életem megkeserítője

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 életem megkeserítője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Fegyveres Erők
Age :
26
Play by :
Nguyễn Thanh Tùng
Hozzászólások száma :
11
Csoport :
fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás életem megkeserítője •• 6th Május 2017, 20:45


csodás neved
Mads Mikkelsen szerintem kurva jó lenne, de nyugodtan ajánlj jobbat

black hand / russged
50 körül
életem elrontója?
Szabad
Te utolsó, alattomos rohadék.
Hogy ki vagy? A férfi, aki romba döntötte a családom. Az, aki elvett mindent, amim volt. Pár évvel korábban, amikor még tinédzser voltam, te a családunk barátja voltál, apám munkahelyi ismerőse; olyan voltál, mint egy igazi családtag, egy távoli nagybácsi, egész addig, míg a családunk a csőd szélére nem sodródott - akkor úgy tűnt, semmi hátsó szándék nélkül ajánlod fel a segítséged, és naiv, gyenge lelkületű apám hitt a jó intencióidban. Sakkban tartottad, mert szüksége volt rád és a pénzedre, hogy el tudjon tartani minket; nem is tudott róla, hogy az évek során mekkora tartozást halmozott fel nálad, ezzel csak akkor szembesült, mikor közölted vele, ideje minden visszafizetni; kivásároltad a börtönből, csak hogy neked dolgozzon, elfordítottad tőlünk, csak a pénzt küldted minden hónapban, növelve ezzel az öreg tartozását. Aztán mikor fölöslegessé vált, eltetted láb alól; anyámhoz csupán a kezét, a fülét és a tartozását küldted vissza, azzal a megjegyzéssel, hogy mindent vissza kell fizetnie, az utolsó centig.
Apám temetésének napján kerestél meg engem; felajánlottad, hogy békén hagyod a családom, ha hajlandó leszek részt venni ebben az underground fight klubban, amit üzemeltettél a világ minden pontján, ahol csak voltak összeköttetéseid. Bár különösen közeli kapcsolatban sosem voltam a testvéreimmel, sem az anyámmal, de meg akartam őket védeni tőled... Így keveredtem bele a mocskos világodba, aminek hamar a foglya is lettem, csakúgy, mint apám annak idején.
Remélem, szórakoztat, hogy sakkban tarthatsz engem is; bár a családom már békén hagytad, újabban azzal zsarolsz, hogy Carmine-ban teszel majd kárt, ha nem engedelmeskedek neked; minden hétvégén az olasz fight klubod fő attrakciója vagyok, és bár már rég hagyhattál volna megdögleni, minden alkalommal megmented az életem, ellátod a sebeimet és utána hazaküldesz, mintha csak barátok lennénk. Nem értem a logikád; de igazából kölcsönösen sakkban tartjuk egymást - hiszen te nem is tudsz róla, de mindent, amit tudok rólad, feljegyeztem, és ha valami bajom esne, az a füzet el fog jutni a rendőrség kezeibe, és akkor neked véged. Ugyanakkor ha én próbálnék lázadozni, felkoncolnád az egyetlen személyt, aki igazán fontos lett az életemben. Hát mi ez, ha nem a sors fintora?
Minden esetre még legalább négy-öt évembe telik, mire ledolgozom nálad apám tartozását, szóval azt hiszem, célszerű lenne valahogy megállapodnunk; hiszen a kétfejű kobra két feje is valahogy képes meglenni egymással, akkor nekünk is valahogy célszerű lenne, nem?

// Long story short - keresem a férfit, aki megkeserítené az életem azzal, hogy zsarol, szarrá veret az embereivel és zsarol minden ballépésért, amit elkövetek, próbálva szabadulni ebből az ördögi körből. Nem tervezek békülni; inkább valami üzleti kapcsolatot létesíteni, amiből mindkét fél viszonylag jól kerülne ki - hiszen Alain, akárhogy is nézzük, rendőr, és simán a süllyesztőbe küldhetné a férfit, akinek ez szintén nem lenne érdeke.
Lehet akár meglévő karakter is amúgy, amíg a kerettörténet beleférne a kanonba; ugyanakkor néz, arc, kor alkudható, a csoportnak a black hand lenne a legcélszerűbb, mert ők mozognak amerikában, bár a russged-et se vetem meg, ha már "игра" a neve annak a vacaknak, amibe belekeveredtem. Egyébként pedig nagyon várom, a megalkotóját megjutalmazom ehgy hatalmas tál gofrival is  :wee:
Szóval gyere, gyere, nélküled unalmas ám    //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
életem megkeserítője
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Tagok által keresettek-
Ugrás: