Frederick Moore

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Frederick Moore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
27
Tartózkodási hely :
Róma
Hozzászólások száma :
2
Csoport :
fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Frederick Moore •• 27th Szeptember 2017, 18:00


Frederick Moore
bad machine

Fegyveres erők
27
casey deidrick
Keresett + saját
freddie
New York, 1990. 02. 23
rendőr
Rosiera való vigyázás
Madelaine Moore - elhunyt
Andrew Moore - valahol még él
Egyéb családtagok: -
egyedülálló
Róma

Pozitív tulajdonságok:
- összeszedett, céltudatos,önzetlen, figyelmes, a munkájának él

Negatív tulajdonságok:
- a figyelme részben könnyen elterelhető, olykor a munkát minden elé helyezi, néha érzéketlen tud lenni, makacs, hirtelen haragú

Életem néhány lapja

Unalmas... Komolyan nem is értem, hogy minek jelentkeztem erre. Nem igazán történik semmi, csak itt vagyok, figyelem a piás embereket, aztán, ha valaki balhézik, csak arrébb rakom, vagy kitessékelem a helyről. Nem egy nehéz, vagy megerőltető munka ez, inkább való azoknak a tipikus fánkzabáló ducibb, vagy nagyobb darab rendőröknek. Nem mondom azt, hogy én nem szoktam fánkokat enni, de én inkább a csokis muffin pártján állok, finomabb, és laktatóbb is szerintem, de kinek a pap, kinek a paplan, nem igaz?
Az egyik ittas ember egyik pillanatról a másikra jelenik meg mellettem a semmiből, de tényleg, és a vállamra helyezi kezét. Szájából dől ki a pia, érzem, hogy mit ivott, és mennyit, mert a sör, és az erősebb rövidek szaga csak úgy dől ki belőle. Azt csodálom, hogy annyira tudta koordinálni a mozgását, hogy megkapaszkodjon bennem, mert megállni biztosan nem tudna a saját lábán.  Sosem értettem, hogy tudnak ennyit inni, mert még beszélni sem tud, egy szavát nem értem, pedig nagyon magyaráz nekem, ennyit biztosan hallok. Fejemet egy kicsit lejjebb döntöm, hogy közelebb legyen a fülemhez a hang forrása, de csak valami sárgát értek, ami lassan jut el az agyamig, de amint eljut, egy undorral megspékelt pillantással nézek rá, majd körbe a helységen, hogy hova vihetném. Egy hátsóbb helység ugrik be, ahol nem nagyon szoktak emberek lenni, maximum akkor, ha nincs sátruk, és azonnal egymásra akarnak vetődni, így most remélem, hogy ilyen párocskát nem találunk ott, mert akkor el kell őket zavarnom. Vagy ez a kedves, rohadt piás fazon, majd megy és szépen levizeli őket, ne is gusztustalankodjanak.
Hátrakísérem az illetőt, akinek a farzsebéből kikapom a pénztárcáját, ameddig ő az egyik falhoz, vagy kerítéshez sétál, a franc se tudja, sötét van. Csodálom, hogy annyira állva tud maradni, hogy kivegye amit kell, és nekiálljon elvégezni a dolgát. Én a személyiét kezdem keresni, és sikeresen bele is futok, az egyik kis fiókban, csak ahogy kinyitom a tárcát, valamim kiesik belőle. Nem valami, hanem inkább sok valami, és le sem kell néznem a fémes borítású zacskókra, hogy tudjam miről is van szó. Ennyi óvszert csak a boltokban látni, komolyan, egy kisebb pultnyi adag kiesett belőle. A legviccesebb, hogy hamis a személyije, nincs még tizennyolc sem, amivel nem lenne gond, de ez okosan magánál hordja mindkettőt, és eltérő dátumok vannak rajta. Nagyon jó hely egy ilyen fesztivál, az olyanoknak, mint ő.
Undorral az arcomon hajolok le, hogy felszedjem amit kiejtettem, de a vége az, hogy inkább guggolok, az emberem felborult, és nem tudom, hogy bealudt, beájult, vagy olyan mint egy teknős, és nem tud átfordulni a hátáról. Szánalmas. Én tök nyugodtan pakolászom vissza azokat a szarokat, amikor valaki sikolyára leszek figyelmes, ami nem is lenne meglepő, ha nem itt a leghátsóbb részben lenne, ahol még a zene is csak sejtelmesen duruzsol. Nem állok fel gyorsan, igyekszem fülel, és csak akkor teszem meg azt a bizonyos lépést, amikor látok valakit közeledni, csak arra nem számítok, hogy Ő a mögötte közeledő embereket figyeli, így teljes testével nekem ütközik. A találattól az én testem is megremeg, de csak ő esik el, én pedig nyújtanám, hogy segítek neki, hiszen kéri a segítséget, de csak később tűnik fel, hogy nem abban kér. Végignézem a jelenetet nem szólok hozzá, nem rondítok bele azzal, hogy héhahó, rendőr vagyok, nem fenyegetőzünk itt véres késsel előttem, mert így elmennek, úgy nem biztos, hogy azt tették volna.
- Nyugodj meg, rendőr vagyok, viszont az bizonyíték, ne nagyon fogdosd. - mutatok a felsőjére, amin egy vörös csík keletkezett a kés nyomán. Nem vesztegethetünk el bizonyítékokat, amikor a szemem előtt fenyegettek meg vele valamit. - Végy egy mély levegőt, és mond el mit láttál. - kérem a lányt a lehető legkedvesebben, és ezt a komoly pillanatot a korábbi részeg fazon nyöszörgése rontja csak el.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Russij Geduska
Age :
36
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
438
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Re: Frederick Moore •• 27th Szeptember 2017, 20:57


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Mr Moore!

Téged még annyira sem foglak feltartani, mint a szép barátnődet, ígérem - azt hiszem szólhatok a staff nevében: örülünk, hogy itt vagytok, megérkeztetek, és villámgyorsan kaptunk két olyan egymásra épülő előtörténetet, ami sok bonyodalmat vetít előre - mind Róma, mind pedig a kettőtök számára - számunkra pedig remélhetőleg a folytatást, mert nem, izgalmasnak ígérkező sztorit nem lehet csak így félbe hagyni.
#katasztrófaturizmus

[Foglalózzon] biztosúr, és irány a játéktér  Wink
  
Dimitrij
#teamrussged

lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Frederick Moore
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Law & Justice-
Ugrás: