Supporters

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Arina Chenkova


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Supporters

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Admin
Age :
37
Tartózkodási hely :
Olaszország
Hozzászólások száma :
53
Csoport :
Mindegyik

stivali italiani
Témanyitás Supporters •• 23rd Október 2017, 14:23


Lucian Fontana
”SEE BEHIND THE SCENES”
Supporters
40+
Főszerkesztő
szabad

Corriere della Sera főszerkesztője vagy.
Maga az újság liberális elveket vall, te pedig azt, hogy van az a pénz, amiért a cenzúra hangosan kiabál. Főleg, mert részese vagy a szívesség banknak a maffiában. Számodra az újság az életed, ha valójában létezne Pókember, te lennél az első, aki képeket közöl le róla. Nincs számodra lehetetlen, csak tehetetlen. Aki meg nem képes számodra a legjobbat hozni, annak máris mutatod hol lelhető fel az ajtó. Nem alkuszol, csak ha arra nagyon jó okod nincs, márpedig a pénz és hatalom tökéletes indok. Bankárokkal kötsz üzletet, támogatója vagy a maffiának.
Arrogáns viselkedésed és lenyűgöző beszédstílusod mindenkit meggyőz, hogy te az igazság híve vagy, a kívülállók azt gondolják, hogy helyén van a szíved, ám valóban, hiszen a mellkasodban dobog.
Volt családod, nagyon fiatalon házasodtál meg, született is egy csodálatos lányod, akit az anyja elvadított tőled. Most próbálod meg visszakapni, nem lenne meglepő, ha azért mert hasznot húznál belőle. Lévén a csemetéd, már 23 éves és riporterként dolgozik egy másik újságnak. Azonban eleddig ő megdönthetetlenül az igazság lovaginája.
Imádod a szép és fiatal nőket, nem vagy rest fizetni nekik, hogy elkísérjenek egy-egy estélyre, hogy ott villoghassa velük.  
A volt feleséged volt az, aki végül kilépett a házasságotokból, ezt soha nem bocsátod meg neki, amúgy is dögöljön meg, hogy talált számára jobbat és fiatalabbat, mint te. Talán egy szívesség keretein belül egyszer levadásztatod.


Ilana
”SEE BEHIND THE SCENES”
Supporters
40
Igazgató helyettes
szabad

A Salvator Mundi kórháznak vagy az igazgató helyettese. Nem teljesen önként erőből jutottál fel a csúcsra, hiszen még csak 40 éves vagy, még lett volna hova fejlődni, azonban nem félsz, hogy ezt bárki is a szemedre olvassa, ugyanis nem titkolt, hogy a gazdag férjed mellet a Mundi igazgatója is hanyatt fekszik néha a kanapédon. Hogy ezt otthon, hogyan oldod meg, senki nem kérdezi, lehet csak a két szemed szépségéért, de az sem kizárt, hogy a maffia keze van az ügyben, sőt… Ők védelemmel hálálják meg neked, hogy nem csak sebeket toldozol, de aktákat is.
Te vagy az, aki segít nekik elsikálni azon baleseteket, amiket le kéne jelenteni a rendőrségen, de ez kisiklik nálad. Túl sok titkot őrzöl. Nem nyilvános, hogy támogatod a maffiát, ezt nem vered nagydobra, hiszen akkor inogna a rangod, amit imádsz.
Sebészként végeztél, azt nem mondom, hogy a szívet tudnál átültetni, de azért egy sebet összevarrsz. Noha lássuk be, neked nem ez a dolgod, te befektetőket szerzel, ügyfeleket hozol, viszel. Imádod, hogy befolyásod van, hogy doktornőnek szólítanak, hogy meghunyászkodnak előtted.
Szereted a divatos ruhákat, a magas sarkút, a mélyen dekoltált felsőket és, hogy bárkit kidumálsz az idegbajból.
Van egy szépséges kisfiad, most lesz 6 éves, ha felnő, sebész szeretne lenni, mint a bácsi a Grace Klinikából.
Azt is jól tudod, hogy az apja csak azért van veled, mert imádja a kölyköt, de el nem venné tőled… vagy mégis?

Jarome
”SEE BEHIND THE SCENES”
Supporters
30+
Vezető igazgató Vodafone
szabad

Vezetőigazgató vagy a Vodefone berkein belül. Pénzed, mint a pelyva, de neked több kell, befolyás. Gyönyörűen manőverezel, hogy a kezed tiszta marad, te mégis befolyással bírsz. Szuper informatikusnak tartod magad. Te vagy az, aki értesülsz a legújabb forradalmasításokról. Ezzel élsz az elit felé.
A maffiát azzal segíted, hogy beszerzed a legújabb készülék gyémántberakásos darabját, majd lepasszolod a rosszfiúknak fél napra, hogy beleszerelhessék a szexi kis kütyüiket, amikkel aztán lehallgathatják, s így kerül a célszemélyhez. Csereüzletként tolják az üzleted, eladhatóvá válik így az is, ami alapjáraton semmit nem ér.
Igazi kis gané vagy, imádod a nőket. Sármoddal leveszed Őket a lábukról, aztán pedig elhajítod, mint a használt rágót. Nem szeretnél kikötni egy nőnél sem, azonban lehet előbb vagy utóbb kénytelen leszel.
A szerelem kellék számodra, meghódítani egy igazi Nő tudna, aki romlott, domináns alkat, ám ilyet még nem sodort eléd a sors.Alonzo
”SEE BEHIND THE SCENES”
Supporters
30+
Építési vállalkozó
szabad
Olaszország egyik jövedelmező építési vállalkozását vezeted, harácsolod a vagyont, minden centet a fogadhoz versz. Fukar vagy, de csak másokkal szemben, főleg a dúsgazdag feleségeddel szemben. Aki amúgy is nagyon tehetős családból származik, végtelen jó indulatú, nem is sejti, hogy bedolgozol a helyi maffia családnak.
Rád lehet alapozni, a szó szoros értelmében szállítod az alapot. Tőled jön az infó nekik, hogy éppen hol zajlik építkezés, hova lehet hullát betonozni. Cserébe ők szerzik meg neked a legjobb területeket, a lehetetlennek tűnő felvásárlásokat. Kéz-kezet mos.
Nem vagy hűséges alkat, soha nem is voltál, de a feleséged nem sejt semmit, lehet nem is érdekli, hiszen napi 24 órát dolgozik, érzésed szerint. Gyereke sem lehet, márpedig te szeretnél és nem örökbe fogadni, mert az nem vér a véredből.
Éled az életed, boldog vagy, és velejéig romlott. A gazdagságod abból ered, hogy jó nőt vettél el, eleinte még szeretted is, azonban minden mulandó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Supporters
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Keresések Tárháza :: Canon karakterek-
Ugrás: