Matteo Moretti

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Matteo Moretti

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
35
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
29
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Matteo Moretti •• 4th Október 2017, 12:18


Matteo Moretti
Rendőr

Fegyveres erők
35
Leonardo DiCaprio
Saját
Matt
Olaszország, 1982
Nyomozó
Rendőrség
Anya: Siena
Apa: Flavio
Egyéb családtagok: Kislánya, Amanda
CSALÁDI ÁLLAPOT: Elvált
TARTÓZKODÁSI HELY: Firenze


+ Igazi pitbull vagyok, de ez kell a melóhoz, sajnos sokszor a magánéletben ugyanúgy interjúztatok, mint a vallatószobában.
+ Akaratosságom apámtól örököltem, ő aztán tudja mit akar, addig nincs menekvés.
+ Megbízhatsz bennem, amire azt mondom úgy lesz, az úgy lesz. Ami zöld, az zöld!
+ Mindig csak előre a cél felé, semmi le nem téríthet, mi erősebb a vonatnál? A repülő, naná.
+ Alaposan járok mindennek a végére, végül is egy rossz bizonyíték, rossz embert juttathat rács mögé Wink


- Lobbanékony vagyok, a hangulatom igazi őszi időjárás.
- Idegesítő tudok lenni a hatezere lélekbe kutató kérdésemmel.
- Adj uram, de azonnal. Most. Akkor is késő, igen kicsit talány türelmetlen vagyok.
- A rend nem az én asztalom, de a zseni átlátja a káoszt.
- Ami a szívemen a számon, ennyi.

Életem néhány lapja

1982-ben láttam meg a fényes napvilágot. Na senki ne higgye, hogy én egy morcos ipse lennék, holott igen.
Nem taglalnám az iskoláimat, nem felvételin vagyok éppen. Hidd el nekem, vannak papírjaim, olyan is amit a piacon vettem. De minden viccet élére tolva az asztalnak, hogy onnan essen le, ténylegesen elvégeztem az általánost, hogy aztán a tisztire menjek, hát ha egyszer a jegyeim ennyit engedtek?
Komolyra fordítva a szót, tisztes melómat tekintve nyomozó vagyok. Elvált, egy kislány apja, akit persze az anyja nevel, mert neki volt pénze jó ügyvédre én meg nem is akartam egyedül küzdeni vele. Tiszta haszon.
Amanda, szemem fénye, most lesz 6 éves, humora, mint egy pankrátornak, pont olyan nagyot üt. Mini felnőtt, komoran áll a dolgokhoz, imádja a nyulakat. Plüssből. Veszek is neki mindig, vagy lövök a vásárban, esetleg nem nyulat. Múlthéten kiderült, hogy két éve nem szereti... Jó, hogy időben szólt, én meg gyűjtöm rá az aprót.
Feljebb léptem a ranglétrán és nem a családin, hanem a zsernyákin. Immár 8 éve tolom a ballonkabátos bulit. Gyilkossági ügyeket próbálok feltekerni, de retkes a városotok, most mit tegyek? Akad meló bőven. Na meg ezek a leporolandó akták, totál allergiás vagyok rájuk, nem kéne port törölgetni róluk.
A volt nejemről had ejtek pár szót. Vérmes egy szuka, talán még valahol mindig szeretem, ezért hát nagyon gyűlölöm. Meg tudnám fojtani, persze akkor le kéne magam csukni, mondjuk szeretem a bilincset a csuklómon, de csak szex közben. Ja, ez nem ide illő...
A volt nejem... nos mit mondjak róla, jogász, büntető. Olyan nyelvezetet használt, amit meg sem értettem. Na persze nem is figyeltem, azt hittem a házasságunk teljesen jól működik, igaz a végére a szex elmaradt, azt hiszem csak egymással. Végül rajta kapott egy ribanccal, lelécelt, vitte a kölyköt, meg az összes plüss nyulat, a francia ágyat, igaz a lakással együtt.
De nem kell félni, vagy egy kis garzonom, bérelt, kanapéval, hűtővel, tévével, a hűtőben sörrel, mi kellhet egy agglegénynek, aki amúgy is 24 órából 24-ben munkálkodik?
Képlékeny az élet, Amanda kéthetente egy hétvégét tölthetne velem, de lekorlátoztuk egy szombatra, neki elég is belőlem, majd ha nagyobb lesz, akkor ennyi sem kell.
Vannak titkaim is, nem tudok úszni, és van egy enyhe tériszonyom.
Nyomózóként dolgom a színfalak mögé látni, észlelni ki mozgatja a szálakat, a bábmester kilétét felismerni. Nyomozásokat rendelni el, melegen tartani a nyomokat, elfogatóparancsot kiadni, vallatni és hasonló finom dolgok.
Minden egyes gyilkosság egy újabb lehetőség, hogy a gonoszt távol tartsuk. Akárhányszor egy gyerek hullájára találunk, mindig eszembe jut, hogy akár a lányom is lehetne, emiatt dupla annyi energiával dolgozom. Máskor pedig én is lehetnék, ismerve a volt nejem. Főleg, amikor valaki fejéből kés áll ki, vagy kitépett szívre találok. Mint legutóbb, bár még gőzünk nincs kihez tartozik. Gyűjthetném formaldehidben, mint trófeát a polcokon, lehetnék a gyűjtögető nyomozó. Jó kis cím, megőrzöm magamnak a készséget is, hogy éljek vele, de talán nem ártatlanok belső szerveivel tapétáznám ki a falakat, ha már a lányom az összes poszterét kiaggatta a mini garzonomban, csak nem hazudom, hogy Pokahontas rajongó vagyok, főleg mert egyszer sem láttam, pedig a gyerekkel milliószor ültem előtte, csak az aktáim izgalmasabbak voltak.
Elfut az idő mellettünk, ez a tanulság, nem Oshotól tanultam, pedig tőle is lenne mit, ha akadna pár szabad órám az olvasásra.
Most is az ágyból riasztottat ki, újabb holtest felé tartok, nem sietek, neki ilyen téren már mindegy, nem fog senkit leszidni, a nyomok már a legjobb esetben is langyosak. Kitartanak.
Sóhajtva hagyom el a Mazdát, hogy fázósan húzzam össze magamon a kabátot.
Elgondolkodva guggolok a hulla mellé. Fülemben a helyszínelő hangja pörög. Én is látom, hogy átvágták a torkát, a hülye is látja, a holdról is. A kuka mellett fekszik hason, kicsavarodott tagokkal, eltekert nyakkal, amit alig rögzít valami a testéhez.  
A szoknyája felhajtva, sejtem, hogy a menü ugyanaz, mint az összes többinél.
Nyom egy szál sem, megerőszakolták, összeverték, aztán a torkát metszették és szinte biztos vagyok benne, hogy hiányzik valamelyik belső szerve, amit még az előtt távolítottak el, hogy a nyakára rajzoltak volna késsel egy mélymosolyt. Aztán a "műtét" nyomait pelenkaöltéssel összefércelték, pont ahogy én szoktam Amanda zokniját, hogy aztán elhagyja a lakásban, a kanapé réseiben, a mosogatógépben, amit amúgy sem használok, a papírtányér nem jó bele, megeszi, csak ki nem köpi, idő kellett mire rájöttem.
Kattog a fotós, méricskél, halad a kihelyezett számok mentén, ismerem a folyamatot, sok helyszínen jártam már, ami azt illeti ez a nő pont úgy van kiterítve, mint a két hónappal ezelőtti, vagy az azelőtti. Egy újabb kurva, akit a kutya sem keres, tökéletes áldozat.
2 évet lehúztam pszichológia előadásokon, hogy az elkövető fejébe járhassak, azóta lépnek a torkomra a rémálmok.
Amit tudunk, hogy a faszi, mert biztos, hogy férfi, különböző belsőszerveket gyűjt, talán egy embert akar összerakni, ez a nő a 4. áldozat és semmivel nem vagyok közelebb hozzá, mint az elsőnél, pedig a labor dolgozik gőzerővel. Az egyik nő seggén találtunk egy harapást, de nincs hozzá fogsorunk, az elkövető lehet azt hiszi, vámpír. Pedig isten az atyám úgy bezáratnám. A baj az, hogy az ilyen férgek előbb vagy utóbb begyorsulnak, mert figyelmet akarnak. Egyre több áldozata lesz, a végén már nem nézi, hogy prostikat szedjen össze, jöhetnek a háziasszonyok, anyák, majd a gyerekek, egyre mélyebbre süllyed, ezzel párhuzamosan csúszik majd lefelé a pokol bugyrába.
Roppan a térdem, ahogy felállok a nő mellől, körbe járom a helyszínt, amely csak a kivéreztetésével azonos. Sem az erőszakot, sem pedig a csonkítást nem itt követték el, ahogy eddig mindig.
Végül elhagyom a sikátort, hagyom dolgozni a kollégákat, cigire kapok. Gondolatok kergetőznek a fejemben, legyűrhetetlen csatát vívnak.
15 perccel később, már a kormány mögött ülök, az indítékon agyalok, a miérteken, a halál közelségén.
Fáj,  hogy az ember mennyire meg tudja szokni a hullákat, az elmúlást, már nem ráz meg a kihűlt test, a lélektelenség, sem a vér szaga. Tárgyaknak látom őket, megoldatlan ügyeknek, kiterített aszfaltrajznak. Pedig nekik is volt lelkük, valahol talán családjuk is van, hogy juthatnak el oda, hogy nem keresi őket senki? Miért?  
A járda mellett álló banya ezt a pillanatot válassza, hogy lelépjen az útra, pontosan elém.
Upsz!
Tövig taposom a féket, mégis megdobom. A Dr.  Hause-tól megörökölt, lángcsóvás botja felröppen az égig, a néni pedig cserebogarasat játszik, nagyot puffan, aztán elhallgat.
Naremek. Ha kellett volna találgatnom, mi hiányzik a napból, hát ez pont nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Commerce & Service
Age :
23
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
11
Csoport :
Civil

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo Moretti •• 5th Október 2017, 21:53


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Tiszteletem Nyomozó!


Ne engedjünk a női szív gyengéd hajlamainak, nem fogok órákat zengeni arról, hogy csupa tökéletesség az avatar választásod.  
Zseniálisan játszol a szavakkal, úgy csavarod a mondatokat, hogy merő egyediség minden sorod. Az előtörténetedet habzsolva olvastam.
Izgalmas medicinlabdát dobsz fel magadnak, nem mondom, hogy könnyű dolgod lesz a maffia világában, de kihívás az élet, nem?
Menj, istápold az öregasszonyt, ha már képes voltál szélvédőre kenni...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Matteo Moretti
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Law & Justice-
Ugrás: