Arts&Media

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Arts&Media

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Admin
Age :
37
Tartózkodási hely :
Olaszország
Hozzászólások száma :
53
Csoport :
Mindegyik

stivali italiani
Témanyitás Arts&Media •• 23rd Október 2017, 12:34


Norah
”SEE BEHIND THE SCENES”
Media
22
Feltörekvő sztárocska
szabad
Volt egy nagyon jó időszakod, amikor megnyerted a tehetségkutatót, azt hitted berobbansz a nagyvilágba. Megindult a zenei karriered, hiszen a hangod nagyon jó, megjelenésben is ott vagy, mégis valahogy nem fogynak a lemezeid.
22 éves vagy, imádsz énekelni, alap szinten elgitározol, de te híresség akarsz lenni, így nem vagy rest a színészet felé fordulni.
Minden álmod befutni, mindenki számára ismertté válni, hiszen ebben van a világ öröksége.
Rebesgetik, hogy mindenre hajlandó vagy, a tested is beveted, az intelligenciád, az ismeretségeidet is. Nem félsz a szereposztó díványtól sem.
Szegény családból származol, van egy bátyád, akiről azt gyanítod, hogy a maffiában nyomul, de biztos nem lehetsz benne. Rettentően szeretnél a családodnak bizonyítani, hogy igenis tehetséges vagy, nem is vagy híján ennek, csak a dolgok nem jól állnak össze, de ami késik az nem múlik.
Ismersz pár nagyobb kutyát, de még nem jutottál el az igazán nagy nevekig, de te soha nem adod fel. Kitartó vagy, erős alkat, harcos, aki megy a céljai felé, nem fél bevetni semmit, hogy felérjen a csúcsra.
Csillag kell neked Hollywodban és díj is, ami nem málna.
Kedves, bájos jellemed egy igazi pitbullt takar, eléred a célod és ehhez nem félsz senkin átgázolni.

Inez
”SEE BEHIND THE SCENES”
Media
28
Szabadúszó újságíró
szabad
Imádsz írni, gyereknek könyveket írtál, meséket szőttél, imádták a történeteidet, ahogy ez most sincs máshogy. Nem volt hát kérdés számodra, hogy újságíró lettél, riportokat készítesz, interjúkon veszel részt, írókkal csevegsz, hogy később kiírj magadból mindent.
Szereted az embereket, szociális alkat vagy, feltölt a velük való beszélgetés, az információ áramlat. Álmod, hogy író leszel, nagy és híres. Könyveket akarsz írni, romantikust és vicceset, neked egyszer a bestseller listán kell végezned. A tehetséged megvan hozzá, te is tudod, hogy csak ismeretségek kellenek hozzá, anélkül nem lehet előrébb jutni. Sajnos ez a világ ilyen.
Jelenleg olasz újságokba publikálsz, szabadúszó vagy, van egy kis rovatod, ahol tiniknek adsz tanácsokat, hogyan sminkeljenek, hogyan pasizzanak, hova érdemes partyzni menni, vagy mitől varázslatos az első csók.
Te magad a rosszfiúkra buksz, imádnál egy nagykutyát megszelídíteni, a sajátodévá tenni.
Lángoló szerelmes típus vagy, plátói imádatokba fordulsz, a legjobb, ha teljesen reménytelen, mert te tudod a legjobban, hogy ilyenkor írod a legjobb történeteket.
Megrögzött romantikus alkat vagy, mazó hajlamokkal, ami a lelkedet érinti és nem a tested. Mindig olyasvalakibe szeretsz bele, aki sosem lehet a tiéd, imádsz kínlódni. Ez vagy te.


Ceria
”SEE BEHIND THE SCENES”
Media
27
Színésznőcske
szabad
A nagy titkos, hogy pornóztál. Lehet ezt szépíteni, de felesleges. A szakmában volt neved, mára már kiszálltál, legalábbis ezt hazudod, azonban nem tudsz szabadulni, mert tudjuk, hogy működik a pornó világa. Ha egyszer felkapott voltál, akkor nagyon sokat ér egy éjszaka veled. Ezek alól nem tudsz szabadulni.
Filmekben már nem szerepelsz, de van elég a piacon a legbevállalósabbak, megeshet, hogy megbámulnak az utcán, sőt férfiak még autogramot is kérnek, a múlt elől nem lehet elmenekülni, már nem is akarsz, beletörődtél. Mostanában szappanoperákban vállalsz kisebb szerepeket, még nem jött az áttörés, de hiszed, hogy fog.
Addig pedig a tested a fegyvered. Barátnő stílben adod magad egy-egy éjszakára, és nem bánod, ha felhasználható információ bukik ki a férfiak száján, raktározol, elteszed, jegyzetelsz, a kis fekete naplódban, el fog jönni a te időd.  
Kiábrándult vagy a férfiakból, nem akarsz soha megházasodni, ha csak valaki nem fizet eleget életed hátralevő részére.
Ismerőseid között szerepelnek hírességek, maffiózók és a felső tízezerből is.

Pietro
”SEE BEHIND THE SCENES”
Művész
31
Frontember
szabad
Zenész leszel, híres. Te aztán nem leszel öngyilkos, amikor befutsz. Még a gímiben alakítottatok egy együttest a haverjaiddal, hihetetlen mód egész jók voltatok, lehetett csajozni is vele rendesen. Az egyetemen is kitartott a szerencsétek, együtt maradtatok, ha nem is mind, de a 3 frontember igen. Szintetizátoron nyomulsz és dalolsz, mint a pinty.
Kisebb bárokban léptek fel a zenekaroddal, az élőzene a ti specialitásotok. Befutottatok már valamennyire, koncerteket adtok a szűk rajongótábornak.
Pólókon virít a nevetek, megesik, hogy megállítanak autogramot kérni, de te nagyobb hírnévre vágysz, amiért megéri sokat dolgozni, és teszed is. Azonban nem vagy rest mások hátán felmászni, segítséget kérni. Te vagy a következő Jim Morrison. De majd te jobban bánsz az életeddel.
Sajnos a drogokat te sem veted meg, nem is ragadsz le a fűnél és alkoholnál, véredben kokain kering, ajzószerek és partydrogok. Ezek adnak erőt arra is, hogy lejárj edzeni.


Julie
”SEE BEHIND THE SCENES”
Media
31
Riporter
szabad
A helyi tv híradójában vagy bemondó. Saját erődön kívül bevetettél némi befolyást is. Mit mondhatnék, a maffiához fordultál, akkor persze ezt még nem tudtad, de ismerjük a szabályt, a törvény nem ismerete, nem mentesít alóla. Belefolytál. Nagyon nagyot kéne dobbantanod ahhoz, hogy kiszállj ebből az ördögi körből.
Mostanában szívesen mész helyszínre tudósítani, vagy emberekkel beszélgetni, imádsz riportot készíteni, mellé nagyon reméled, hogy összeismerkedhetsz valakivel, aki megment a maffia alól. Persze ezt csak nagyon finoman lehet, mellé a munkád a mániád, folyton jegyzetelsz, készülsz a nagy riportra, a kiugrása, amikor majd mindenki megismeri a neved, onnantól te leszel az aki, megmondja hogyan tovább.
Addig pedig tőzsdecápákkal ebédelsz, divat diktátorokkal randevúzol, és nem ritkán megmásítód a híreket a híradóban, hiszen te a szerkesztőségben is benne vagy.
Rengeteg mellékes információd van, adott esetben fel fogod használni.


Felix
”SEE BEHIND THE SCENES”
Média
24
Fotós
szabad
Fotósként éled életed, szabadúszó vagy, képeket készítesz a nagyobb újságoknak, kiállításokra jársz, divatbemutatókra, de vállalsz rendezvényeket, esküvőket, extrém fotózásokat.
Zseniális képeket csinálsz, méregdrága gépedre sokat gyűjtöttél, hiszen szegény családból származol, nagyon szeretnéd az édesanyádat kiemelni a mélyszegénységből, de ehhez neked is fel kell tornáznod magad az alapokról.
Álmod, hogy hírességeket fotózz, ezért van, hogy celebeket követsz, belógsz a kertjükbe, fára mászol, bujdokolsz a teniszöltözőben. Nem vagy szívbajos, de a bajt kerülöd. Okos, intelligens férfi vagy, akinek a vérében van a fotózás, mindenben meglátod a szépet, a jót, a kellemeset.
Van egy nővéred, akivel a kapcsolatod nem túl kellemes, igyekszel helyrehozni. Sok meló van benne.
A családod Franciaországban él, te pedig olaszhonban próbálsz szerencsét.
Barátkozós alkat vagy, mindig naprakész, kedves, nem feledékeny, mérhetetlenül romantikus alkat.
A célod, hogy összehozz egy saját kiállítást a képeidből.Raphael
”SEE BEHIND THE SCENES”
Arts
25
Graffitis, tetováló művész
szabad
25 éves múltál, mindig is a helyes rosszfiúk életét élted, mert a csajok imádják. Az imidzsed, hogy megszelídíthetetlen létedre habzsolod a nőket.
Nem tudsz elköteleződni, de végtelen romantikus alkatot takar a helyi menő csávó külsőd.
Kézügyességed kamatoztatod. Festő szerettél volna lenni, míg rá nem jöttél, hogy ebből felkopik a helyes kis állad.
Szabadlelkű éned azzal éled ki, hogy művészi rajzokat fújsz házak falára, vonatok oldalára, hidak lábára, sőt magasabb helyekre is, hogy aláírásoddal igazold, ott jártál. Persze csak a graffitis berkeken belül ismerik kiléted. Pitiáner ügyek miatt van priuszod, lopás, verekedés, rongálás.
Hivatalosan pedig tetováló művész vagy. Zseniális kézügyességed nem ismer lehetetlent, hosszú finom ujjaid alapján édesanyád zenésznek szánt. Nos, a zenéhez aztán tuti nincs füled. Az az alkat vagy, aki inkább táncoljon, mint énekeljen, mert az emberek a pórt jobban bírják.
kis ideig tanultál gitározni, halva született ötlet volt, a húrok szakadtak, a hangszer feladta, ahogy ezt a pályát te magad is.

Valente
”SEE BEHIND THE SCENES”
Arts
27
Festőművész
szabad
Kiállító teremben dolgozol, szeretnél egy sajátot is, de az még a jövő színesítése. Sajátos keverék stílusban festesz, az ecset a te életed. Ha valamit megálmodsz, azt azonnal vászonra veted. Gazdag mecénások segítik előre jutásod, nem titok, de nem is köztény, hogy meleg vagy.
Igazi művész lélek, aki meg tud sértődni, hisztit rendez, poharat vág a falhoz, hogy aztán a megfelelő komolyzenei alapra kifesd magadból minden bánatod. A lakásod falai pedig általad vannak dekorálva, vad stílusban. Próbálkozol mindennel, ami festéshez köthető.
Mindig alkotsz valamit, ha beültök kávézni, te a szalvétára rajzolsz, még a moziban is képes vagy skicceket felvázolni. Képben mondod el, ami fáj. Mellékkeresetként a helyi újságba rajzolsz egy képregény sorozatot, ami elég felkapott és a melegek jogait karikatúrázod benne.
Szeretnél teljesen elfogadott lenni, egyszer családot alapítani és boldogan élni, egy helyes sráccal.
A suliban végig bukdácsoltál, csak a művészeti főiskolát fogadtad el sajátodként. Nem vagy buta, de nem leszel matematikus és sejtbiológus sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Arts&Media
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Canon karakterek-
Ugrás: