Mafia Italiani

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Mafia Italiani

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Admin
Age :
37
Tartózkodási hely :
Olaszország
Hozzászólások száma :
53
Csoport :
Mindegyik

stivali italiani
Témanyitás Mafia Italiani •• 22nd Október 2017, 22:58Róma


Raffale
”SEE BEHIND THE SCENES”

sacra corona
36+
tanácsadó
szabad
Ha egy egyháztagról világi törvényszék előtt kiderül, hogy a maffia tagja, vajon tölthet-e be bármilyen egyházi tisztséget, vagy az elmarasztaló ítélet automatikusan együtt jár az egyházból való kizárással? A Vatikán időről-időre úgy nyilatkozik, hogy tudósaik mind a mai napig nem jutottak döntésre az ügyben - pedig már 100 éve gyűrik lassan - és a Bibliára hivatkozva megengedő álláspontot képviselnek.
Nem te vagy az első reverendás gengszter, és garantáltan nem is az utolsó - ráadásul nem csak az olasz maffia tudhat megbecsült tagjai közt papokat, de példának okáért a RussGed sorait is erősíti néhány egyházi személy. Pont a csoportok vallásossága miatt számít Vatikánváros maffiafüggetlen, semleges területnek, hiába van Róma szívében.
Úgy kerültél be a Családba, ahogy mindenki más - ölnöd kellett - ám ami határozottan bűn az egyik Tízparancsolat esetében, azt a másik annál rugalmasabban kezeli: ha a maffiózó szükségből vagy feljebbvalói parancsára öl, akkor az bocsánatos bűnnek számít.
Szavahihető ember vagy, így ha a diplomáciai találkozókon kijelented, hogy a másik fél biztonságát szavatolod, azt akár készpénznek is vehetik. Jegyez a történelem egy alkalmat, amikor a "vendéged" fejébe egy rivális klán puskagolyója tépett öklömnyi lyukat, és a merényletet követő véres éjszakát - akkor egyszer hagytad otthon a fehér gallért. A Don jobbkezeként, tanácsadójaként feladataid közé tartozik a családok közt való közvetítés, más csoportok kijelölt tagjaival való tárgyalás - ismered azt a viccet, hogy két pap beszélget... - illetve az egyházi lehetőségek kiaknázása; Például az állami pénzek elszipkázása a menekültközpontok elől, s nem két filléres sikkasztásról beszélünk, de az évek során harminc-negyven milliósról. Pozíciódból adódóan a te kezedhez csak közvetve tapad vér, noha anno letöltötted a sorkatonai szolgálatodat: az olasz állam finanszírozta a kiképzésedet, mind közelharc, mind fegyverhasználat terén - a szervezett bűnözés tagjaként harapsz bele a kézben, amely egykor enni adott.
Oldozz fel Atyám, mert ha nem...
Christiano
”SEE BEHIND THE SCENES”

sacra corona
35
alvezér
szabad
Tiéd a város. Már ha a foglalkozásodat tekintjük, ugyanis Róma és a régió ingatlanpiacának jelentős hányada a te kezedben van: az alvilág segített mind magasabbra juttatni lassan emelkedő csillagát az ingatlanirodádnak. Bár a szervezet eleve híres arról, hogy gondoskodik tagjairól, esetedben az azóta már visszavonult Contabile nagyon sok követ megmozgatott, mely végül jelen kinevezésedhez is elvezetett. Miért? Egyrészt rengeteg véres pénzt lehet átmosni, viszonylag könnyen és nagyon gyorsan, illetve családfád dús lombozatának vastagabb ágain fellelhető a calabriai - Nápolyhoz tartozó - klán néhány hírhedtebb tagjának neve. Az olasz maffia kifelé egy összetartó egészet, Családot alkot, házon belül több kisebb, egymástól független és egymással versengő szervezetből/klánból/nem feltétlenül vérségi kötelékekkel és érdekfrigyek árán összeboronált családból áll. Rómának és régióinak jót tesz a jelenléteddel együtt járó hallgatólagos szövetség, de utadat nem a származásod könnyítette meg, hanem a külön megállapodás, amit a Contabile-l kötöttél: feleségül fogod venni nemrégiben megözvegyült szeretőjének a kisebbik lányát, aki szép is, rideg is, származását és lakcímét tekintve szicíliai - annak ellenére, hogy három testvére van, egy szomorú napon nagyon sokat fog örökölni... Tökéletes kis trófeafeleség, hm? Az apja már nem él, de ő is a Család tagja volt, ahogy jövendőbelid - nem ártana ám értesíteni a lányt is róla - egyik bátyja is az.
Jellemedet tekintve udvarias, egyenes ember vagy, és noha olyan sok a pénzed, hogy vasvillával kell forgatni a padláson, valahogy nem illesz bele a gazdag miliőbe: alsó-középosztálybeli családból jöttél, aki tíz embernek is elég elszántságot, illetve adósságot örökölt a szüleitől; Élvezed, de nem veszed természetesnek a jólétet, mint ahogy az sem verne különösebben földhöz, ha egyik napról a másikra elveszítenéd a vagyont. Százasok helyett gyufáról gyújtasz rá, drága pezsgővel és sekélyes emberekkel teli bálok helyett inkább sör, embereid és barátaid szűk körében múlatod a kevés szabadidődet. Mogorvának tartanak, holott csupán az ostoba beszéd az, amit nem tolerálsz: válaszra sem méltatod ilyenkor az ilyet, csak hosszan nézel rá, majd faképnél hagyod.
Antonio
”SEE BEHIND THE SCENES”

sacra corona
28+
kapitány
szabad
Nem születtél bele, nem jobban mint bármelyik másik árva, aki a jószándékú - bár látványos eredményt felmutatni képtelen - olasz Rendszerben kénytelen felcseperedni. Tizenpár éves korodig koldulással szereztél pénzt - olasz nyarak és nagylelkű turisták - édességre, később sörre, cigire, lányoknak ajándékra; A bánatos kiskutyaszemek mellé gyors észjárás társult, így már zsenge korodban is jó érzékkel találtad meg a tömegben a leginkább pumpolható embereket - magatartásuk, viselkedésük elárulta őket.
Pangó időszakban maradt a helyiek jóindulata: az idősek csomagjának cipelése, a "szaladj már át nekem a trafikba", vidd már át ezt csomagot Rodrigonak a Két Kakasba" - nem derogált a csicskamunka főként, hogy ki mivel, de megfizették a fáradalmaidat.

Aznap vontad magadra az alvilág figyelmét, amikor egy gyilkosság (kivégzés) egyetlen szemtanújaként nem köptél a zsaruknak - megmentettél egy nyájas szörnyeteget a börtöntől, s onnantól kezdve megváltoztak a dolgok.
Végrehajtóból tizennyolc-húsz éves korodra váltál az olasz maffia katonájává - a verőlegény kifejezés találóbb: agresszív vagy, de nem az izomagyú barom kategória, nem képzeled magad legyőzhetetlennek; A veszély láttán nem húzol nyúlcipőt, de nem kísérted a sorsodat hősködéssel, lévén balesetek mindig történnek főként, ha az ember választott szakmája a Szervezett Bűnözés. A kapitányi rangot közel két éve tudhatod magadénak, és nem rettent a tudat, hogy elődeid közül majd' mindegyik erőszakos halált halt - egy kivételével, őt elütötte a busz. Társasági ember vagy, szereted a kényelmet, a lányokat, a pusztakezes harcot - mindennél jobban a pénzt; Jelen idő szerint az egyetlen vagy a fajtádból, aki évente egyszer-kétszer meghívást kap - na nem nézőként - a RussGed semleges, maffia-független területen rendezett, illegális ketrecharc mérkőzéseire, és hol nyertesként, hol alaposan összeverve, de mindenképpen élve távozik.
Tévedésben él az, aki megengedi magának az általánosítást az utcakölykök és megpecsételt sorsuk kapcsán: magadhoz való eszed meglévén válhatott volna belőled bármi - te döntöttél a törvény másik oldala, a Család mellett.
Nápoly


Ottavio
”SEE BEHIND THE SCENES”

camorra
50+
don
szabad
Imádod a népedet, az országodat, ezt a világot - a munkádat, az életedet. Politikai pályán futsz, illetve már nem teszed, elérted, amit szerettél volna, nincs hova futni. Megálltál, élvezed. A pénzügyminiszter tanácsadója vagy, nem vágyod a posztját, tudod hogy van ez: az igazi vezetés - akár a bábjátékosok esetében - mindig a háttérben van. Házas vagy, leginkább papíron - feleséged, a nő aki két életerős fiúgyermekkel ajándékozott meg, jó ideje egy vidéki szanatórium lakója: miattad került oda. Nem bírta elviselni az életet melletted, el mégsem engedhetted, a válás nem divat felétek, s az imázsodnak sem tett volna jót. Csinos kis vagyont fizetsz ki azért, hogy jó helye és mindene meg legyen - a szabadságát leszámítva - a gyerekei látogatják.
Fiatalabbnak nézel ki a korodnál, pedig elmúltál 50 éves, a két fiad már felnőtt. Korán kezdted az ipart. Nem bánod, ők a büszkeségeid. Imádod őket, azonban nem vagy teljesen hülye, tudod, hogy mindketten a helyedre vágynak, s törnek is idővel - még nem elég erősek hozzá. Nem zavar. Vársz, hogyan állnak a dolgokhoz, alakul az életük. Mindkettőt tüzeled a háttérből - akkor is, ha félő, hogy véres mészárlás lesz az eredménye - többek közt azzal, hogy még mindig nem nevezted ki az utódodat.
Szerepelsz tévében, meghívnak rádióműsorokba, számos firkász kaparja a küszödbödet. Ismert arc vagy, mindig makulátlan megjelenésű és vallásos  - akkor legalábbis ha mások látnak - de vasárnaponként nem éppen az ostya miatt jársz a templomba- vannak, akik csak akkor találkoznak ha nagyon muszáj, az Úr házában...
Természetedben leginkább egy falka pitbullra emlékeztetsz másokat, ha valamin egyszer fogást találsz, azt többé nem ereszted - mindezt a sima beszéd köntösébe burkolva; Ha te valamit eldöntöttél, annak úgy kell lennie s úgy is lesz - a nem számodra nem válasz, nem fogadod el.
Nem hiszel a szerelemben. A különféle partikon és estélyeken mindig mutatós partnerrel jelensz meg, általában fele olyan idősekkel, s kétszer ugyanazzal nagyon ritkán - ha csinos kiegészítő nélkül találna rád mégis az éj, ilyen alkalmakkor van, hogy a kisebbik fiaddal versengsz egy kiszemelt nő kegyeiért. Sport, amely mindkettőtöket szórakoztat.


Francesco
”SEE BEHIND THE SCENES”

camorra
31-33
pénzügyi tanácsadó
szabad
Sok nyugszik az elsőszülöttek vállán, nem igaz? Hatékonyság, kitartás, acélos akarat jellemez, forrófejű - de nem ostoba - öcsédnek éles ellentéte vagy. Apádat büszkeséggel tölti el, hogy bár évek úta járod a véres utat, nem vált belőled lelketlen mészáros - jó lelked túlnő mindenen. Jótékonysági események, estélyek, gálák állandó meghívottja vagy, az évek során nem kevés hátszéllel, de létrehoztál és igazgatsz két kisebb alapítványt is. Állítólag - és nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél - befektetőid és az adományozók tudtával, tudta nélkül te mosod tisztára a Camorra pénzét... Külsőd, öltözködésed, sima, megnyerő modorod a felső tízezer jóbarátjává tett, apád kapcsolatai most már a te kapcsolataid is.
Szeretnéd, szinte már megszállottan szeretnéd ha apád - a Don - téged nevezne meg örököseként. Hiszel benne, hogy a Család javára válna, ha te lépnél a nyomdokaiba, jobbá tehetnéd Nápolyt, a többi várost, ha megfelelő kezekben lenne a hatalom vezérfonala. Lehet ezt okosan is csinálni, kevesebb vérrel, több odafigyeléssel, radikális eszközök és szükségtelen erőszak nélkül. Mindazonáltal nem fordul fel a gyomrod ha vért látsz, akkor sem ha megszúrnak - az elegáns öltönyzakó alatt nem egy gyáva szíve dobog, céljaid elérése érdekében kész vagy besározni a kezed s megmutatni, hogy nem azért jár ki neked a tisztelet, mert a nápolyi Don fia vagy. Ha nem is vagy mélyen vallásos, olykor megesik, hogy elmormolsz egy imát.
Ha a gonoszság nézőpont kérdése, úgy akkor te vagy a tisztességes férfi mintapéldánya - szeretnél családot, gyerekeket, jólétben megöregedni, vágysz a szerelem megélésére, mindarra amit otthon nem láttál saját szüleidtől  - s közben lépegetni egyre feljebb a ranglétrán; Hosszútávú terveid közt szerepel a Capo di tutti Capi - a főnökök főnöke, a Keresztapa cím megszerzése.
Imádod a jó autókat, értesz hozzájuk, szeretsz vezetni - volt, hogy indultál rally versenyeken - most is kijársz futamokra.
Édesanyád egy jó hírű - és piszok drága - szanatóriumban él vidéken, távol Nápolytól és apádtól; Olyan gyakran látogatod, amilyen gyakran csak teheted, hetente legalább egyszer vele töltesz néhány órát, olykor az öcséddel közösen - unokákat szeretne, nektek családot, szerető asszonyt, bármit ami kihúzna titeket apátok befolyása alól.
Federico
”SEE BEHIND THE SCENES”

camorra
28-30
kapitány
szabad
Minden családban van egy fekete bárány - nálatok te vagy az. Erős, ambíciózus jellem vagy, apád fiatalkori önmaga - kiszámíthatatlan és célratörő; Kegyetlenségedről s fáradhatatlan kitartásodról vagy elhíresült, ami nem sok jót jelent azok számára, akik imádott apád megszellőztetett visszavonulása vagy halála esetén megpályáznák megüresedett posztját: ha eljön az idő, te akarsz lenni a Don. Tudod, hogy nem örökölheted a címet, csak mert a fia vagy, lévén a rendszer nem úgy működik, mint a királyi családoknál - pedig akkor elég lenne csupán a bátyádat félreállítani az útból. A családfő még nem nevezte ki az utódját - ha enélkül hal meg, automatikusan az alvezéré lesz a széke - ami a maga nemében pont annyira megnyugtató, mint amennyi álmatlan éjszakára ad okot.
Nem vagy hősszerelmes típus, megszámlálhatatlan egyéjszakás kaland mellett időről-időre "komolyabb" kapcsolataid is akadnak - állítólag biszexuális beállítottságú vagy - melyek jellemzően magas lánggal égnek, és nagyon hamar ki is hunynak. A vadászat izgalma éltet, te a ragadozó s ő(k) a préda, de hiába űzöd-hajtod őket, nem találod a másik feled - értelemszerűen nem ápolsz túl jó viszonyt az exeiddel. Tudod, hogy egy nap majd meg kell nősülnöd. Ha nem önszántadból, akkor majd a Család érdekeit legjobban szolgáló névházassággal - ezzel kapcsolatban nincsenek ellenérzéseid, a "közvélemény"pedig csak csendben sajnálja előre leendő arádat.
Az előző Keresztapa uralma alatt az olasz maffia a lehető legkevesebb nyílt konfrontációt vállalt a hatóságokkal - Pax Maffiosa - ennek köszönhetően a Nápoly és környékén élő, valamint a calabriai klánok híre mostanra sokkal rosszabb a szicíliai családokénál, nem is ok nélkül. Akár igazolásként is szolgálhatna az erőszakos túlkapásokra, te mégis vigyázol, egyelőre nem esel át a ló túloldalára - amíg apád ki nem nevezi az utódját, mindenképpen, de ha nem te leszel az...
Nagy pókerjátékos hírében állsz, pénzben, életekben szeretsz játszani - ennél még az orosz rulett is humánusabb, hisz üres reményt adsz csupán: akit erővel ültetnek az asztalodhoz, hogy saját sorsáért játsszon, már régen halálra van ítélve.
Édesanyád egy jó hírű - és piszok drága - szanatóriumban él vidéken, távol Nápolytól és apádtól; Hetente egyszer vele töltesz néhány órát, olykor a bátyáddal közösen - unokákat szeretne, nektek családot, szerető asszonyt, bármit ami kihúzna titeket apátok befolyása alól.
Szicília


Gabriel
”SEE BEHIND THE SCENES”

cosa nostra
37+
don
szabad
Te vagy Szicília. A családod majd' kétszáz évre visszamenőlegesen mindig is a mezőgazdasággal foglalkozott, a Cosa Nostra pedig mindig is nagy befolyással volt a sziget fejlődésére - veled végre megoldódni látszik a munkásosztály minden gondja-baja; Vállalkozó vagy, az őstermelők patrónusa, satöbbi, satöbbi - tipikus esete a csodálatosan fénylő almának, amely belülről rohad. Az évek során bekebelezted ezen iparág kishalait, amelyik nem adta magát azokat tönkretetted, majd adósságukat felvásárolva levágtad a fejüket - csak metaforikusan, nem vagy mészáros - mostanra mondhatni mindenki, aki számít, neked dolgozik. Ezen egyszerű oknál fogva ha közvetlen beleszólásod nincs is Szicília politikájába, pontosan tudod, hogyan gyakorolj nyomást a nyavalyás bürokratákra. A nép adja a lábat, melyen ők állnak, s ha a nép nem elégedett - elbocsátasz inkább ezer, tízezer embert, okolod a politikusokat érte, lényegében megteremted a lincshangulatot egy szempillantás alatt - akkor senki sem lehet az.
Azt még a DDA is elismeri, hogy nem szarral gurigázol - több pokolgépes merényletet írnak a számládra, bírók és koronatanúk kerülnek elő holtan a legképtelenebb helyekről, ha érdekedben, a Család érdekében áll.
Alaphangon nem vagy erőszakos típus, és bődületes hatalmad ellenére sem kényelmesedtél el - gyakran vagy kint a földeken, hallgatod meg a panaszokat, esetleges kéréseket: a munkásosztály nem is tudja milyen szerencsés, hogy a Padrone - a Gazda - a szeretetében füröszti őket, és a vidéket. Mások nem is kívánhatnának nálad rosszabb ellenséget.
Amikor a feleséged hosszú betegség után meghalt, Palermo sőt, az egész sziget veled gyászolt - volt időd felkészülni a távozására, volt időd elköszönni tőle, így nem roppantál bele, amikor az Úr magához szólította őt. Tiszteletből kivártad, míg letelik a gyászév, azóta egyre-másra szép nők társaságában kapnak lencsevégre: valamelyik ujjára gyűrűt is kellene húznod, ha örököst akarsz, akire ráhagyhatod a birodalmadat.
Thomasso
”SEE BEHIND THE SCENES”

Cosa Nostra
29
ALVEZÉR
szabad
Ha nem is az olasz maffia történetében, de az elmúlt száz év alapján te vagy a legfiatalabb alvezér. Egy évvel ezelőtti kinevezésed nem volt sem váratlan, sem pedig meglepő, nem járnak úgy csodádra a gengszterek, mint anno jártak Jézuséra a népek. Mindig is részese voltál a körforgásnak, hiszen az apád az előző Don - alacsonyan repkednek Palermoban a golyók - kapitánya volt. Már fiatal kamaszként is tudtad, hogyan kell bánni a fegyverekkel, de a húszas éveid első feléig nem nagyon kötöttek le a Család ügyei. Mégis apád révén kezdtél el dolgozni a maffiának, az elődödnek - hivatalosan műkincskereskedő vagy, melynek okán rengeteget utazol, legalábbis utaztál a kinevezésed előtt, így az alvilági hírszerzés egy fontos figurája vált belőled. Feleségedet szerelemből vetted el, kinek megkapó bája korántsem szentet takar: tehetséges művész, évente egyszer-kétszer valamelyik galéria kiállítja a képeit, szobrait, de a családi vagyonhoz inkább műtárgy-hamisítással járul hozzá.
Kinevezett utódja vagy a Donnak, akivel jó barátságot ápolsz, mégis sokaknak szúrja a szemét a szerencséd - tavaly óta túl vagy két merényleten, lassan talán a posztodra, örökségedre ácsingózók is kezdik megérteni, hogy a nyájas üzletember képe nem egyéb megtévesztésnél. Vastagon kivetted a részed az új Don politikájából, ketten nem csak, hogy összefogtátok a szicíliai családokat, de a felügyeletetek alatt a szigeten élők alkotják a talán legbefolyásosabb csoportot az olasz maffiában.
Marco Albertini
”SEE BEHIND THE SCENES”

cosa nostra
30
kapitány
szabad
Antonio M. Albertini másodjára érkezett fia vagy, van egy ikerbátyád is, Daniele, valamint két húgod, Viviana és Stella. Apátok nemzetközi szállítmányozási céget vezetett - bő egy éve ölték meg - jó kapcsolatokkal, innen a kötődés a maffia családok felé is.  Feleséged nincs, a rajtad lévő nyomás nem akkora mint a bátyádon. Az aranyifjúk édes életét éled: alkoholban és partidrogokban bővelkedő bulikba, nívós estélyekre jársz - veled született stílusérzéked anyád maximalizmusa alatt teljesedett ki nagyjából már az óvodában; Drága, elegáns ruhák, kiegészítőként ízléses ékszerek, és nők - Porchéval furikázol és maffiaháborúkban veszel részt... Ilyen egy átlagos kedd, hm? Mivel te vagy a másodszülött fiú - ezt ikred elég gyakran éreztette ahhoz, hogy már-már frusztrációt okozzon - a cég vezetését nem örökölted, így érthető ha máshol kerestél magadnak learatható babérokat. Mert az még terem.
Famíliád tehetős mivolta okán s mert csúnya nagy vagyont fogsz örökölni, jó partinak számítasz a civil felsőtízezer-, s alvilági körökben is; Ambiciózus, erős akaratú és feltörekvő, igazi olasz vérmérsékletű ember vagy, ha lehetőséget látsz akkor nem félsz kockáztatni. A vágyott elismerést és dicsőséget ezen jellemvonásod hozta meg - az előző keresztapa hosszú ideje bujkáló gyilkosát motorháztetőre kötözve, késsel a hátában szolgáltattad be a Családnak, mely ugródeszkát jelentett a hierarchiai ranglétrán: katonából kapitánnyá lettél. Hogy ezen előléptetéshez - "Korben Dallas, Világjegy" - ki kellett játszanod a fivéred jóhiszeműségét, nem okoz álmatlan éjszakákat.
Anyátok erős, kifinomult inkább társasági hölgy, akinek mindene a jótékonyság és a család jó híre. Ezen felül leginkább a külsőségekkel foglalkozik, mindig a lehető legjobb fényben feltűnve. Előszeretettel próbálja irányítani a gyerekei életét, inkább kevesebb, mint több sikerrel.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Mafia Italiani
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Canon karakterek-
Ugrás: