Tania Mendes

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Tania Mendes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Civil Polgárok
Age :
29
Play by :
Blanca Suarez
Hozzászólások száma :
3
Csoport :
civil

stivali italiani
Témanyitás Tania Mendes •• 27th Augusztus 2017, 11:06


Tania Mendes

civil polgárok
29
Blanca Suarez
saját
Tani, Tania
Madrid, Spanyolország; 1988.03.22.
-
ápoló
Anya: Natalia Diaz-Mendes
Apa: Miguel Mendes
Egyéb családtagok: nincs
hajadon
TARTÓZKODÁSI HELY: Firenze


pozitívumok:
- vidám
- értelmes
- lojális
- kötelességtudó
- kitartó

negatívumok:
- elfogult
- pimasz
- nyughatatlan
- önfejű
- bizalmatlan


Életem néhány lapja

Megcsillan az az ezüst nyaklánc az asztalon, amelyet szüleimtől kaptam. Nem viselem már folyton, csak néhány esetben. Tíz év telt. Szinte hihetetlen, hogy már ennyi ideje itt élek. Sok minden történt itt már azóta, amit soha nem fogok elfelejteni.
Sok új embert ismertem meg itt Firenzében. Szerelmet is, ami azóta már elillant a messzeségbe. A hivatásomból adódóan pedig olyan személyeket ismerhettem meg, ha csak órákra is, akikkel az életben sosem hozott volna össze a sors. Viszont vannak olyanok, akik tartósabban belekerültek az életembe. Dr. Alexej Novikow is itt került képbe, már az első alkalomtól kezdve jól együtt tudtunk dolgozni, és ez pedig egyre jobban ment. Tudja, hogy feleslegesen nem jártatom a számat, hanem azt teszem, amire hivatott vagyok.

Egy rövidke emlék kószál a fejemben, és bármennyire is próbálok arra koncentrálni, hogy időben elinduljak, nem tudok egyszerűen. El-elmosolyogtat az utolsó Madridban töltött napom, amikor is apámmal a konyhában ücsörögtünk.

Nem akartam soha sem csillogást az életembe, nem akartam topmodell vagy énekesnő lenni. Nekem az emberek segítése és az életmentés volt a vágyam.
- Na, de apa! - újabb csínytevésen kaptam őt, amikor a frissen sütött almás pitéből vett el egy pici darabot. - Ha már ilyen gyorsan csentél el belőle, mondd, hogy sikerült? - mosolygósan tettem fel eme kérdést.
- Hiányozni fog, és ahogyan az a személy is, aki ezt sütötte! - az arcából egyszerre áradt a szomorúság, de ugyanakkor valamiért a nyugodtság is. - Örülök annak, hogy megmered azt tenni, amit mi nem tettünk meg, mikor lehetőségünk lett volna rá. Büszke vagyok rád, kislányom! - felpattant a székből, és ölelésével is biztatni kezdett.
Apa sosem volt karót nyelt, szigorú férfi. Rengeteget dolgozott életében, szolgált a seregben, volt tolmács, biztonsági őr, és egyszerű építőiparban dolgozó ember is. Ő mindent megtett azért, hogy mi ne maradjunk étel nélkül. Anya szakácsként dolgozott egy étteremben, így sokat voltam egyedül otthon. Megtanultam egyedül élni, vigyázni magamra. Pont ez az, amiért nem féltenek engem, legalábbis nem mutatják meg ezt az oldalukat.
Minden egyes napom a visszaszámolással töltődött, alig vártam, hogy Olaszországba legyek. A szívem ugyan mindig is visszahúz majd ide, itt éltem a gyermekkorom legszebb és legrosszabb időszakait is, ez marad az igazi otthonom.
- Ez legyen a tiéd - apa átnyújtott egy nyakláncot nekem, amelyet anyával vettek nekem. Egy ezüst nyaklánc, egy szív alakú medállal, amire rá van vésve a nevem.
- Ez... ez gyönyörű - pusziltam arcon őt, és ezután megigazítottam a láncot, hogy tökéletesen álljon.Az első lélegzetvétel, az első pillantás... Az utolsó lélegzetvétel, az utolsó pillantás...
Embert próbáló hivatást gyakorlok, sokszor a vég hoz el egy új kezdetet. Talán ezzel nincs is gond, nekem minden nap más és más. Törődöm másokkal, ha beszélni szeretnének, meghallgatom őket. Nemcsak a kórház falain belül dolgozom, hanem egy magánklinikán is. Mégpedig Alex az, akinek segítek ott olykor, a súlyosabb eseteknél én vagyok az, aki asszisztál neki.
Tudom, hogy nem minden arany, ami fénylik. Én viszont mindig is hű voltam az elveimhez, lojalitásomat nem veszítettem el soha sem. Hű vagyok a hivatásomhoz, az ígéretemnek, amelyet az eskümben mondtam el.
- Tania, nem jössz piálni egyet? - enyhén szorította meg kezemet az egyik kollégám, de jelenleg siettem ki a kórházból, ugyanis sürgősen mennem kellett, ezért csak egy apró nemleges arckifejezéssel jeleztem a válaszomat.
Az autóm irányába kezdtem el gyorsabban lépkedni, a kulcscsomómat előkapartam, s amilyen gyorsan csak lehetett, elindítottam a kocsit. Nem tartom fontosnak másoknak elmesélni, hová is készülök, épp ezért is a kíváncsi fülek elől menekültem el ilyen gyorsan. Nem haza. Nem a lakásom melegébe megyek. A második munkahelyemre tartok. Mindig anya mondata lebeg előttem: mindig csak azt tedd, amit helyesnek vélsz! Én ennek eleget teszek. Most is...  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Inaktív
Age :
27
Play by :
Song Joong Ki
Hozzászólások száma :
89
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Tania Mendes •• 29th Augusztus 2017, 20:30


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Kedves Tania! Very Happy

Ne haragudj, hogy ilyen sokáig várattalak, a nem létező Istenemre mondom, hogy jöttem volna én már jóval hamarabb is - csak háromszor sikerült megnyitnom ma a lapodat, hogy aztán be is zárjam - de ugyebár van az a pont mikor az ember meg se lepődik azon, hogy akkor jön valami újabb dolog, megcsinálni és elvégezni való, teljesítendő feladat, mikor az ember az egész napos gürizést követően végre leül a hátsójára, és belekezdene a korábban eltervezettekbe. :alél:  :mor:  Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy semmire, de tényleg semmire nem elég az a kőkemény huszonnégy óra, amit belepréseltek egy napba Very Happy  De sebaj, nem panaszkodhatunk, és remélem neked se okoztam kellemetlenséget azzal, hogy eddig kellett várnod.

Csapjunk is a lovak közé :bounce: . Remélem nincs ellenedre, ha első körben az arcodat említeném meg. Blanca számomra nagyon kedves és szép emlékeket idéz, igazi "nagyis pillanatokat" Very Happy Emlékszek, mikor először "találkoztam" a hölgyeménnyel, együtt kezdtük el az El Barco című spanyol sorozatot nézni esténként a nagymamámmal. Nem is lehetett volna jobb időtöltés, bekucorodni az ágyba, és együtt bambulni egy olyan sorozatra ami túlnő a sokak által emlegetett és sokak nagymamája által nézett "szappanoperákon", mert igen, én kijelenthetem, hogy az én nagyim modern volt, igazi akciósorozatokat nézett és együtt szurkoltunk, izgultunk a főhősökért  :yup: Very Happy Aztán sajnos elmúltak ezek az idők, mint ahogy a nagymamám is, de ez egy igazán kellemes emlék maradt számomra, neked pedig hálásan köszönöm, hogy a karaktered által feleleveníthettem a közelmúltat 🇸🇿  Very Happy

A lényeg viszont az, hogy a sorozatban számomra egy nagyon unszimpatikus lányka volt aki nem látta a fától az erdőt, befolyásolhatták és természetes, hogy azzal kavart és annak hitt mindig akit én utáltam és akit alapjáraton amúgy is utálni illik :fight:  Very Happy Te viszont egy nagyon szimpatikus, nagyon szelíd és szerethető kislányt faragtál belőle, így ennek köszönhetően nem is akarom minden áron a már említett főhősnőhöz kapcsolni őt még akkor se, ha az arc ugye megegyezik. Azzal pedig, hogy negatívumként nyughatatlannak és önfejűnek ítéled őt, csak színesíted a jellemét, adsz hozzá egy kis pluszt, egy igazi kurázsit, amit muszáj lesz használnia, hiszen egy nagyon sűrű, nagyon kemény helyre fogod őt "száműzni"  :hhee: Firenzében nem szarral gurítanak az ott lakók, szóval remélhetően kellőképpen vigyázni fog magára a hölgyemény Very Happy
Tetszik, hogy az előtörténet egy emlékhez nyúlik vissza, amiben megmutatod a lány valós erejét és szándékait, a kitartást, azt, hogy olyat vitt véghez, amit a szülei se mertek meglépni. Nem kis akaratra és elszántságra utal, hogy a szüleink be nem váltott álmait, lehetőségeit körözzük le mi magunk, s míg nekünk ez hatalmas löket és plusz erő, lehetőség a fejlődéshez, addig számukra igazi büszkeség. Ezt pedig Tania édesapja is sugározza mozdulataival, tetteivel és a szavaival egyaránt, valamint az apró kis ékszerrel, amit neki ajándékoz. Szívet melengető, igazi családokat felelevenítő rész lett :*-*:

Az utolsó bekezdésedből pedig kiemelnék egy mondatot: "Embert próbáló hivatást gyakorlok, sokszor a vég hoz el egy új kezdetet." - ez az, ami a leginkább megfogott benne, és ez az, amivel nagyon nagyon sokaknak tisztában kellene lenniük és nem csak az orvoslásban, hanem alapból is az egyszerű hétköznapokban. Mert mindennek vége szakad, és csak ez hozhatja el valami újnak a kezdetét. Ez a körforgás, nincs egyik a másik nélkül. Nagyon szép és igaz mondat lett! :bummy: És azt hiszem, hogy itt van elrejtve Tania életének lényege is. Vége szakadt az otthoni életének, és most egy másikba csöppent bele, ami ki tudja, hogy mit tartogat számára?  :rol:
... a vége pedig... a végével igazán kíváncsivá tettél, nagyon sejtelmesen fogalmaztad meg főleg azzal, hogy az édesanyját is belevontad. Őszintén kíváncsivá tettél azzal, hogy miféle második munkahely ez, és bár tudom, hogy kinek dolgozol, már csak az a kérdés, hogy milyen módon?.... Razz

De még mielőtt tovább szaporítanám a szót, inkább utadra engedlek. Köszönöm a kellemes olvasmányt, remélem nincs harag amiért csak most jutottam el idáig Wink futás, foglald le a kötelezőket és hódítsd meg Olaszországot! Very Happy
Nagyon jó szórakozást, bőséges játékot és remek időtöltést kívánok neked! :boh:  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tania Mendes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Civil Polgárok-
Ugrás: