléd a mazarattiával akkor hidd el, én helyette is megtettem volna. A Yakuzáknál is "egy szép jövőt" építhettél volna ki, tudod. De a múlton nem érdemes bánkódni, ugye?

Nos Aro, bár nem tudom pontosan hogy becéznek téged a spanok Razz ... kérlek vésd fel magad a foglalóink "tablójára" és irányhorány lefuttatni azt a hídbeli "incidenst" a félős barátoddal.
Élménydús játékokat kívánok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Xue Yang Aro
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Solntsevskaya Bratva-
Ugrás: