Matteo & Karen

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Matteo & Karen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
32
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
21
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Matteo & Karen •• 7th November 2017, 19:05Matteo & Karen


Finom palacsinta illatra kelek fel. Azonnal elvigyorodom. Matheo már megint korábban kelt. Milyen gyerek az ilyen? Őt aztán sosem kell kirángatnom az ágyból a miatt, hogy suliba kell mennie. Inkább fordítva szokott lenni… Nekem van a legjobb gyerekem. Kimászok az ágyból, majd csoszogva, kócosan indulok meg a konyha felé, ahol fiam már szolgálja is fel a reggelit.
-Fiam! A végén még letartoztatnak gyerek rabszolgatartásért. Ez az én feladatom lenne…Hmmm ez ismételten iszonyatosan finom lett.-Harapok bele az egyik palacsintába, majd a kávéval a kezemben foglalok helyet.
A kis reggeli rutinunkat a telefonom csörgése zavarja meg. Mivel a munkából hívnak, így természetes, hogy felveszem. Egy rövid beszélgetés után már ki is nyomom és fiam felé fordulok.
-Két perced van! Mennem kell, de előbb eldoblak a suliba, szóval iparkodj.-Szerencsére fiam szeret pontos lenni, sőt általában még ő szokott rám várni.
A motorsisakkal a kezünkbe megyünk ki. Csak miután felvette a sisakot indítom el a motort és gurulok ki az utcára. Hamar ott vagyunk az iskolában. A szokásos búcsúzkodás, rosszalló női tekintet és már megyek is tovább.
A bontó felé veszem az irányt. Meglepő módon egy hullát talált az egyik dolgozó a roncsok között. Mondjuk sok nem maradt az emberből, de sokunkat kihívták a helyszínre. Odaérve leszállok a motoromról, leveszem a bukósisakot, majd már köszönök is a többieknek és a hullához sétálok.
-Te jó ég! Hát tényleg nem maradt sok belőle. Őt aztán jól elintézték. És ez az üde illat. Itt lehet már egy ideje.-

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
35
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
26
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo & Karen •• 9th November 2017, 12:20


„Who's hands are red from your blood?”

Kibaszás. Az egész egy kicseszett nagy kibaszás. A bontó a kurva RussGed felségterülete. Ezt a hülye is tudja, csak éppen fikcarnyi bizonyítékunk nincs ellenük. A kibaszott Fredric Roffe pedig az Ő emberük, de persze nekünk erről sincs plecsnis papírunk, különben már sittre vágtam volna a bandájával együtt. Börtöntetkot varratnának, nem az idegeimre cérnaszálat.
Mély sóhajjal lépek ki a Ford vezetőülése mögül. Mázlim, hogy idefelé egyszer sem fulladt le a  dög, pedig lehet nem is lett volna baj, ha később érek ide.
Kurvaéletbe. Cigire kapok, az ajtónak dőlök, még van időm, úgysem tudok meg semmit.
Agyamban ezer kérdés kattog. Miért nem tüntették el a holttestet? Hiszen mit nekik egy kikurt hullával több vagy kevesebb? Idegbeteg leszek.
Nem akarok semelyik maffia ügyébe belefolyni, de mégis kihívtak minket egy faszom darabolós esethez.
Lustán tüdőzőm le a füstöt. Minek vagyunk itt? Területféltés? Miért kell egy holttestet vizsgálgatnunk, amikor szinte biztos, hogy leszámolás történt.
Krueger emberei méregetik a helyszínelő kollégákat, engem. Kurta, kemény mosolyuk jelzi, hogy pontosan tudják mi történt, de elmondani akkor sem fogják, ha itt pusztulok bele. Simán lehet, hogy ők végezték ki a mukit és most elkenik, hogy majd mi szívjunk vele.
Amúgy is ideges vagyok, a Bontó nem a kedvenc helyem, letten én már itt késsel roncshoz szorítva, hogy a számat is tudjam tartani. Miért is nem pénzzel tömik ki a zsebem? Na mert mondjuk azzal semmire nem mennének?!
Összehúzom magamon a ballonkabátot.
Hát mit ne mondjak? Ezer másik helyen lennék szívesebben. Tőlem 150 méterre fékez be a motorral a nyomozó iroda egyik lelkes kolléganője, felém sem pillant, sürgetőbb dolga lévén. Megcsodálom macskatermetét, majd mélyet sóhajtok. Rég voltam nővel, nem hiszem, hogy most kéne ezen agyalnom.
A nőt csak felületesen ismerem, a melójában jó, amennyire én tudom egyedül neveli a kölykét, jó neki az enyémet is a volt nejem.
Madre… utána indulok, magam elé dobom a csikket, hogy eltáncoltassam rajta a cipőm orrának alsó részét.
Krueger elém siet, tisztelet tudóan kezet nyújt, nincs ebben semmi más, mint jelzés, hogy látja itt vagyok… Kurvaanyád. Mosolya egy ragadozóé, egy gyilkosé.
Kézrázása erős, jellegzetes, ropogtatós, viszonzom, pedig nekem ma nincs kedvem farokémeregtni.
- Mesélj! – kérem csendesen, miközben a hulla felé sétálok, szavait úgy intézi, hogy a megjelent nyomozókolléga is pontosan hallja, lévén a színdarab nekünk szól.
A helyszínelő csattog a kamerával, tényeket közöl, de elhallgat.
- Reggel találtunk rá, ráesett egy roncs, lehetne baleset is, de hátul valaki golyót eresztett a kutyáim fejébe is. Két szép rottweilerem bánja, hogy ezek a csövesek itt osszák el a drogot. – morogja kelletlenül, azt elhiszem, hogy a kutyákat sajnálja, de nem kétlem, hogy Ő maga lőtte le őket.
- Karen Vega. – intek a nő felé, majd onnan Kruegerre. Celebrálok egy bemutatást.
- Signore Fredric Krueger, a bontó tulajdonosa. – vércse mosolyt villant a nőre. Míg ők lemérik kinek nagyobb az egója, a hulla körül járok indiántáncot.
Valóban ráesett egy roncs, de előtte valaki levágta a jobb csuklóját és kicsit a nyakát is megmetszette. Spontán kivégezték, az nem kizárt, hogy elfajult egy megbeszélés.
A férfi feje a nyakán fityeg, vérbe száradva. 40 körüli ázsiai, alacsony termet, nem is túl masszív. Biztos vagyok benne, hogy a ruhája alatt tetoválásokat találnék. Ergo a muki a Yakuza emberre. Akkor azért vagyunk itt, mert a faszom Russged nem akar összetűzésbe kerülni  Yakával, a hullával mégis el kell számolni.
A vér szaga betölti a teret, édesen ragad a szájpadlásomra, mégis kerülget a hányinger. Gumikesztyűért csettintek, pontosan tudják, hogy mit akartam.
- Járt már itt máskor is? - a kérdésem Roffe felé szól. Karen felé pillantok, érdekelne mit szűr le így első látásra. A férfi kezére mutatok, jelzem, hogy szeretném megtudni, hol a kézfeje? Mert azt nem látom.
- Nem lakom itt, nem tudom, hogy kik járnak be, ez nem egy lakótömb. Éjszaka lezárjuk, kiengedjük a kutyákat. Kocsit nem adott még el itt, azt mondják az embereim. - vállat ránt, a nőt méregeti, nem megdöbbent és nem is ideges. Látott ezer hullát, többet maga készített elő számunkra. Talán egyszer lelünk valami bizonyítékot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
32
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
21
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo & Karen •• 9th November 2017, 20:02Matteo & Karen


Akárhányszor kapok egy hívást arról, hogy hullát találtak imádkozom azért, hogy ne egy fiatal gyerek legyen az. Sajnos már volt rá példa, hogy egy még kölyöknek számító testet találtunk a kukában, a folyóban, vagy csak egy lakásban.
Így mikor most megláttam a testét valahol fel is lélegeztem, még ha ez kicsit gonoszul is hangzik. Természetesen az én agyam is azonnal elkezd kattogni azon, hogy vajon mi is történhetett. Lehet, hogy a fickó köpött, vagy rosszul végezte a munkáját, vagy egyszerűen csak rosszkor volt rossz helyen. Valahol örülök annak, hogy sok mindent nem tudok arról, hogy mi folyik a másik oldalon.
Ahogy kollégánk mellém ér biccentek felé, majd hallgatom a fickó beszámolóját. Kutyákról eddig nem volt szó. Szegények… Még a végén jobban megsajnálom őket, mint ezt a fickót. Kezemet nyújtom a fickó felé bemutatkozásképpen, majd ismét a hullára pillantok.
-A kutyákat megvizsgálta már valaki?-Nézek először a tulajra, majd a munkatársaimra, de nem igen kapok választ tőlük.
-Azt mondta, hogy golyót eresztettek beléjük. Esetleg ki kéne halászni szegényekből és megvizsgálni, hogy mégis milyen fegyverről van szó… Láthatóan ez a fickó nem kapott golyót. Gondolom előbb vágták le a kezét és csak utána a nyakát. Nagyon rossz fát tehetett a tűzre.-A szavaimra ketten meg is indulnak megkeresni a kutyák tetemeit, hogy megvizsgálják a lövési sebeket, megkeressék a golyókat. Bár nagy eséllyel így sem lesz könnyebb megtalálni a tettest, aki ezt tette nem ostoba… Bár én máshogy tűntettem volna el a hullát…. Hacsak nem akarták direkt, hogy megtaláljuk.
-Nekem valami nem tetszik. Ennél ügyesebben szokták eltűntetni a hullákat. Ha jól látom a körülötte lévő roncsok nem véresek, szóval a helyszínt csak szemétlerakónak használták.-Jobban szeretek hangosan gondolkodni, így lehet valakinek is eszébe jut valami róla, vagy csak kijavítanak, hisz én sem vagyok tökéletes.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
35
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
26
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo & Karen •• 11th November 2017, 16:29


„Who's hands are red from your blood?”
Néha kifejezetten gyűlölök zsaru lenni, amikor ilyen szaros esetekhez hívnak ki, ahol hullák hevernek szerte a világban. A gyilkosság bűn, hogy bassza meg. Lassan a pokol a földre nyitja kapuját, már nem is kell ide több gonosz, mi vagyunk azok, a bűnt magunkkal hozzuk. Aljas nép az ember, szívesen öl, kedvtelésből, mert a problémákat könnyebb így megoldani. Eltusolni dolgokat. Kurva Firenze, erről híres. Emberek jönnek, mennek, eltűnnek. Mióta itt élek, tudom, hogy a faszom oroszok urai a környéknek, hogy a többiek a lábukat be nem teszik, vagy ha igen, hát ez a vége. Gyilkosság.
Szeretnék az ügyemen dolgozni, a sorozatgyilkos után nyomozni, részleteken manőverezni, részleteket összetenni. Ez lenne nekem való és nem ez a rohadt hazug jópofizás.
Krueger nem a barátom, veszélyes kutya, a saját ura. Kiszámíthatatlanabb, mintha bárki ebe lenne, ettől olyan rohadt magabiztos, hogy nem kötik láncra, senki csuklóján nem feszül a póráza. Sosem akarnám összerúgni a port vele, a végén én is itt végezném, valamelyik roncs belsejében, esetleg élve rohadni el. Ismerem a módszereiket, találtunk már hullát csomagtartóban, aki kapart kifelé. Nem volt könnyű a helyzete, én ezt elkerülném.
Bólintok, ahogy a nő elküldi az embereket kutyatetemet vizsgálni, Roffe okos ember, az ajkára sikló mosoly jelzi, hogy erre fel vannak készülve, az sem lepne meg, ha már kihalászták volna belőle az ólmot és tálcán dobná elénk.
A bontós felköhint a nyomozónő szavaira.
- Nem arra céloz, hogy el akartuk a hullát tüntetni, akkor magunk nem lennének itt, az én emberem jelentette be a hullát. Ha el akarták volna tüntetni, biztosan nem hozzám dobják be. - arca komolyra vált, méregeti a nőt, vagy azon agyal, hogy megbassza, vagy azon, hogy agyon. Annyira tisztességes Ő, mint a sátán küldönce.
- Van esetleg valaki, aki bajba akarta volna keverni? - fel sem pillantok az ürgére, miközben a hulla zsebeiben kotorászok, hogy ellenőrizzem vannak-e papírjai, ami esetleg a nevét megmondaná nekünk.
- Valaki, aki a figyelmet ide terelné? - persze tudom, hogy hamis választ fogok kapni, pontosan tudja, hogy miért van itt a férfi, ahogy azt is, hogy ki ő. De erről nekünk nem fog dalolni, másnak sem, minden információja félrevezető lesz, de kötelesek vagyunk a kérdéseket feltenni neki.
- Haragosak? Senki nem hallott semmit? Nincs éjszakai porta? - tekintetem a nőre siklik, kihúzok a muki zsebéből egy pénztárcát, belelapozok, megtudom a hulla nevét, lakcímét, azt is, hogy jogsija van. Csak fél keze nincs. Mire valakinek egy fél kéz? Gyűjtő? Manapság, már semmi sem kizárt. A sorozatgyilkosom belső szerveket gyűjt, miért lenne ez más?
Felmutatom a talált tárgyakat a nőnek, előszedek még egy kést, a combjára erősített tartóból, egy tanto. Szóval hivatásos.
- Gondolja nyomozó, hogy nekem szólna ez a kegyetlen üzenet? - a faszom bontós komoly arcot vág, mintha meg lenne lepve, hogy ilyen feltételezek. Hát kérlek, csak nem gondolhatom komolyan, ő tisztességes, mint a ma született kiskakas.  
A nő mellé lépked, bűvkörébe vonja, jaaaj de ismerem ezt én.
- Maga mit gondol? Lehet, hogy én vagyok a következő áldozat? Esetleg védelmet kéne kérnem? A magáét lehet? - kifújom a levegőt, átadom a tantot és a pénztárcát egy helyszínelőnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
32
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
21
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo & Karen •• 12th November 2017, 21:06Matteo & Karen


Sokszor nem könnyű a szemtanúkkal, érintettekkel együttműködni. Sokszor attól félnek, hogy a végén ők is bajba kerülne, így igazi felüdülés, mikor az érintett illető nagyon is együttműködik a nyomozásban. Ilyenkor hamar le is tudunk zárni egy ügyet, de ez nem lesz ilyen sajnos.
Összeráncolom homlokom szavaira, majd próbálom megismételni magamban szavait. Ez mégis hogy jött ide?
-Az alkalmazottját kikérdezték már? Hogy talált rá, mikor érkezett? Hogy vette észre?... Illetve pont ezért említettem meg, hogy ennél ügyesebbek szoktak lenni. Valami oka kellett lennie annak, hogy ezt csinálták. Mintha csak üzenni szeretnének nekünk, csak kérdés, hogy mit?-Érzem magamon a fickó tekintetét, de hidegen hagy engem. Ő számomra csak egy szemtanú jelölt, egy kikérdezendő emberke. Utálom az ilyen fickókat, így ahogy közelebb lép hozzám én már hátrálok is.
-Nos ismeri ezt a fickót? Esetleg közeli hozzátartozója, barátja? Mert ha nem, nem hiszem, hogy okunk lenne feltételezni azt, hogy Önt akarták ezzel fenyegetni. Szerintem semmi köze magához ennek a dolognak. Csak kellett egy hely. Az mondjuk tény furcsa, hogy pont a bontót választották, de nem hiszem, hogy maga miatt.-Mosolyodom el a végére. Igen meg kell próbálni jó pofizni, akkor talán többet csiripelnek.
Közben persze a kollégámra is figyelek. Lehet, hogy rosszul végezte a munkáját, vagy nem is akarta elvégezni, talán ki szerettet volna lépni… Csakhogy az ilyen munkából nem lehet büntetlenül kilépni.
-Minden infót ki kellene deríteni erről a fickóról akkor már közelebb kerülnénk a megoldáshoz. Lehet azt a kezét vágták le, amivel ügyesebb volt. Aztán hagyták szenvedni még egy kicsit, elvágták a torkát, megvárták míg elvérzik és ide hozták…. Körbe néztek már, hogy találtak e idegen kerék nyomokat? Azt mondta Mr. Krueger, hogy hátul ölték meg az ebeket. Talán ott jöttek be… Kint is körbe kellene szimatolni valami nyomot biztosan hagytak maguk után. Kerék, cipő… bármi.-Nézek körbe, de úgy látom minden elfoglalt.
-Megnézzük mi?-Nézek kollégámra. A hullával sokat nem tudunk mit csinálni. Ha ő még végig akarja nézni a testet hajrá, de van ehhez külön emberünk is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
35
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
26
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Matteo & Karen •• 14th November 2017, 15:45


„Who's hands are red from your blood?”
Mély sóhajjal tudatosítom magamba, hogy nem lesz ma sem könnyű menetünk, nem fognak előre mozdítani itt minket, még az sem céljuk, hogy bármerre is haladjunk. A kurva hulla egy hír, egy közlés, egy amolyan bemutató tárgy, hogy valami történik, valami, amihez nem tudunk hozzá sem nyúlni. Ha a Geduska területén hullához hívnak, akkor nagyobb ügy van a háttérben. Mélyet sóhajtok, hogy ezt konstatálom magamban is.
Kureger közben a nyomozónő felé fordul pillantása élére tűzi, megreszt egy enyhe gúnymosolyt, amit jól lehet nem is annak szán.
- Pontosan így találtak rá, csak nem gondolja, hogy elmozdítottunk bármit is? A bejelentés előtt pontosan egy perccel, míg telefont vett elő és tárcsázott, olyan 5-7 perccel előbb a kutyák nem fogadták az emberem, ezért körútra indult, hogy mi lehet velük, előbb talált a hullára, aztán a dögökre. – megint elmosolyodik és közelebb sétál a nőhöz, a hulla nem, hogy nem hatja meg, de még csak nem is gyakorol hatást rá, tuti többet látott, mint mi. Próbálok rájönni miben hazudik, valószínűleg csak a lényeget hallgatja el, alapvetően nem hazudik.
- Hát ezt maguknak kell kideríteni, ha tudnám mi az üzenet, boldog lennék. – naná, mert valószínű első körben neki üzennek ezzel, hogy kussoljon be valamiről és Ő meg is fogja tenni. Kibaszott Kazakov előbb lett értesítve, mint mi, már bőven elugatta, hogy mi a teendő, valószínűleg az ő utasítása az is, hogy minket hívjanak ki.
- Igen, a nagyapám, szemmel látható, nem? – felhörrenek kutatás közben. Faszt szopózik, kötelező kérdések baszki.
- Nem, nem ismerem a néhait, az embereim sem, teljesen idegen.- helyesbít, talán mégsem a nagyapja.
Nem értek egyet a csajjal, ez az üzenet pontosan a bontósnak szól, csak azt hitték, hogy elrejti a picsába, ehelyett kihívtak minket, ami azt jelenti, hogy aki a hullát ide szállította nem lesz boldog, hogy belevonták a hatóságokat. Ennek a faszinak a telephelyén senki nem pakolászik egy hajgumit sem le a tudta nélkül, nemhogy egy hullát.
- Gondolom kamerafelvételek nincsenek, esetleg egyéb szem és fültanú? Volt kiabálás, veszekedés, autók? Éjszaka őrzi valaki a telepet? – felállok a hulla mellől, nem vagyok boldog, hogy itt vagyunk, ez egy újabb szaros zsákutca, semmit nem fogunk tudni kideríteni.
Biccentek, hogy húzzunk kifelé, de kötve hiszem, hogy lesznek nyomok.
- A hullát nem vonszolták, valamivel ide szállították, feltételezem, hogy autóval…- de amennyi itt a keréknyom.
A muki felém fordul, pillantása megüzeni, hgy milliónyi kérdésemre nem lesz válasz,mert ő maga nem akar nekem adni, hogy rohadna el élve, eltemetve legalább.
- Sajnos a kameráinkat nem működnek, eddig nem volt szükség rájuk, a kutyák elvégezték a dolgukat. – újra a nő felé pillant. – Nézze ez egy bontó, napi 2-3 autót is hoznak jobb napokon, vagy esetleg alkatrészeket keresnek, megfordul pár ember, kereskedők, kisebbek és nagyobbak, hogy bontott alkatrészt keressenek, autóval járnak, nem repülővel, keréknyomot fog találni minden irányból de persze én hátul nem vizsgáltam meg a nyomokat, azt gondolom ez a maguk dolga. – széttárt karokkal jelzi, hogy lelépne.
- Köszönjük Segnore Roffe, lenne szívesen a következő 48 órában nem hagyni el a várost hogy további kérdésekkel ~zaklathassuk~  fordulhassunk Önhöz és az embereihez. – formalitás, ismeri mindent. Vittük is már be, ezért, azért, hallgattuk ki nem egyszer. A kis füzetembe felírom annak a nevét, akit be kell hívnunk majd kihallgatásra és ellépek a férfi mellől, hogy a nő mellé lépve, elinduljak a dögök irányába.
- Biztos vagyok benne, hogy feleslegesen koptatjuk a lábunkat, ez a faszi ravaszabb az ördögnél, ha voltak is nyomok, már ők rég üldözik a gyilkosokat, ha jól sejtem pár nap múlva előköpi őket az Arno, vagy végleg eltűnnek. – panaszos a sóhajom. Kurva maffia.
A két kivégzett kutya az oldalán fekszik, a helyszínelő kolléga éppen sztárt csinál belőlük a gépével, az egyiknek lóg a nyelve, mindkettőnek üveges a szeme, egy nekromanta sem kelthetné őket életre. Körbe sétálok, lábnyomok után kutat a tekintetem, de napok óta nem esett, a föld száraz, itt aztán maximum ördögszekeret lehet találni.
- Rohadt maffia, hatékonyabbak, mint a titkosszolgálat. - kezemen még gumikesztyű, lassan műthetnék is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Matteo & Karen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Olaszország :: Észak - Itália :: Firenze :: Parkok - Szabadtér :: Bontó-
Ugrás: