yakuza

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 yakuza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Admin
Age :
37
Tartózkodási hely :
Olaszország
Hozzászólások száma :
53
Csoport :
Mindegyik

stivali italiani
Témanyitás yakuza •• 22nd Október 2017, 22:18


Genova


IIkuya
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
40+
KOBUN
szabad
Már nem emlékszel, mikor kerültél az utcára, zseniális zsebtolvaj voltál, ártatlan tekinteted szíveket lágyított meg, hiába koldultál bérből, mégis jól éltél, csak rettentően magányosan.
A családodról semmit nem tudsz, nem is keresed őket, lévén érdektelen vagy a témában. Az utcán nőttél fel, messze Japánban. 12 éves voltál, amikor egy Sinto vallású pap felkarolt, oltalmába vett, azonban benned eddigre gyökeret vert a pokol. A lopásról nem tudtál leszokni, kleptomán hajlamod sajnos a mai napig nem múlt el nyomtalanul. Hobbiként maradt meg, kis adrenalin növelésre. Élsz-halsz a hajdíszekért, mi oka lehet, talán majd egy terápián kiderül.
16 évesen már tagja voltál az alvilágnak, mint piti bűnöző. Kegyetlen utcai szabályok formáltak. Hogy miként kerültél Olaszországba, az a te titkod.
Azt mesélik rólad, hogy kegyetlen vagy, mint a prédára leső kígyó. Neked is első a család, na nem a feleséged és a kisfiad, ám ő egyszer még az utódod lehet, hanem maga a yakuza. Immár 18 éve vagy a család tagja, olyan mélyen merültél el benne, hogy elvetted az Ojabun lányát. Talán kijárt volna a tisztség neked anélkül is, hogy a gyönyörű nő a szeremével bombáz, te lecsaptál erre a lehetőségre, talán nem. Már sosem tudjuk meg, s emellé senki nem is kérdezi meg, mert te nem szeretsz válaszokkal szolgálni.
Megköveteled a tiszteletet, téged nem lehet letegezni, nem lehet úgy hozzád szólni, hogy abból ne egy talpnyaló szavai csendüljenek ki. Egyszerűen elvárod. Kijár neked, megküzdöttél a rangodért. Azt mesélik a szíved egy dobozban hever, elzárva egy széfben, nem hat meg könyörgés, rimánkodás. Az embereid hűségét erőszakkal veszed meg, nem félsz megfélemlíteni őket, sőt a gyilkosságtól sem riadsz vissza. Miért is tennéd? Szavaidat többen lesik, mint neked az kényelmes lenne, de beleszoktál.
Jártas vagy a harcművészetekben, de nem vagy hülye, te nem jársz leszámolásokra, bajba sem kevered magad.
Messze nagy szégyen lenne, ha kiderülne, hogy van egy majdnem 20 éves félvér lányod, aki a La Scala operaházban balettozik. Szenvedélyeddé vált, hogy eljársz és megnézed. Titkon a szíveden viseled a sorsát, már ha van, az sem kizárt, hogy hasznot remélsz belőle a későbbiekben. Váltottál is vele pár szót, ő pedig lassan adta át neked a szívét, ám a félreértés itt él köztetek. Te lányodként szereted, Ő pedig több lenne. A titkodat őrizned kell vele szemben is. A napokban döbbentél rá, hogy a csodás táncoslány luxusprosti, mégpedig a te szolgálatodban. Élsz vajon a lehetőséggel, hogy a közelébe kerülj? Neeem, nem úgy, vagy de?
Kapcsolatban állsz a többi maffia vezetővel, annyira amennyi neked szükséges. Acélból vagy, nem kell megfelelned csak az apósodnak, vele szemben megalázkodó vagy, hátha egyszer a székébe ülhetsz.
A házasságodban nem vagy hűséges, nem vagy odaadó, a nő csupán a kelléked, de nem bántod, nem alázod meg. Amiről nem tud az meg nem fáj. Nagyon nyitott vagy szexuálisan, élvezed és hajtod, gyengéid a nők, ez van, mit szépítsem?
Izumi
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
30
SHINGIIN
szabad
A szüleidet korán elvesztetted, van egy ikertestvéred, egypetéjűek vagytok, mint két tojás, vagy egy dobozzal. Életed nagy szerencséje, hogy a testvéreddel nem szakítottak el egymástól titeket, akkor sem, amikor családtól, családig röppentetek. Óvtátok egymást.
10 évvel ezelőtt a testvéreddel nagyon összevesztetek, azóta nem beszéltek, jellemileg nagyon mások lettetek. Ő az igazság bajnoka, te pedig két lábbal állsz a talajon, hagyod, hogy a világ megrontson. Szexuálisan meglehetősen nyitott vagy, árultad a tested egy ideig, így kerültél közel az egyik gazdag mecénáshoz, aki beléd oltotta a yakuza szeretetét. Beálltál közéjük. Információkat, csomagokat szállítottál belső körökben, még mindig csak közkatona vagy, de szeretnél feljebb törni.
Bizalmi a viszonyod alakult ki az ügyfelekkel. Behízelgő típus vagy, nem erőszakos. Az utcai harchoz értesz, nem vagy egy nagy verekedős, inkább kidumálod magad bármiből. Fogtál már fegyvert, tudsz is lőni, de embert nem öltél még, nem is szerepel a terveid között.
Isamu
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
25+
Kyodai
szabad
Nos barátom te egy nagyon érdekes személy vagy. Saito a szülőhazád, a szíved mindig is oda húzott. Imádod a harcművészeteket, az egyetlen nagy probléma, hogy nőnek születtél. Ezt azonban szinte senki nem tudja rólad. Férfiként éled az életed a nagy közönség előtt. Igazi hű kutya vagy, aki a legtöbb férfit lepipálja. Mozgásod fenséges, macskaszerű, úgy verekszel, mint a hét ördög, neked azonban van szíved. Ám a munka az munka. Maradéktalanul ellátod a feladatod, mégis sokszor vonulsz inkognitóba és nőként járod utad. A kérdés annyi, hogy vajon Ikuya, aki a Kobunod tudja-e rólad, hogy nő vagy? Azért fogadott a szolgálatába, vagy őt is lóvá tetted?
Imádod a kardokat, a tőröket, hibátlanul dobsz célba, nem szeretsz ölni, de megteszed, ha kell. Inkább a csendes megfigyelő vagy. Ha kell nőként férkőzöl a kiszemelt célszemély közelébe, ha meg arra van szükség, erőszakkal.
Őrületes tériszonyod van, de ez csak hajt téged, hogy legyőzd, a tökéletességre hajtasz, de ne feledjük benned él egy nő érzékenysége.
Szardínia


Katsuto
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
40+
Kobun
szabad
Már a neved is győzelmet jelent. Igazi győztes típus vagy.
A családodat tekintve Kanagawa kicsiny prefektúrájából származol. Van egy bátyád, aki a Japán yakuza megbecsült tagja, hogy ő, hogyan lett tag, azt homály fedi, senki nem kérdezi. A szüleid azt gondolják neves üzletember, mint, ahogy rólad is, csak te Szardíniát hódítottad meg.
Ez a 6. éved mint Kobun. Van egy csodálatos feleséged, hogy gyerek van-e azt azért rád bíznám.
Hatsu kellemes partnered, nyitottan látja a világot, lévén európai neveltetésű, igazi cselszövő, akár egy pók, csak nem fekete özvegy. De térjünk vissza rád, róla lentebb olvashatsz.
Keményfejű, hideg és számító vagy, kitűnő taktikus, mindig átlátod a szálakat. Szenvedélyed a sakk, verhetetlen vagy benne, de imádod, pedig nem klasszikus japán játék. Persze GO-ban is verhetetlen vagy, szeretsz a tábla felett üzletet kötni, kikapcsolódás neked és figyelem lekötés. Unod az embereket, kicsinyek a céljaidhoz képest.
Imádod a vagyonod, nem tagadás gyűjtő vagy aranyból, és méregdrága kocsikból, azonban vezetni nem szeretsz. Sofőrrel utazol, akiről szintén olvashatsz lentebb. Jó pénzért a saját anyád eladnád ez sem titok, de az sem, hogy okosan átlátod az összefüggéseket, nem könnyű hülyére venni. Főleg mert a kezed hamar eljár és nem pofont osztogatsz.
Inni soha nem iszol, az alkohol az ellenséged, pedig az egészséged kitűnő, de nem engedheted meg magadnak, hogy kicsit is ködösen gondolkodj. Tiszta fej, hideg szív, ez a mottód.
A feleséged szent számodra, véded és óvod, azonban ez csak a látszat, a háttérben te sem vagy a hűség mintapéldánya, egyszerre csak egy szeretőt tarthatsz, Hatsu efelett szemet huny, hogy miért? Egyszer talán ezt is megtudod.
Kíméletlen vagy, de nem kegyetlen, nálad jár a második esély, a második, a harmadik már nem.
Megfontoltan válogatod kevés szavaidat, elvárod, hogy a tekintetedből olvassanak, intésedre cselekedjenek, persze a saját embereid.
A többi maffia családdal ismeretséget ápolsz, nem kell a feszkó alapon. Űzöd a saját kis vadjaidat, ritkán szólsz bele másik ügyeibe.

Hatsu
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
25+
SHINGIIN
szabad
A neved elsőszülöttet jelent. Olyan is vagy, elkényeztetett királylány. Mégis megvan a magadhoz való eszed. Tudod, hogy a yakuzában betöltött szereped akkor érvényesül, ha jól irányítod el a háttérből Katsuto-t a férjed, aki Szardínia Kobunja.
Imádod a szép dolgokat, ruhák, cipők, gyémántok.
Őszinte, tiszta jellemed egy igazi vérmes pókot takar. Úgy kevered a háttérben a szálakat, hogy az senkinek fel sem tűnik, pedig vannak terveid. Ha nem is világmegváltóak, de szeretnéd, ha Katsuto lenne a következő Ojabun. Cseles nő vagy, mérhetetlen okos. Titkaid vannak a
múltadban.
Nagy múltú, vallásos családból származol, mégis Európában tanultál és nőttél fel, távol tőlük. Elkezdted a jogi kart, de nem fejezted be, mert férjhez mentél, talán gyerekeket is szültél, egy biztos, hogy vannak a múltban titkaid. Amikre most van remény, hogy napfényre derül, ez az, amit meg kell akadályoznod. A férjed az egyetlen, aki tud róla, cserébe elnézed, hogy szeretőt tart. Egyet, mindig csak egyetlen egyet.
Lobbanékony természet vagy, megesik, hogy tányérokat vágsz falhoz, mert nem tetszik, ahogy rád néznek, hiszen te királylány vagy.
Kane
”SEE BEHIND THE SCENES”

Yakuza
30+
Kyodai
szabad
Nem tudni semmit a származásodról, családodról. Ki tudja? Ki meri kérdezni?
30 körüli vagy, a korod pont annyira tisztázatlan, mint az, hogy szexuális melyik nemet vonzod, ha ugyan élsz eme lehetőségekkel. A szerelem nagyon nem a te asztalod.
Katona vagy. Több harcstílusban eligazodsz, mozgásod gyors, koordinált, energiatakarékos, agyad villámsebesen forog. Nem vagy kegyetlen, azonban egy nő nyakát pont olyan gyorsan töröd ki, mint egy férfit, vagy akár egy gyerekét, a meló az meló, nincs apelláta. Zsoldos vagy a magad módján, bérgyilkos. Fegyvered a kés és a puszta kezed, hogy lásd a távozó lelket. Te az a csendes gyilkos vagy. Halk, célratörő, de persze van, hogy hibázol.
Katsuto alá tartozol, neki számolsz el, senkit nem lepne meg, sőt pletykálnak róla, hogy viszonyod van a nejével, de lehet ez csak egy mítosz, mert neked is kell, hogy legyen hibád.
Szeretsz feltűnés mentes lenni, te nem vagy hivalkodó.
Egyetlen gyengéd a tűz, senki nem tudja miért, de félsz tőle, akár az állatok.
Pontos vagy, mint az óramű. Okos, taktikus. Nem vagy senkihez sem megdönthetetlenül lojális. Ez a 21. század, a szerencse meg forgandó.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
yakuza
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Canon karakterek-
Ugrás: