Rodion Gleb Sigaryov

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Rodion Gleb Sigaryov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Civil Polgárok
Age :
35
Play by :
David Gandy
Hozzászólások száma :
9
Csoport :
Civilek

stivali italiani
Témanyitás Rodion Gleb Sigaryov •• 4th Augusztus 2017, 16:36


Rodion Gleb Sigaryov
ügyvéd

Civilek
35
David Gandy
saját
Rod
Születési hely és idő: Firenze 1982.08.11
CSOPORTON BELÜLI RANG:
Foglalkozás: ügyvéd
Anya, titkárnő
Apa, nyugdíjas/ügyvéd
Egyéb családtagok
CSALÁDI ÁLLAPOT: nőtlen
TARTÓZKODÁSI HELY:Firenze


+ leleményes
+ kitartó
+ ambiciózus
+ célorientált
+ meggyőző

- korrupt
- aljas
- öntelt
- sznob
- nőcsábász

Életem néhány lapja

Az a liba már megint pluszmunkát csinál nekem, lassan jó lesz, ha kivágom végre és keresek valakit, akinek még hasznát is veszem. Ez a barna csak arra jó, hogy mosolyogjon, kellesse magát, ha azt mondom térdeljen, akkor visszaugatás nélkül kövesse a parancsot. De ennyiben ki is merül és ez így nem jó, fontos ügyfeleket veszítek el az ő ostobasága miatt. Mennyivel könnyebbnek éreztem az életet, amikor még zöldfülűként futkároztam a folyosón, hogy minél mélyebben be tudjak nyalni valamelyik górénak. Oké, hogy többet éjszakáztam és szívtam, mint most, de legalább nem hátráltatott egy titkárnő, akinek elviekben segítenie kéne.
Behívom a lányt, cipője sarka idegesítő kopogással jelzi, hogy sietve szeretne beérkezni. Arcán ott a szokásos mosoly, szinte könyörög azért, hogy kapjon valamit, de bizony ma nem erről szól a dolog.  Jól néz ki, feszül a testére a ruha, a dekoltázsa annyira ki van téve, hogy ha lehajol akkor a mellei kibuggyannak, pont így szeretem, kedvem lenne játszani egy keveset, de sajnos most nem szólhat erről a fáma. Morcos tekintettel nézek rá, rohadjon meg, hogy még kacéran is vigyorog felém, hát hol van itt az erkölcsiesség? Veszek egy mély levegőt, tekintetemmel elpillantok róla, nincs kedvem látni a döbbenetet és a hiszti kialakulásának előzményeit.
– Ki vagy rúgva, takarodj – hangom komor, nincs kedvem kifejteni, idővel meg főleg nem jelentkezem. A táskámba beledobom az asztalon heverő iratokat és a zakómat magamhoz ragadva elindulok kifele. Magam előtt tessékelem ki a szipogó barnát, az asztalára ejtek egy csekket, amin egy kis kárpótlásnyi összeg szerepel. Nem fog megélni belőle, de arra éppen elegendő, hogy befogja a dugni való száját és elkotródjon, amire visszaérek. Csontjaimat ropogtatva szállok be a liftbe, amelynek dallama most nem nyugtatásképpen hat rám. Ideges vagyok, egy olyan ügy van a kezemben, amit ha elszúrok, akkor még az életembe is kerülhet. A hülye igazságügyi szakértő meg szarakodik velem, pedig csak ki kellene állítania egy elmeorvosi szakvéleményt, amellyel mindent megold. De ő nem ért a szép szóból, hiába próbálom elmagyarázni neki okosban, hogy miképpen járna jól. A szöszi úgy dacol, mint egy vemhes kacsa mami, aki a kicsinyeit védi, nem érzi át a helyzetnek a súlyát, pedig tudomásom szerint kapott látogatót, aki igyekezett elmagyarázni számára, hogy mi lenne a jó. Pedig állítólag Lori Scarlett Grey okos nő hírében áll Firenze utcáin,  nekem azonban sajnos már többször is meggyűlt vele a bajom. Az elején még azt hittem, hogy minden oké lesz, könnyedén ráveszi őt az ember arra, amire szeretné, egy kicsit csapja neki a szelet, aztán máris a markában van, de persze nem. A csaj olyan hirtelen váltja a hangulatit, hogy néha kedvem lenne megfojtani egy kanál vízben, pedig én még béketűrő ember hírében állok. Hát most ismét ehhez a bigéhez tartok, a meghallgatás előtt még jó lenne egy kis ráhatást gyakorolni rá, mert hát nem jutott el hozzám a hír, hogy sikerült-e végül jobb belátásra bírni. Ha igen, akkor ez egy felesleges kör lesz, majd kivágom magamat belőle egy bájcsevejjel, meg kis puhatolózással, hogy miképpen zajlik mostanában az élet.
A lift leér, a fekete sportkocsi már indulásra készen áll, szerencsére már nem kell a biciklit tekernem, mióta kineveztek cégtársnak. Hosszú és álmatlan éjszakák vannak emögött, sok nyalás, sok szarkavarás és az erkölcsi morál teljes felrúgása, de megérte. Hiába van a valagam mögött apám keze, aki fénykorában sztárügyvédnek számított, nem kifejezetten preferálom, hogy ő adja a szelet a hajómhoz, amivel az árnyékából szeretnék végre kikerülni. Ennek köszönhetően kerültem bele abba az életbe, amelyben most lavírozok. Az ügyvédek azon rétegét erősítem, akik nem félnek lepaktálni a gonosszal, sőt kifejezetten élvezik ezt a szerepet. Kollégáim rühellnek, kegyetlen vagyok, ezért nem szeretnek velem szembe kerülni a tárgyaló teremben. Egy kezemen meg tudom számolni mennyi ügyet veszítettem. Összesen négyet, mindent zöldfülűként. Most már előbb érem el azt, hogy megegyezzenek az ügyfelek, minthogy tárgyalásra kerülne sor. Bár számomra még mindig az a legélvezetesebb, ha láthatom az esküdteket és szavaimat jól forgatva, rábírhatom őket arra, hogy az én ügyfelemnek kedvezően döntsenek.  Megérkezem, az autóval beállok a kijelölt helyre, felveszem a legszebb műmosolyt, amit a világ látott és célirányosan a szöszi keresésére indulok, hogy elkezdjük a legújabb meccsünket...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Inaktív
Age :
27
Play by :
Song Joong Ki
Hozzászólások száma :
89
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Rodion Gleb Sigaryov •• 5th Augusztus 2017, 18:45


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Kedves Rodion! :bbb:

Engedd meg, hogy admini jogomnál fogva végre valahára hivatalosan is üdvözöljelek az oldalon. Ne haragudj, tényleg röstellem, hogy eddig tartott mire eljutottam idáig, de ugyebár ez a szerencsétlen, semmit nem akarok csinálni hétvége, és a "meg akarok szűnni" trópusi forróság - pusztuljak meg, tényleg a trópusokon érzem magam az egyre furcsább madarak és bogarak miatt - mellett az embernek nem sok kedve van beülni a ház legeldugottabb, a meleget leginkább megtartó sarkába, hogy aztán még a szokottnál is sokkal gyorsabban felmelegedő laptopot az ölébe vegye... :alél:  :ijj:  No  de a lényeg a lényeg, hogy  végre itt vagyok és végre felcsaphatom a lapodat, szóval vágjunk is bele, nem akarom sokáig húzni az idődet  :nee:

Első körökben kis jókívánságaim és a magam "szeretetcsomagja" - Razz - a hosszú útra: őszintén remélem, hogy remekül fogod érezni magad közöttünk, és megfogod találni a már tősgyökereseinkkel a hangot, aminek a magam részéről nem is látom semmi akadályát, elvégre te magad is egy olyan erős karaktert alkottál, aki... aki azt hiszem, hogy minden további nélkül befog állni a többiek közé és kezdetét fogja venni az a bizonyos "farok méregetés". Mert nagyon sokan vagytok, akik ennyire erős és domináns, "alfa hím" jellegű úrral örvendeztettek meg bennünket. Úgy érzem, hogy azon túl, hogy egy nagyon aktív és izgalmas sztorikkal, életutakkal rendelkező közösségbe csöppentél, Rodion egyike lesz azon temperamentumos egyedeknek a "fajtársai" között, akiben komoly potenciál rejtőzik minden területen, főleg ha azt vesszük, amit a jellemednél is említettél. Egy korrupt ügyvéd?  O.o  :ijj: Hát nem egyszerű, ráadásul mindemellett még ambiciózus is, aljas és még öntelt is? Nem mondom, egy rémesen - már már ijesztően - kemény karaktert sikerült kitalálnod, akit a magam értelmezésében bevallom neked, hogy a rossz fiúk sorában tudok leginkább elképzelni.  :rr:  Egy olyan pasas ő, aki ha egy gengszterfilmet néznénk, mindenkit megtévesztően de annál is nagyobb meggyőződéssel hitetné el másokkal azt, hogy a "főhőst" vagyis a "jó" oldalt szolgálja, de aztán úgy a történet háromnegyedénél kimutatja a foga fehérjét és ráébredünk arra, hogy a háttérben úgy keveri a lapokat, ahogy éppen jónak látja és ahogy nem szégyelli. Aztán lehet, hogy csak túl élénk a fantáziám és túl sokat látok, akarok látni a dolgok mögé, nézd el nekem... Razz tudod, a meleg Very Happy Bár, azt hiszem, hogy ehhez a "sötét oldalhoz" hozzátesz a részemről az is, hogy az avatarod számomra összenőtt egy korábbi ismerősöm karakterével, aki még csak véletlenül se pozitív személyt vitt Daviddel.

Nagyon tetszik a szerepjátékos példád, izgalmas lett és figyelemfelkeltő, de ugyan úgy ijesztően kegyetlen is. Hát, hogy lehet csak így kipenderíteni egy mindig jó szolgálatot tevő nőt, mondd? Very Happy   Viszont mind ez kellőképpen rideg és haragos, hirtelen lett ahhoz, hogy kijelentsem, számomra Rodion lett "az ördög ügyvédje".  :twisted:
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit fogsz alkotni a játéktéren, kikkel fog összehozni a sors a már említett Lorin kívül, és merre visz az életutad? Nem is tartalak fel hát tovább! Foglald le a kötelezőket, húzd fel szépen az ügyvédi zubbonyt - megigazgatja a gallérját, leporolja a vállát - és vesd bele magad a játékba Very Happy
Jó szórakozást, remek időtöltést és néhány tonna jeget kívánok neked  :bounce:  :luf:


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Rodion Gleb Sigaryov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Civil Polgárok-
Ugrás: