Szörnyeteg Úr

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Szörnyeteg Úr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
37
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Szörnyeteg Úr •• 9th Július 2017, 18:29come to the dark side
we have cookies

Paolo DeSicca
Pb ötlet:együtt kitaláljuk

Fegyveres erők
45-50
boss
Szabad
A farkas azt gondolta magában: milyen gyönyörű, fiatal teremtés. Milyen szép kövér falat...

Intelligens férfi vagy, kitartó és mocskosul manipulatív – akárcsak a mesében a farkas, te sem rontasz rá hirtelen felindulásból Piroskára, illetve bárkire aki az utadban áll és akadályt jelent a szemedben; Az Olasz Köztársaság jóvoltában valós hatalom van a kezedben, illetve sokrétű felhasználásra alkalmas eszközök. Könyörtelen vagy, de nem ész nélkül erőszakos: húzd meg ereszd meg alapon szerzed meg azt amit akarsz, és azt akit akarsz, életed kevés területét nem szemléled a stratégák szemével. Nem éred be kevesebbel, mint ami szerinted neked jár, talán szökőévente egyszer adod kudarcra ítélt vállalkozásra a fejedet – ambiciózus vagy, simanyelvű, modorod megnyerő, humorod remek, ellenségnek meg olyan vagy mint egy különösen nyűgös cápa, aki megérzi a vérszagot. Nem lehet leállítani.
Imádod a nőket, a szexet – a szerető férj címkéje alatt hűséget hírből sem ismerő fickó létezik. Egyéjszakás kalandjaidra, hosszabb-rövidebb ideig tartott szeretőidre abszolút diszkréció a jellemző: nem azért, mert félsz hogy az asszonykád fülébe jut, sőt – egyedül hírneved makulátlanságát félted. Nem vagy kimondottan szexista, de amelyik nő megkísérel papucsállatkát csinálni belőled...

A munkád:
Te vagy az olasz titkosszolgálat feje, közel nyolc éve - fontos ember, úr egy elég nagy szemétdombon, szívességet kérő politikusok jóbarátja, a hivatali visszaélés Beethovenje.. Élvezed, hogy nem kevesen idegesek tőled, igaz?
Persze nem voltál te mindig rossz, az akadémiáról az igazság fényes páncélú bajnokaként érkeztél az ügynökséghez, kihabzott a füleden a tettvágy - aztán valami megváltozott az évek során. Egy verőfényes keddi napon (immár a főnöki bőrfotelben pihentetve a seggedet) ráeszméltél: lehet, hogy most a minisztériumi naplopók felkent tanácsadója vagy, ami erős hátszelet jelentene ha politikai pályára adnád a fejed - ám rendszer egy olyan alapvetően igazságosnak szánt elképzelésen alapszik, mely a gyakorlatban életképtelen - maffiózók tartanak markukban olyan embereket, akik ha csettintenek te pitizni vagy kénytelen; Kibaszott irritáló, hm?
Megfelelő körökben hazaárulásnak nevezik azt, amire készülsz - az ¤orosz maffiához¤ csatlakozni nem nehéz, csak a megfelelő személyt kell megtalálnod aki közvetít... de ezért van egy regimentnyi ügynök a kezed alatt, igaz?

↓ ↓ ↓ részletekben keresd az ördögöt ↓ ↓ ↓


A feleséged:
Szemtelenül fiatal, szép és dugnivaló - s nem csúszott le a bugyija a sárm-mosolyodtól amikor először találkoztatok. Akartad, kellett neked, meghódítani és leigázni ha már könnyed simítással felébresztette benned a ragadozóösztönt. Imádtál vadászni rá olyannyira, hogy végül meg sem álltál a prédáddal az oltárig. 20 volt, amikor megismerted. 21, amikor elvetted.
Most meg Stockholm-szindrómás.
Elmúlt a szerelem, vagy a szerelemnek vélt érzés konstans endorfinszintet és (monogám) merevedést biztosító rózsaszín felhője - a "boldogan éltek amíg meg nem haltak helyett" szóljon most a Terror meséje.
A társasági esteken, egyéb összejöveteleken ¤Elisa¤ mutatós, irigylésre méltó kiegészítőd - kevesebbel be sem érnéd. A házasságotok látszólag  tökéletes, és noha a gyermekáldás várat még magára, a világon mindennél jobban szeretitek egymást - látszólag. Ráemelt tekintetedből nem a szerelmes férfi, de a Gazda birtokló elégedettsége tükröződik vissza, amennyiben a Kedves nem vét egy sort sem a Stepfordi feleség szerepéből - és az a fény megtelik vészterhes ígérettel, ha mégis.
Közelharcok terén magasan képzett alak lévén pontosan tudod hova és hogyan üss, hogy a fájdalom elviselhetetlen legyen, nyoma ellenben ne maradjon - hiszen te mindent megteszel, éjt nappallá téve dolgozol, hogy neki mindene meglegyen, ő pedig megaláz egy.. bakival ..mások előtt; Míg záporoznak az ütések, míg nemi erőszakot megszégyenítő módon magadévá teszed, hogy aztán elsétálj tőle, folyvást sajnálkozol, kétségbe vonod a szerelmét, tudni akarod mit vétettél, hogy ezt érdemled tőle - hiszen a tenyereden hordozod, imádod, hát olyan nehéz teljesíteni az óhajodat, olyan nehéz tökéletessé tenni az estét? Évek óta sulykolod belé, hogy erőszakos, szadista természeted az ő hibája, a viselkedése váltja ki és tudod mit? Elhiszi. Hiszen miután megbüntetted elül a vihar - olyan gyengédséggel veszed ölbe összetört testét, cirógatod és duruzsolsz neki bókokat, mintha percekkel-órákkal korábban nem is te bántottad volna, sőt: ha olyan ostobaságra adná a fejét, hogy szóba hozza - nem teszi - kérdőn néznél rá, mintha fantazmagóriával traktálna.Különben is hova mehetne? A rendőrségre?
Egyébiránt nem vagy Kékszakáll, szabadon eljárhat a barátaival, barátnőivel szórakozni amennyiben nem felejti el, hogy kinek a felesége - hogy a viselkedésével nem csak magát, de téged is minősít.
Már nem hord mélyen dekoltált felsőket, fantáziamozgató miniszoknyát, nem készül róla (általad) kifogásolható bulifotó - nem, amióta a szórakozóhely honlapján megjelent a kép róla, ahogy végignyalja a barátnője arcát. Míg a kommentek felmagasztalták a szexi képet, de szótlanul tetted elé a kinyomtatott fényképet a vacsoraasztalnál, félelme kipárolgásától már-már megrészegülve... Ha adtál volna rá esélyt sem tudott volna jó, vagy akár elfogadható magyarázattal szolgálni - hajába markolva nyomtad le a fejét a földre, s feletetted vele a falhoz csapott tányércserepek közül az ételt: ha úgy viselkedik mint egy állat, akkor éljen úgy, egyen is úgy mint az állatok. Mivel, mégis mivel érdemelted ki, hogy így bánik veled?


A lányod:
Gratulálunk apuka gyönyörű, egészséges kislánya született! 160 centi, 50 kiló..
..és elmúlt 25 éves. Jepp.
Te a húszas éveidben, a korosztályos "minek a gumi, majd vigyázok" mentalitással, az anyja meg.. őt elnézve pedig már-már tudtad, hogy milyen csáberővel bírhatott anno az édenkerti kígyó - egy fülledt Dél-Afrikai éjszakán összehoztad a reméled első és utolsó ¤zabigyerekedet¤.
Az irodádban ismerkedtél meg a fattyaddal épp a minap - tekinteted felprédálta fiatal, feszes testét, s jutott eszedbe számtalan szebbnél-szebb, perverz gondolat, míg... fel nem ütötted a kibaszott aktáját, ahol nyomtatásban szerepelt az anyja neve. A pillanat jött és elmúlt szótlanul, a főnök-beosztott meeting megmaradt annak aminek indult s nem vedlett át apa-lánya találkozássá - beszédes pillantása alapján úgy véled, hogy pontosan tisztában van bibliai értelemben vett kiléteddel.
Ahelyett, hogy pónit meg vattacukrot vettél volna neki, mélyvízbe dobtad - az orosz maffia területén beépített ügynököd most pultosként működik az egyébként általad nagyon is kedvelt sztriptízbárban. Motivációidat illetően hazugsággal etetted meg, a begyűjtött információk és bizonyítékok birtokában eszed ágában sincs börtönbe/halálsorra juttatni a RusGed tagjait, de közénk állnál, lehetőség szerint azon személy mellé s annak fülébe suttogva, aki az alvezérek pórázát is a kezében tartja.
Mivel nem vagy idióta, szándékaidat nem teszed egyértelművé felénk - kell, hogy kapj valamit mielőtt adnál valamit és ugyanez fordítva, a kéz kezet mos elvét találván a legkifizetődőbbnek hosszútávon.
Lányod új főnöke, a Vestibule of Hell ¤tulaja¤ bizonyul egyelőre a legmegközelíthetőbbnek, céljaid elérésére a legalkalmasabbnak - tudod, hogy régen DEA ügynök volt ahogy azt is, hogy mostanra nyoma sincs egykorvolt hivatali tevékenységének ami a legfelsőbb körökből érkező szívességet sejtet. Becserkésznéd, de azon az úton nem teheted meg, ahogy a kishalak esetében jársz el... Nem félsz bekeményíteni alkalmasint, elvárod hogy minimum egyenlő félként kezeljünk és ne nézzünk hülyének - ha a füles felütetésnek bizonyul, csalódottságodat razziák útján, holdfényes fogdai estékben fejezed ki. Ahogy mi téged, úgy te is képes vagy minket sakkban tartani, hiszen nem egy csicskás szerepéért követsz el hazaárulást..
A ¤másik pultosa¤ az asszonykád kebelbarátnője - levarrnád, és nem csak azért, hogy információkat szedj ki belőle; Hírekkel szolgálhatsz róla és neki is - hogy erősíted, vagy bomlasztod a közösséget az csakis rajtunk áll.
Alkalmasint beugrassz hozzám is a Hunter-be, aligha a két szép szememért - apámról tudod, hogy fontos tagja volt az orosz maffiának, Firenze királya, rólam meg...


 

// Aktív usert keresünk egy vérgeci karakterhez, a mesebéli gonosz farkast - szadista, törtető szemét, aki így vagy úgy de megkapja amit akar. A finom gyomrúak és az érzékeny lelkűeknek ha megfordulna a fejében a regisztráció, előbb kérjék ki kezelőorvosuk és gyógyszerészük véleményét: a karakter cápa és nem díszköcsög, pont ezért sokan várjuk őt.
A leírás nem teljeskörű, ha megérkeztél Firenze jelenlegi lakosságának 75%-a hozzátehet még a történethez igény szerint. ^^ //Inaktivitás esetén és összepasszolás hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával!
lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szörnyeteg Úr
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: