My long lost stepbrother

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 My long lost stepbrother

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Fegyveres Erők
Age :
27
Play by :
Ashley Benson
Hozzászólások száma :
26
Csoport :
fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás My long lost stepbrother •• 2nd Szeptember 2017, 02:34


Cody Grant
James Franco (változtatható)

Cosa Nostra / Black Hand
34
Régen látott bátyus
Szabad
A bátyám vagy, akár tetszik akár nem. Na jó az is igaz hogy csak félig. Féltestvérek vagyunk, de engem is magad mögött hagytál, amikor ott hagytad a családot, és azóta vissza sem néztél. Nem tudtam hogy élsz-e vagy halsz, azt sem hogy megnősültél és balhéba keveredtél. Legalábbis eddig így volt. Míg be nem vittek a legutóbb a CIA bázisára, mint titkos ügynöküket és meg nem kaptam a legújabb megbízásom.
Mindig is jól kijöttem a testvéreimmel (rajtad kívül van még egy öcsém is), még ha egy nagy fekete folt is vagy. Anyai oldalról vagyunk testvérek és apámmal nem állhattátok egymást soha (még ha a nevére is vett), amióta csak az eszemet tudom, állandóan veszekedtetek, pedig befogadott és a sajátjaként nevelt volna téged is. Talán épp ez volt a baj. Na meg mindig is balhés voltál. Ennek ellenére én valósággal rajongtam érted, kiskoromban állandóan rajtad csüngtem, ha tehettem. Kamaszként biztosan terhes volt neked a hét évvel fiatalabb húgod, de természetesen sosem bántottál vagy ilyesmi. Épp csak elkezdtem az egyetemet, mikor szőrén-szálán eltűntél. Rosszul esett, hogy elhagytál és nem kerestél, de túlléptem rajta. Így nem tudhatod, hogy az államokban ismert színésznő lettem. Ugyanakkor, amiről senki másnak sincs tudomása, a CIA titkos ügynöke is. Így kerültél valójában ismét a látóterembe.
Kilenc éve hagytad el a családunkat. Azóta híredet sem hallottam. És most a te képed néz vissza rám a CIA-tól kapott aktában lévő fotóról. Ránézésre nem sokat változtál, csak a tekinteted. Mindig is zűrös voltál, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Hogy maffiaüzelmekbe keveredj és már a CIA látóterébe is kerülj. Pedig ez a helyzet. Miattad kellett egy sorozatszerepet elvállalnom itt Olaszországban és egészen eddig utaznom. Mivel a testvéred vagyok nem lehet gond a közeledbe kerülnöm, megfigyelnem téged, információkat gyűjtenem és egy alkalmas pillanatban borítani mindent, mondták a CIA-nál. Nemcsak téged, az egész bandát, aminek feltehetően a tagja vagy. Veszélyes munka, de szerintük képes vagyok rá, jobb embert erre keresve sem találhatnának. És én rábólintottam. Meg tudom csinálni. Szemernyi kétségem sincs efelől. De vajon akarom-e? Eldobtál, de mégiscsak a vérem vagy. Kijátszhatlak, kiárusíthatlak téged? Még magam sem tudom. Sosem dobtam vissza megbízást, most sem tettem. Egy dologban vagyok csak biztos. A címed nálam van és minden fontosabb dolog is rólad. A napi rutinod, a hobbijaid, a szokásaid, minden. A dossziéban. És fel is akarlak keresni. Sőt, a terveim szerint nemsokára be is költözöm hozzád. Az elesett kis hugicának muszáj lesz segítened, aki a nyelvet sem beszéli (legalábbis hited szerint) és akinek annyi a dolga a filmszerep, a forgatás miatt, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, de nem bírta megállni, hogy felkeresse a rég elveszett bátyját, annyira hiányzott neki. Kiderítem, milyen emberré lettél és mibe keveredtél. Hogy aztán kinek az oldalán játszom és mire használom ezt a tudást, azt ráérek eldönteni később is.

/Egykor az ő keresettjeként érkeztem, de mivel a karakter törlésre került és nekem szükségem lenne rá, úgy gondoltam, újrahirdetem. Igazából az itt leírtakon kívül mást nem kötnék meg vele kapcsolatban, a pb abszolút alkuképes, csak úgy ötletszerűen írtam be azt, amit, illetve ha nagyon nem tetszik, a név is szabadon változtatható. Hogy a maffián belül pontosan milyen pozíciót tölt be, azt sem kötném meg, mint ahogy semmi mást sem az itt leírtakon kívül (tehát, hogy pontosan mi történt vele, ami miatt elhagyta a családját, illetve mivel is töltötte az elmúlt hét évet és hasonlók). Kérés, kérdés esetén pm-ben természetesen elérhető vagyok. Csak gyere hamar bátyus, mert nagyon várlak!  :luf: /

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
My long lost stepbrother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Tagok által keresettek-
Ugrás: