Elisa DeSicca

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Elisa DeSicca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
40
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
575
Csoport :
Solntsevskaya Bratva / RussGed

stivali italiani
Témanyitás Elisa DeSicca •• 2nd Május 2017, 14:51


Elisa DeSicca
Adelaide Kane

Civil/Művész 
28
Feleség
FOGLALT

Gyönyörűséges, okos olasz nő vagy, akinek már a szülei is nagy múltú családból származtak. Illem és jó modor, ez a te jelszavad. Csendes, visszahúzódó nő vagy, aki ugyan sosem rendelkezett nagy vagyonnal, mert az évek sorén megkopott, de jóléthez vagy szokva. A szüleid már nem élnek, nem sokkal az esküvő után baleset érte őket, egyedül vagy, mint a kisujjad, (ha csak nincs gyereked, ezt egyeztetni kell a férjuraddal, akit szintén hirdetünk).
Férjnél vagy. Eleinte azt hitted, hogy a házasságod maga a mámor, az első fél évben az is volt, de aztán kirajzolódott a férjed, elnyomó, zsarnok, zsugori énje. Halálosan szerelmes voltál/vagy belé.
Amikor először ütött meg, azt mondtad mérges. Amikor másodszor, akkor azt hitted megbántottad, amikor harmadszor, már azt hazudtad leestél a lépcsőn. Amikor először nyomott az ágyra és tett a magáévá, amikor nem akartad, játéknak hitted, másodszor, már tudtad, hogy nem vicc, harmadszorra beletörődtél. Sosem ellenkeztél túl hangosan, lévén a neje vagy, neked ez kötelezettséged.
Leírom kerek és perec, éhes is lettem, hogy Stockholm szindrómában szenvedsz. Vannak tiszta pillanataid, amikor találkozol a régi barátoddal, Stellával, akivel túl jóban voltatok, mára sem változott a helyzet sokat, kivéve, hogy Paolo tilt tőle, lévén káros rád, túl szabad lélek, a végén megfertőz.
Igazi, kivételes nő vagy, aki intelligens, így ússza meg, hogy a férje néha agyonlője, mint egy kutyát, besimulsz, de tudod, hogy van kiút, csak még nem keresed. Stella a bizalmasod, a barátod, benne hiszel, tőle fogadsz el tanácsot, néha haza viszed, ha attól félsz nagy gáz lesz, mert előtte Paolo sosem bántana, noha van, hogy vele is erőszakos. Talán emiatt egyszer levágom a fejét és beteheted a hűtődbe.
Hiszed, sőt tudod, hogy a férjed csal, mindenkivel. Stelláról is ezt hiszed, hiába mondja, hogy nem, te nem hiszed, de lenyeled, mert hozzád megy haza. Laurenről is azt tudod, hogy a férjed szeretője morcogsz is rá, de nyíltan nem mész szembe, azonban a háttérből megfúrnád. Szépen, csendben, okosan. Akárhányszor összefuttok, mert teszitek, méregeted. Próbálsz rájönni mitől jobb, mint te, meg is kérdezed, nem vagy szívbajos. 
Egy kis ékszerboltod van, oda jársz melózni, nem sokat, csak ha menekülnél otthonról és tiszta pillanataidban mindig teszed. Nálad dolgozik Asya, akit mostanában vettél fel, és itt is ismerkedett meg a kedves férjuraddal. Persze, ha kirúgod, akkor nem tudod szemmel tartani. Szeretnél a nőben megbízni, de akaratlan sokszor megalázod, amit ő hűs, sokat tudó mosollyal nyel, érdekes kapcsolat a tiétek. Haszon, mindenki részéről. Te reméled, hogy a Nő határozott, erős temperamentuma, egyszer a hasznodra lehet, amikor segítség kell.
Szeretnéd, ha a házasságod tökéletes lenne, ha Paolo megint istennőnek látna, sokat adsz magadra, mindig csinos vagy, előkelő, magas rangú.
Régi ismerősöm vagy, sosem mondod el, hogy bántanak otthon, én a szerelmes nőt látom benned. Amint elszabadul az igazi pokol és késsel megoperálod a hites urad szívét, hozzánk futsz majd segítségért, mert ez nem a maffia ügye, ez magánügy. S nálunk menedékre lelsz. 

// Inkativítás és összeférés hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával. 
Kérlek, akkor regisztráld be, ha ténylegesen tudsz aktív lenni. Lévén, hogy minden belinkelt karakter aktív és várja a további játékokat.
Jobban tudnék örülni egy ÚJ, friss és ropogós usernek, semmint valaki 3. multijának, persze nem zárom ki.//


"When Lucifer fell he didn't fall alone"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Elisa DeSicca
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: