Alex & Tania

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Alex & Tania

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Civil Polgárok
Age :
29
Play by :
Blanca Suarez
Hozzászólások száma :
3
Csoport :
civil

stivali italiani
Témanyitás Alex & Tania •• 31st Augusztus 2017, 14:18


Alex & Tania


A kórházban csak a tizenkét órát töltöttem, mint ahogyan egy teljesen egyszerű munkanapot szoktam. Nappalos voltam, így tehát volt pár súlyosabb, de a legtöbben könnyebb esetekkel ajándékoztak meg minket. Általában a baleseti és a sürgősségi osztályon fordulok meg, így elég tapasztalatom adódott már az ezekhez kapcsolódó esetek miatt. Felfordulást tud okozni olykor egy-egy tömegbaleset vagy akár a szénmonoxid-mérgezéses vagy egyéb mérgezéses tünetegyüttes. Szeretem mégis annak ellenére, hogy tele van rosszal, de minden rosszban van némi jó is, ha megtudjuk menteni bárki életét. Számomra ez a cél, és erre törekszem az iskola óta.
Nem hittem, hogy megúszom a napomat ennyivel, tudtam valahol mélyen, vagy női megérzés volt, hogy még egy nehezebb dolog következett be. A műszakot épp leadtam, és már-már kényelmes cipőmbe, valamint a pihe-puha kapucnis felsőmbe bújva elindultam hazafelé, nem gyorsan, hanem normális lépésekben, amikor az egyik percben egy üzenet érkezett nekem, mégpedig nem mástól, mint Alextől. Alig-alig értem be a magánklinikára, mert pont a másik irányban mentem, amerre a lakásom is van.
Alex nem igazán avatott be a legapróbb részletekbe a férfi páciensünk életrajzából, de nem is az érdekelt, sokkal inkább a beteg állapota, és az, hogy a sérülését minél gyorsabban ellássuk, és túlélje az egészet. Ápoló vagyok ugyan, de szereztem mellette műtős asszisztensi végzettséget, így nem akadály, ha műtéten kell részt vennem. A fickót elég sokára sikerült stabilizálnunk, de talán túléli majd az éjszakát, és reggelig nem lesz semmi baj...
Én még maradtam, miután Alex elköszönt tőlem, bár azt nem mondtam neki, hogy bent maradok szinte végig és figyelni fogom a betegünket. Talán ő sem gondolta, hiszen mindig van itt más és más ápoló, aki felügyel. Én most valahogy nem tudtam volna hazamenni. Túlságosan is sok időt fektettünk ebbe az emberbe, és nem tudnám itt hagyni, hiába is ismeretlen személy számomra. Ez már a kötelességtudat, elhivatottság és a munkamánia egyvelege.
Kimentem a szobából az utolsó csekkolás után, és a nővérszoba egyik kanapéjára feküdtem le, hogy szusszanjak egyet. Hajnali négy óra harmincöt perc volt az időpont, amire emlékszem, utána ennyi. Fáradt voltam, és egy pár perces pihenőt akartam tartani...

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Alex & Tania •• 3rd Szeptember 2017, 12:10


Tani & Alex

16+ -
Ó a retkes kurvaélet, hogy manapság minden összejön. Egyszer, csak egyetlen egyszer szeretnék egy olyan napot, amikor az idegrendszerem nem megy az egekbe, s nem jutok el arra a pontra, hogy a nap végén meg akarjak ölni valakit.
Nem véletlenül ugrasztottam Taniat. Ő legalább nem bassza el a dolgokat és majdnem már a nézésemből is tudja, hogy mit kell elém pakolni. Ez az égési sérülés is eléggé veszett ügynek tűnik. Nem is az én dolgom lenne, hiszen én kibaszottul nem foglalkozom ilyesmivel. Plasztikai sebész vagyok, nem pedig a sürgősségi osztály vezetője. Mi a faszért kell nekem stabilizálni és az életfunkcióit nézegetni? Rühellem a szar munkát és akik idehozták, azok bizony gecire elkúrták. Rohadjanak meg.
Az elhalt bőr lekaparása számomra nem akkora öröm, főleg nem ebben az állapotban. Kezeim szinte remegnek az idegességtől, nem igazán vagyok képes túllendülni azon, hogy mi a faszt csinálok én még mindig itt. Sokkal fontosabb dolgom is lenne, például Scarlett elkapása. Mennyivel élvezetesebb munka az, mint itt állni egy szerencsétlen fölött, aki ki tudja, hogy reggel még életben lesz-e. Ami utána jön, az már sokkal jobban izgat. Most ennek az embernek pár napig bekötözve, fájdalmakkal teli kell feküdnie egy szobában, látogatókat meg kurvára nem engedek be hozzá.
Az én részemet befejezve, szinte dühöngve hagyom ott a műtőt. Szinte ki se érek már hívom a sürgősségit és lekapom a szerencsétlen nővért a tíz körméről. Pedig tudom ám én, hogy nem ő tehet róla, de ebben az állapotban pont annyira érdekel, mint egy meztelen csiga vergődése az úton. Rohadjanak el, hogy ide kellett küldeni és ezzel keresztbetettek a terveimnek.
– Vigyázz rá! – hűvösen, már utcai ruhában vetem oda a mondatom. Ha már annyira erősködik, hogy ő itt marad, hát én nem bánom. Tania kezében talán nem pusztul meg reggelig az ember, bár már erre se merek mérget venni. Jó fej a csaj, bírom nagyon, de ahogy most kinéz, van egy olyan sejtésem, hogyha rohamot kap a faszi, akkor sajnos ő se fog tudni sok mindent tenni. A műszerek megemelésénél is látszott, hogy a barna nincsen a toppon, úgy be van lassulva, mint egy tehervonat. Bassza meg.
Az éjszaka hátralévő része számomra nyugodt volt. Nem sokat aludtam, tekintve, hogy bent ragadtam a klinikán, de ez reggel 7-kor nem látszik meg rajtam. Vannak már praktikáim, amiket szeretek alkalmazni, de hogy valakinek átadjam, az lehetetlen. Lazán, a tegnapi napot magam mögött hagyva, majdhogynem jó kedvvel sétálok be az épültbe. Az első, amit meglátok az alvó barna. Rosszalló pillantások közepette sétálok el mellette, egyelőre nem bántom, hanem a betegékhez – mert, hogy ő aztán nem az enyém – sétálok be. táskámat leteszem az ágya melletti székre, ingem ujját feltolom, majd a pulzusát keresem a szerencsétlennek. Bár tudom, hogy nem találom, a gépek jelzik nekem ezt előre, de azért reménykedem, hogy hátha. Mivel ez nem egy kórház, így a riasztásokra hiába is várt odakint a barna. A pumpám hamar az égbe megy, csontjaimat kiropogtatva indulok meg az alvó libához. Kezemben már egy kancsó víz van, melynek egész tartalma a nőre kerül.
Majdhogynem a kancsót is hozzávágom, ha most nem Tania lenne, már ráncigálnám is be a kórterembe és odafektetném a halotthoz. Szerencséje van, hogy még türelmes vagyok, de kurvára ajánlom neki, hogy hamar észhez térjen.Welcome..

Vissza az elejére Go down
 
Alex & Tania
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Olaszország :: Észak - Itália :: Firenze :: Munkahelyek-
Ugrás: