Solntsevskaya Bratva

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Solntsevskaya Bratva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Admin
Age :
37
Tartózkodási hely :
Olaszország
Hozzászólások száma :
53
Csoport :
Mindegyik

stivali italiani
Témanyitás Solntsevskaya Bratva •• 22nd Október 2017, 22:40


Firenze


Kirill
”See behind the scenes”

Russij Geduska
31+
drogseku
Foglalt
A Vestibule of Hell sztriptízbár biztonsági fejese, a bár tulajának jobbkeze vagy hivatalosan - nem hivatalosan pedig te vagy Firenze drogokért felelős Sekuja, az alvezér jobbkeze, bizalmas tanácsadója. Lassan tíz éve vagy mellette így egy percig sem volt kérdés, hogy ha ő feljebb lép a ranglétrán, akkor te sem maradsz szoldát rangban: megüresedett székét kínálta, és te elfogadtad.
Nem vagy szörnyeteg jellem, de bőven kimeríted a "rosszfiú" kategóriát - a Mennyország biztosan jó hely, de a Pokolban több az ismerős. Késő kamaszkorod óta vagy az orosz maffia tagja: akkor is az voltál, amikor letöltötted a kötelező sorkatonai szolgálatot és akkor is az maradtál, mikor három vidám évig egy börtön volt az otthonod. Volt időd tökéletesíteni közelharci képességeidet - te vagy az utcai harc Pavarottija, embereid egyharmadával pedig együtt ültetek: ezekért a kapcsolatokért megérte a narancslába kezeslábast viselni.
Nem csupán magadhoz való eszed, de két emberre való önbizalmad van - a legtöbb vitából, kért-kéretlen verekedésből nyertesként kerülsz ki, noha verőlegény korszakodnak vége: most neked vannak verőembereid;
Ujjaid a RussGed drogügyleteinek érverésén tartod, bolond az aki téged próbál meglopni - ha egyre is ráhagynád, azzal durva precedenst teremtenél ami nem vetne jó fényt sem rád, sem pedig az alvezéredre... A büntetés mértéke függ néhány tényezőtől, például nem minden esetben a kézfejek levágásában látod a megoldást - sok lenne az amputált - de aki találkozik a csúnyábbik oldaladdal, az soha többé nem próbálkozik ilyesmivel.
Nem vagy hűséges típus, a monogámia egyébként sem természetes - ez a tudományos tény az egyik kedvenced - ami persze nem zárja ki, hogy voltál és talán leszel is még szerelmes. Nem vagy könnyű eset, sem pedig akaratgyenge - imádnak a nők, te pedig őket; Az orosz maffia berkein belül már megkezdődtek a fogadások, hogy vajon mikor fog valamelyik lapátra tett nyuszid térden lőni... Hitegeted, virágot viszel, de este már mást vonsz az öledbe - valahol munkaköri kötelességed is. Az, hogy ezzel tényleg egót és szívet törsz össze, nos... majd kapnak ragasztót.  Alekszej
”See behind the scenes”

RUSSIJ Geduska
39+
Seku
szabad
    Isten megteremtette az embert, majd látván, hogy alkotása tökéletlen, kreált mellé plasztikai sebészt is. Ennélfogva, ha a racionális sorrendet nézzük, Te rangban és tudásban a Teremtő felett állsz. Legalábbis így gondolkodsz magadról és ezt nem szégyenled hangoztatni sem. Híres magánklinikán dolgozol, téged csak a felső tízezer tagjai tudnak megfizetni, ki is fejed belőlük az eurókat szorgalmasan. Jópénzért átszabsz mindenkit, nem riadsz el a legbizarrabb kérésektől sem, sőt kimondottan élvezed a kihívásokat. Bár, neked persze semmi sem az.
Magadnak is két arcot varrtál össze. Egyrészről a végtelen arrogáns, nagyképű testszobrász, másfelől a firenzei Russij Geduska KERESKEDELEMÉRT felelős SEKUJA vagy. Nem nagy titok, hogy a maffia miatt vágtál neki az orvosi egyetemnek, kellett egy tag, aki kitatarozza a csúnyán elcsúfított pácienseket, új arcot ad a körözött személyeknek, esetleg ujjlenyomataitól szabadítja meg az egyszeri embert.
Apád is a rosszfiúk táborát erősítette, félő, hogy majdani fiad sem fogja megtörni a hagyományt.
A nőket szükségszerű dísznek tartod a lyuk körül, nincs családod, egyszer lehet majd lesz, ez teljes mértékben rád van bízva.

Milánó


Demjan
”See behind the scenes”

RUSSIJ KROV
36
Alvezér
szabad
Öt éve már, hogy meghalt a feleséged. Szeretted, amennyire egy morc orosz férfi szeretheti a nőjét. Mindent megtettél, hogy megmentsd, de a rák összeroppantott mindkettőtöket. Őt a sírba tette, téged hónapok múltán az elvonóra küldött. Az asszony hiánya égette fekete lyukat alkohollal próbáltad tisztára mosni. Az anoním társaságban ismerkedtél meg a Félszeművel, akit később hű kutyádnak fogadtál.
Apád régóta oszlopos tagja volt a maffiának, a Yakubovok generációk óta sziklaoszlopai a Russgednek. Az öreg szép kort élt, magas körökben mozgott Péterváron, téged nem titkolt célokkal küldött Milánóba. Porbafingó mitugrászként kezdted szoldátként, később ráncolt szemöldökű sekuként figyelted a kereskedelmet és rosszalóan tekintettél Vladimir olaszbarát mocorgásaira. Miután Vlad elhagyta a milánói trónust, neked ítélték a véráztatta posztot.
Az alkohol még mindig kísért, viszont szerencsére egyre ritkábban öntesz fel a garatra. De akkor előtör belőled a génekben hordozott irányításmánia. Az embereid tudják, hogy be kell simulni, mert a vodka szava szent, ha nem úgy lesz, mint kívánod, elborulsz.
Megrögzött régiséggyűjtő vagy, az egyetemen is régésznek tanultál. Van egy kis boltod, sok poros aprósággal. Olyan szenvedély ez neked, amivel az alkoholizmust is szinten tartod. Amíg renoválsz, kincsek után kutatsz, eszedbe sem jut a flaska nyakát szorongatni.
Emellett veszettül keresed a szerelmet, sokszor zsong a szíved egy-egy napra, de hamvába halt vágyak ezek legtöbbször. Bár, amíg lobog a tűz a lelkedben megveszekedett romantikus vagy, aki a világ minden kincsét odaadja a hölgynek egy jó szop...szóért.Maxim
”See behind the scenes”

RUSSIJ KROV
42
Szoldát
szabad
Veterán katona vagy. A parancs a kenyered, abból értesz, abban beszélsz. Ritkán kérsz, annál inkább utasítasz.
Fiatal korod óta készültél a frontra. Edzetted magad, tudatosan képezted a tested és az elméd, egyre mélyült közben a fegyverek felé táplált szenvedélyed.
Erőskezű apád volt, ritkán kaptál tőle kedves szavakat, sosem dicsért, annál inkább kritizált. Most utólag érted, hogy ezzel csak előre akart hajtani az úton, de akkor belepusztultál a bizonyítási kényszerbe. Ez mára komoly irányításmániába csapott át, jóllehet, ehhez sokat tett a sereg is.
Végig jártad a szamárlétrát, élvezettel gyilkoltál a csatamezőn, fanatikusan pusztítottad az ellenséget. Hadnagyi rangig vitted. Mindenkitől elvártad a fegyelmet és a rendet. Nincsenek gyűrött pokrócok, félrecsúszott konzervdobozok, koszpecsétes poharak. A tisztaság, a szabályszerűség ad rendszert az életednek, sőt, vallod, hogy az egész világnak.
Hat évvel ezelőtt utcai harcba keveredtél, reflexeidet alkohol tompította, túlerőben voltak, rosszul fordultál és egy ferdeszemű, feltehetőleg japán nő tölténye fúródott a szemedbe.  Kórház, rehabilitáció, fojtott düh, gyülemlő agresszió. Le kellett szerelned, agykúrkászhoz akartak küldeni, amit persze, nem hagyott a büszkeséged. Megoldottad, leittad magad, nap, napután. Tombold benned a tehetetlen harag, szomjaztad annak a kurvának a vérét, alkoholpárában robbantottad ötletpetárdáidat, miképp fogod megkínozni a szukát. Beláttad, hogy részegen egyszer már veszítettél, tiszta fej kell, erős kéz. Hosszas önmarcangolás után mentél elvonóra, és barátom milyen jól tetted! Az anonímok között sodort össze a szél mai feletteseddel, a milánói alvezérrel. Félszemmel szoldát még lehetsz, az ösztönök nem folytak szét az íriszben. Vadul véded Demjant, hű kutyaként ölsz, ha parancsba adja.
Persze a hiúságod sérti, az alantas tisztség, feljebb akarsz törni, amennyire csak lehet. De okosan haladsz, mivel vakon bíznak benned, kipöckölöd magad mellől a lehetséges riválisokat. Seku, vagy maga az alvezéri trón kell, rajtad áll.

Sergej
”See behind the scenes”

RUSSIJ KROV
34
Drogokért felelős seku
szabad
Polgári foglalkozásodat tekintve ételkritikus és séf vagy. Te vagy a kispatkány a Lecsóból. Viszont ha az egészet nagyban nézzük, akkor tényleg egy igazi patkány vagy. Többcsillagos értékeléseket adsz az olyan éttermeknek, akikben látod a potenciális áldozatokat. Ugyanis azt az elvet vallod, hogy mi lehetne kevésbé feltűnő, mint nagynevű éttermek alaksorában lebonyolítani a nagyobb szállítmányok cseréjét. Még tárolásra is kitűnő!
Arról nem is beszélve, hogy három konyhát vezetsz a városban és mind a háromra úgy tettél szert, hogy te magad súgtad be, a bizalmába fogadó extulajdonost. Aztán tettél egy kitűnő ajánlatot a csőd felé vitorlázó luxusétterem megvásárlására.
Néha persze, ki kell próbálni az új anyagot, és a legjobb alapanyag ehhez egy frissen sütött forró brownie belseje. Nem is kell ragozni, hogy ez étteremfüggőséget okoz egynehány törzs vásárlódnád.
Családi háttered, nőügyeid szabadok, lehetsz, gondos családapa, vagy világi kujon, a döntés rajtad ál.  Semjon
”See behind the scenes”

RUSSIJ KROV
40+
Fegyverekért felelős seku
szabad
Néhai lovasrendőrként kezdet a pályafutásod. Viszonylag korán kiderült, aberrált kapcsolatokat táplálsz a fegyverekkel.  Számodra akkor vált világossá, amikor 14 évesen, egy hétvégi vadászat alkalmával, te a szarvas helyett bizony szemközt találtad édesapád legjobb barátját. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy téged ez kissé sem rázott meg. A mai napig nem tudod, hogy jutottál el pszichológiai alkalmassági vizsgálaton, ami ahhoz kellett, hogy szolgálhass és védhess. Ha önmagadat kéne elemezned, a szociopata jelzőt bélyegeznéd magadra. A halál amúgy is csak a gyengék menedéke, ebből az értelmét vesztett életből.
Egy rajongásod van, a lovak. Ők, amúgy is értelmesebb lények, mint a legtöbb ember. A lovasrendőrséget sem űzted sokáig. Vallod, hogy a megerőszakolt nőt sem kell sajnálni, ha picsavillogtató szoknyába járja az éjszakát.  Azt azonban nem tudod, hogy miért nem sikerült még tartós kapcsolatot kialakítanod.
Mázlista vagy, mégis becsúszott egy gyerek, szerencsére fiú. Természetesen az anyja neveli, te csak a gyerektartás adod, meg szállást neki két hetente hétvégére. De így van ez jól, nem?
Harminc évesen leszereltél a csendőrségtől, ugyanis ismeretségre tettél szert egy a számodra sokkal izgalmasabb világba.
Először csak piti szoldát voltál, de idővel fegyver sekuvá nőtted ki magad. Az elődödet ért sajnálatos baleset után, átvetted a helyét. Ehhez persze kellett némi rafináltság.
Hivatalosan vállalkozó vagy, mily meglepő egy lőtér van a tulajdonodban. Ez tökéletes hely a fegyverek tárolására és cseréjére is. A kijáró rendőröket pedig töménytelen eurókkal hallgatatod el. Ha túl tisztességes lenne...ebben az esetben mindenkinek van egy gyenge pontja, nem? Persze számodra ez így sokkal izgalmasabb felállás.Kolja
”See behind the scenes”

RUSSIJ KROV
26
Kereskedelemért felelős seku
szabad
Milánó az otthonod, mindig is oda tartoztál, nem fogsz lelépni soha, ez a te királyságod, pedig még csak a seku poston foglalsz helyet, de biztos vagy benne, hogy visz az út felfelé, ami a trónus maga. Tudod, hogy mennyi melóval jár, de neked ez kell. Már az apád is tagja volt a Geduskának. Téged is abban a szellemben nevelt fel, hogy tudható volt, nem jársz a jó úton, pedig lett volna rá igényed. Rendesen leiskoláztál. Művészeti fő sulira jártál. Álmod volt, hogy kiállításokat szervezel majd, híres leszel, nem jött be. Illetve kicsit mégis.
Kíméletlen vagy, gyengéje a szebbik nemnek. Imádod a nőket, hiszen olyan puhák, formásak.
4 éve megörökölted apád posztját és felléptél a keresi seku tribünre. Ismered az összes embered, hiszen apád nem egyszer vitt le közéjük, talán megtanítottak billiárdozni, bowlingozni és maffiaként gondolkodni, tapasztalt róka vagy fiatal korod ellenére is. Tudsz bánni a fegyverekkel, szívesen veszel részt összetűzésekben, van, hogy kifejezetten keresed a baj magadnak, hogy közelharcba bocsátkozhass.
Hivatalosan pedig testfestő vagy, vagyis tetováló művész. Imádsz alkotni, főleg emberi bőrre, annyira tehetséges vagy, hogy híres celebek is járnak hozzád, hogy megfesd a testüket. Na nem szemöldököt pingálsz, de abban jó vagy, hogy Geduskás társaid testén elfedd az összetűzések okozta sebhelyeket.

Velence


Dr. Andrej
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
47
Alvezér
szabad
Imádod a gyerekeket. Na, nem úgy, hogy az belépő lenne egy kellemes kasztrálásra. Gyermekorvos vagy és kórházigazgató is egyben. Szereted ezt a munkát, persze nem kis köze van ennek a feszes idomú anyukák…puha talpának. Igen, furcsa hóbortod van. Mást a formás mellek izgatnak, neked a láb a fétised. Jóképű vagy, humoros, sármos, sok asszonyságot kergettél kísértésbe, de csak kevésnél mentél tovább egy farokcsalogató talpmasszázsnál. A szex, mint olyan, szükséges jó az életedben, néha élsz a kínálkozó alkalmakkal, mások szerint tehetnéd többször is.
A RussGedbe a nagy hal, Vaszilij húzott be. Rég volt, tán igaz se, de volt idő, mikor Te is nyomultál a tőzsdén. Több lábon kell állni, vallottad. Szoronszkij látta benned a lehetőséget, egyre gyakrabban koccant a pohár a közös asztal felett, együtt jártatok ketrecharcokra, ahol a közönség soraiban ismerted meg a maffia jelentékeny tagjait. Kár hazudni, nem kis köze volt a néhai alvezérnek ahhoz, hogy megkaptad a gyerekkórház vezetői posztját. Milyen csodálatos, hogy a kórtermek között nem csak sebet, de pénzt is remekül lehet mosni, nem?
Ki nem mondottan voltál a jobbkeze, talán az egyetlen ember, akiben a maga folyton gyanakvó módján megbízott. Ha elutazott, mint kirendelt helytartó vigyáztál a városra, intézted ügyesbajos dolgait.
Nem voltál benne a Szoronszkij elleni puccsban, ez bebizonykodott rólad, mostad kezeid, magyarázat volt különleges kapcsolatotok is. Miután kivégezték, hivatalosan is Te léptél a helyébe, eltökélt szándékkal hogy legyilkoltass mindenkit, akinek köze volt a puccshoz.
Nincs könnyű dolgod, össze kell rántanod a szálakat, elmélyíteni tekintélyedet, megtorolni a halálesetet és persze, az influenza elleni oltásokat is ki kell valakinek osztani…
Igor
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
37
Drogokért felelős seku
szabad
Dicsértessék, atyám. Felszentelt pap vagy, mellette kereskedelmi seku Milánóban. Hamar meghívott téged a Mindenható. Régivágású, vallásos családból jössz, két generáció óta éltek Olaszországban. Kétkezi munkás szülők negyedik, egyben legifjabb gyermeke vagy, két nővéred már gondos családanya, potyogtatják a kölyköket sorra, egymás után.
Bátyád, na ő keményebb falat. Fekete báránya a családnak, hamar keveredett kétes ügyekbe, Te, mint jámbor báránya Istennek, próbáltad megmenteni, cserébe behúzott téged is az élet fekete bugyraiba. Megízlelted milyen a sötétség és…tetszett. Átpártoltál a RussGedhez, noha embert a szó szoros értelemben sosem öltél, lelkileg nyomorgattad őket. Szemükbe fröcsögted a bűneiket, marcangoló penitenciával küldted haza mindet. Több híved lett öngyilkos egy-egy mély gyónás után. Isten a halálban oldoz, hazudtad.  Pedig Te is tudod, hogy a megváltás a heroinban a drogban van, nem hiába lettél az ezt őrző Seku.
Önmagaddal is viaskodsz, valahol szeretnél kiszakadni ebből az egészből, de túlzottan élvezed a bűnt ahhoz, hogy lemondj róla.
Pártfogásodba vette Romant, aki jelenleg drogot terít a városban, megmenteni szeretnéd, vagy kihasználni? Az idő eldönti.Lyov
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
35
Kereskedelemért felelős seku
szabad
Az elődöd részt vett a Vaszilij elleni puccsban. Szerencs, hogy te kimaradtál belőle, hiszen a bűnösök immár fellógatva fityegnek Velence főterén.
Mégsem bízott benned eléggé, pedig elég bizalmi állásod volt. Tanár vagy a helyi gimnáziumban. Kitűnő álca ez neked, kiélheted kisstílű perverzióidat. Nem vagy kifejezetten pedofil, de a tizenhat felett, ha ő is akarja, mehet a menet. Imádod a friss pipihusit, hiszen a kölykök még olyan romtalanok, és olyan…egészségesek. Még csak részben itták el a májukat, pedig azt se tennék, ha tudnák, micsoda fekete piaci ára van egy egészséges belső szervnek.
Mert akkor most valljuk be, hogy ez a mellékállásod, amellett, hogy tanítasz és bonyolítod Velence alvilági kereskedelmét, még belső szervekkel is bizniszelsz. Hiszen te rálátsz a diákocskák orvosi kartotékjaira, pontosan tudod, kinek milyen a vércsoportja és sokkal többet is.
Imádod a pénzt, sok kell, ha így, hát így. Amíg nem hetente tűnnek el a diákok, nincs nagy baj, a helyi zsaruk úgyis hülyék. Azonban most… az a lány, a 12.-ben, a kis vörös, üüüm. Nocsak… csak nem gyorsabb lett a szívverésed?


Eldar
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
35
Fegyverekért felelős seku
szabad
Végzett pszichológus vagy, lehettél volna akárki, vagy bárki, de te eldöntötted, hogy terapeuta leszel. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem teljesen önzetlen és szerelem ez a döntés, számítottunk rá, hogy így majd megtudsz megannyi mocskos titkot, család botrányokat, eltusolt erőszakot. Hol máshol nyílnak meg a legjobban az emberek, mint egy csinos kis díványon?
A 35. életévedben jársz, makacs vagy, nagyon önálló és nem hivatalosan Velence fegyverekért felelős sekuja. Mindig is a Geduskának dolgoztál, már az apád is köztünk élt és sajnos halt is.
Saját hívatásodnak tekinted, hogy megtudd ki volt a felelős a fater halálért, ugyanis él benned a gyanú, hogy nem a megfelelő emberek lettek megbüntetve. Van némi vendetta íz a szádban.
Kissé lekezelő vagy az emberekkel, szerinted a spanyolviaszt, max előtted elnevezték, de te adtál neki formát.
Hogy voltál házas, vagy van gyereked rád van bízva…
Hivatásodat tekintve nagy név vagy a szakmában, fejesek járnak hozzád kiönteni a szívük és kiborítani téged. Politikusok, bankárok, maffiózok és rendes emberek is megfordulnak a rendelődben. A titkárnődről még nem tudod, de beépített zsaru // később meghirdetjük, ha szeretnéd//, tekintve, hogy sűrűn látogat az irodádban, ebből még lehetnek gondjaid.
Igazából meg nem könnyű veled, dühkezelési problémákkal küzdesz, rendszeresen sportolsz, a nőket kutyába sem veszed, lévén semmire nem jók. Néha elkattan az agyad, olykor hülyeséget csinálsz, aztán igyekszel eltusolni.Roman
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
20
Soldat
szabad
"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat.(...)"  - (részlet a Trainspotting c. filmből.)
Talán ez könnyűnek tűnik, de neked mégsem egyértelmű, miért választanád a normális utat, ha másikon is járhatsz. Így is teszel. A heroin mellett döntöttél, függő vagy, nem jósolnak neked hosszú életet, de te kitartó vagy, mint a tüdőrák.
Anyád akkor patkolt el, amikor te megszülettél. Egy élet plusz és egy mínusz, nem mintha így igazságos lenne a sors.  Apád próbált felnevelni, de nem sok érzéke volt hozzá. Azt verte beléd, sokszor szó szerint, hogy anyád gyilkos vagy, s ezt a nyakadba aggatta, mint egy jól látható fuxot. A családod összeomlott, mint egy pillekönnyű kártyavár. 12 évesen apád pépessé vert, kicsit részeg volt, vagy tán nagyon, ekkor kerültél árvaházba, lévén az iskolában sem mindenki vak. Az árvaházban, amiről azt hitted a menny lesz, maga lett a pokol, ügyeletes verni való lettél, szexuálisan meggyalázott, csoda hát, ha nem a munkát, s karriert választottad?
15 évesen már bagóztál, füveztél, ez a szekér gördült el a herkáig.
Naná, hogy 16 évesen megpattantál, nem vagy te boxzsák. Semmi meglepő nincs abban, hogy az alvilág rabja lettél, piti kis dílerként tengeted a napjaidat, legtöbbször beállva, mint a gerely.
Igor, Velence drogszekuja/ papja valamiért a szárnyai alá vett, az okát nem tudod, de gyanakszol, hogy a formás hátsód érdekli, vagy a szép kis szád.  A papok amúgy is mind a fiúkra buknak. te pedig rohadtul bizalmatlan vagy, tuti, hogy akar valamit, tőled, egy darabot belőled, ahogy mindenki más. Akkor sem vert nyakon, ha hiányzik kicsi az áruból, elvonóra sem küldött még, nem akar apád lenni, anyád helyett, csupán van, figyel. Ki fog derülni az oka és akkor átszúrod a torkát egy hegyes kis késsel.
"Válaszd a jövőt. Válaszd az életet. De miért akarnék ilyesmit csinálni? Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet. Mást választottam. Hogy mi az oka? Nincs semmi oka. Kinek van szüksége okokra, ha a heroint választotta?"

Alekszej
”See behind the scenes”

RUSSIJ GNEV
45+
Seku
szabad
    Isten megteremtette az embert, majd látván, hogy alkotása tökéletlen, kreált mellé plasztikai sebészt is. Ennélfogva, ha a racionális sorrendet nézzük, Te rangban és tudásban a Teremtő felett állsz. Legalábbis így gondolkodsz magadról és ezt nem szégyenled hangoztatni sem. Híres magánklinikán dolgozol, téged csak a felső tízezer tagjai tudnak megfizetni, ki is fejed belőlük az eurókat szorgalmasan. Jópénzért átszabsz mindenkit, nem riadsz el a legbizarrabb kérésektől sem, sőt kimondottan élvezed a kihívásokat. Bár, neked persze semmi sem az.
Magadnak is két arcot varrtál össze. Egyrészről a végtelen arrogáns, nagyképű testszobrász, másfelől a milánói Russij Gnev KERESKEDELEMÉRT felelős SEKUJA vagy. Nem nagy titok, hogy a maffia miatt vágtál neki az orvosi egyetemnek, kellett egy tag, aki kitatarozza a csúnyán elcsúfított pácienseket.
Apád is a rosszfiúk táborát erősítette, félő, hogy majdani fiad sem fogja megtörni a hagyományt.
A nőket szükségszerű dísznek tartod a lyuk körül, nincs családod, egyszer lehet majd lesz, ez teljes mértékben rád van bízva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Solntsevskaya Bratva
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Canon karakterek-
Ugrás: