CCC - Chaol Christian Callahan

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 CCC - Chaol Christian Callahan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Arts & Media
Age :
34
Tartózkodási hely :
Róma
Hozzászólások száma :
17
Csoport :
Művész

stivali italiani
Témanyitás CCC - Chaol Christian Callahan •• 7th Április 2016, 12:43Chaol Christian Callahan
Crazy Stylist

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
Művész
32
Kyle Kore
SajátBecenév: CC, Chris

Szül. hely: Firenze

Szül. idő: 1984. március 19

Csoporton belüli rang:  -

Foglalkozás: Divattervező/Stylist

Anya: Miranda Cavell

Apa:Brandon Callahan

Egyéb családtagok: Jeremy a bátyám. ügyvéd, 35 éves

Családi állapot: Nőtlen

Tartózkodási hely: Róma


Bemutatkozás
Belbecs és külcsín
Most komolyan kérdezed hogy hogy nézek ki? Hát nem látod? Remekül! Komolyan. Tehát öhm, mint látod eléggé egyedies a megjelenésem, mert hát nem szeretem a sztenderd dolgokat, az túl unalmas, az élet meg rövid ahhoz, hogy uncsi dolgokkal foglalkozzunk. Vékony, nem túl izmos alakomra minden féle színű és fazonú ruhát felhúzok ha arról van szó, imádom kísérletezni! Mondjuk magamon a legtöbbet, de aztán... stylist vagyok, reszkess világ. Egyszóóóval, minden vagyok, ami a többiek nem nagyon. Na jó, nem mindenki, ez így pontosabb. Többnyire feketében jelenek meg mégis, mert az remekül variálható és ezer színnel fel lehet dobni, vagy apró formákkal, szegecsekkel, csatokkal mindennel, ember, mindennel! Hát kell ennél több?
Dehogy kell. Szóval mindenre vevő vagyok, a lezser dolgokat is szeretem, a feketéket is, öltönyt is felveszek, de szakadt farmerben és trógerolok olykor ha olyanom van. Tök mindegy mit viselek érted? Csak tudjam viselni az adott holmit. Innen jut eszembe hogy mi a különbség a csöves meg a hipster között? Az Iphone. Khm, jó jó tudom, ezt nem itt kéne elnyomnom de... szóval... A kinézetem eddig sem egy egyszerű kör, de akkor beszéljünk kicsit... a hajamról. Alapvetően rövid, mert nem vagyok egy indián típus aki derékig érő sörényt növeszt és két ember kell hogy karban tartsa. Rövid, de minden színű volt már kb. A kedvenc kombinációm a fekete fehér vagy platina szőke ahogy tetszik, de nem olyan szörnyellásan, hanem így, ahogy láthatod. Oldalt a felnyírt rész fehérszőke, a többi korom fekete. Vagy a fehér rész fekete, a többi nagyon vörös. Ezek a kedvenceim, de volt már fekete-lila, fekete-zöld, és még sok más érdekes kombó is. A fazon többnyire ugyanolyan, mert jól megy a szürke szemeimhez. Vagy hát, szürke, kék, nem tudom biztosan. Szerinted? Kék vagy szürke? Szóval mindegy is, az arcom azért elég markáns, és néha borostás. Esküszöm az arcszőrzet valami szupersebességgel nő! Akad rajtam pár kikandikáló tetoválás és microdermál az arcomon. Mert nekem tetszik, akinek meg az (f)elfordulhat. Muhahaha.

A legjobban azzal definiálhatnám magam hogy crazy. Na nem olyan orvosilag, inkább csak a jó értelemben vett agybaj kapott el. Nagy baj az agy baj, már elkaptam, nem baj. Szóval hát kreatív vagyok és szerintem az egész világ az én játszóterem, ha divat szempontjából nézzük, mert mindig zsong a fejemben valami új, motoszkál, mint valami kis sajtkukac és nem hagy nyugodni amíg ki nem jön valahogy. Szóval eléggé nyughatatlan és örökké mozgó, tervező típus vagyok. Az a fajta ember, akitől az emberek többsége falra mászik, mert mindig van valami ötlete, kérdése, megjegyzése, megállapítása. Határozott elképzeléseim vannak a világról, és arról hogy mit és hogyan kellene tennem, benne így a kissé mániákus őrületem mögött azért lakik egy realista én akinek vadászkutya orra van az üzlethez, ennek köszönhetem hogy mára nem csak helyi márka, hanem világmárka lettem. A CCC Company. Ehhez azért kellett némi komolyság, de el kell ismernem hogy ha tehetem akkor oldom a hangulatot, úgy minden sokkal egyszerűbb, és nem tagadom botránkoztattam már meg üzletfelet is a viselkedésemmel. Van egyfajta sajátos logikám de kevesen értik meg, és még kevesebben tolerálják. Igazából nem igazán adok az emberek véleményére, és igen tudooom hogy ez most kiiibebszott egoistán hangzott tőlem, de ha másokra hallgatnék akkor most egy szürke standard öltönyös ügyvéd lennék nem egy világhírű cég feje és tulajdonosa. Jah é nem mellesleg néha elég mocskos a szám de kit érdekel. Szóval eléggé eltérek a formalitásoktól, de... azért tartok valamiféle mértéket. Igaz nem sokat de mégis... amennyit muszáj. Amúgy is könnyen csúszik ajkaimra a mosoly, és néha kegyetlen rossz szóviccekkel tudom gyilkolni a környezetemet. Mert én csak ilyen kis humor herold tudok lenni ha rám jön. Szóval ilyen ellentétes személy vagyok, de próbálok mindig mindent pozitívan nézni, és valahogy megoldani az elém kerülő gondokat, mert olyan vagyok hogy ha valamit kijelentenek hogy lehetetlen, akkor én azért is megcsinálom. Mert lehetetlen nem létezik. Csak tehetetlen. Azontúl olykor elég gyerekes vagyok, ezt bizonyítja hogy három polcot töltenek meg a videó játékaim amik az xboxhoz tartoznak, és képes vagyok hisztizni ha valahol, valamit nem kapok meg, vagy éppen nagyon akarok. Mint a fagyi. Imádom a fagyit. Amellett, lehet hogy már volt róla szó, de szörnyen toleráns tudok lenni valakivel szemben aki kicsit is furcsa, mert hát most komolyan, én vagyok a legfurcsább, még ha a jó értelemben is vesszük a kérdést és ezért elég nyitott és elfogadó vagyok. Azt nem mondanám hogy olyan hűséges mint a kiskutya de a barátaimhoz igen. Kevés van, de tudod, a minőség számít nem a mennyiség. És jah. Vannak akiket tisztelek, és vannak akiket soha nem fogok. Akaratos vagyok egy kicsit de, az én életem nem? Nekem kell élnem.

Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá martinit is!

Életem
"Az élet szép, de én még szebb vagyok. Ez a tour de france itt senki nem tud úgy ahogy én tudok!
Életem története mi is lenne igazán? Miről beszéljek, most komolyan? Annyi interjút adtam már, el sem tudom mondani és ezerszer megismételtem már a saját történetem, szinte már idegen tőlem. Tudod, amikor annyiszor ismétlek el valamit hogy már a saját agyamra megyek, na az már szint. Szóval... Inkább csak összefoglalóan beszélnék magamról, ami érdekel úgyis ott van minden újságban. Mint ez is....

- A CCC Company fejeként nem lehet egyszerű megfelelni az elvárásoknak, és a kritikusnak. Hogyan bírod mindezt energiával?
- Igazság szerint nem. Nem kell megfelelnem senkinek, mert a cégnek én vagyok a feje, tehát én alakítom ki hogy mit és hogyan csináljunk, tervezzünk és kivitelezzünk. És kurvára nem érdekel hogy erre mások mit mesélnek tudod? Én azt vallom hogy aki meg akarja valósítani önmagát annak meg kell tennie, és sokan lesznek akik nem fogják szeretni vagy jó szemmel nézni. Ezek az emberek azok, akikkel nem kell foglalkozni, bár mondani könnyebb. Bevallom néha én is bele estem a hibába hogy hagytam hogy valami befolyásoljon. Egy ember, egy vélemény, de aztán rájöttem hogy sosincs jó vége ennek. Én nem vagyok aki meg akar felelni, nekem akarnak megfelelni és ez egy elég fontos különbség, mármint érted nem mindegy melyik végén vagy annak a bizonyos szervnek...
Az energia már más kérdés, mindig is aktív voltam, gyerekként is azt mesélték hogy hiperaktív voltam, és szinte lehetetlen volt lekötni a figyelmem, és ott kezdtem el rajzolni, mert ha adtak papírt meg eszközt , akkor többé kevésbé csendben voltam és el voltam, és nem épp a fa tetejéről lógtam lefelé mint valami Batman kettő. Bár ezek inkább ilyen szülői legendák tudod, nem kell mindig mindent elhinni. Szeretnek túlozni, hiszen minden szülőnek ugye a saját gyermeke a legszebb, legjobb, leg... mindenben a leg na.

- Ha már a szülői szeretetnél tartunk, neked van egy bátyád igaz?
- Igaz. Tényleg van egy testvérem, Jeremy. Ő ügyvéd, ha valamire szükségem van ilyen téren akkor őt keresem a kérdéseimmel, és általában mindig megoldja nekem amit szeretnék, így vagy úgy. Jó a kapcsolatunk annak ellenére, hogy ő egészen konszolidált és nem olyan kerge birka mint én vagyok. Jól kijövünk egymással, és sokszor tartunk közös programot, ha szabad esténk van elmegyünk meginni valamit, vagy kerti partizunk valahol, amit éppen hoz az élet. Mindenesetre nem szakadtunk szét, mindketten karriert építettünk csak más irányba és neki már gyűrűs menyasszonya van. Emiatt persze folyamatosan kapom az ívet hogy azért most már nekem is illene, de engem ez nem érdekel, nem hiszem hogy létezik olyan nő aki engem ép ésszel és idegekkel elviselne hosszabb távon is, én megmaradok az állatoknál, azok legalább imádnak akkor is ha néha megemelem a hangom. Szóval, jah. Amúgy nem csak a tesómmal vagyok jóban, hanem a családommal is, nem váltam ki úgy mint sokan hogy a hírnévért a családot is beáldozom. Nem, nekem fontosak, csak meg kellett húzni egy vonalat hogy hagyjanak engem kibontakozni, és ne zavarjuk egymás köreit, de... imádom anyám süteményeit és a főztjét, betegre tudom enni magam. Apám meg... egyszer majd úgyis megverem biliárdban! Addig meg nem halok és ő sem teheti.

- Mik a terveid a jövődre vonatkozóan. Karrier, család alapítás?
- Karrier, hiszen mindig van valami ötletem amit azonnal akarok kivitelezni, és egy új márkát szeretnék majd behozni, és pár új uniszex kollekción is dolgozom jelenleg, de még nem publikusak a részletek, mindenesetre nem hiszem hogy beleférne az életembe emellé egy feleség, vagy hasonló. Arra ott van az állandóan zsémbeskedő titkárnőm, aki  összeszed ha szét esnék és mindig jobban tudja hol kell lennem mint én, Innen is csókoltatlak Jenny. Szóval nem. Nem szerepel a terveim között.

- Ha jól tudom régebbi ismerettséget ápolsz Angel Fong-gal, aki gyakran a te kollekciódban jelenik meg.
- Nos, való igaz hogy régi ismerősök vagyunk, és egyszerűen képtelen alakja van annak az embernek. Ugyanolyan jól állnak rajta a szűk mint a bő ruhák, és lenyűgöző eleganciával képes viselni őket. Úgy hiszem a megrendelőim között ő az aki leginkább érti a kollekcióim üzenetét és miben létét, remélem sokáig a vendég köröm tagja marad, csak úgy mint a neves fotómodellek többsége.

- Értem. Nos, köszönöm hogy időt szakítottál rám.
- Nem tesz semmit, részemről az öröm.

© made by b. zsanett
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: CCC - Chaol Christian Callahan •• 10th Április 2016, 00:15Gratulálunk, Elfogadva!


:wee:  🇧🇯  :ddd:  :gyaa: Szeeevaaaaasz! Zeebraaa srááác!  :menek:

Na, szóval, hol is kezdjem? *lenyom egy törzsi baráti pacsizást a Zebra fejű emberrel! *  :yup: Ez lesz mától a mi védjegyünk ha találkozunk. Különc ember vagy te is mint én! Igazad volt, tényleg felüdülés olvasni a te ET-d Angelé után, nem azért mert az övé rossz volt, hanem mert nehéz dolgokon rágtam át magamat,  :ccry:  :ccryy: de örülök, hogy egy ilyen vidám, pörgős magával ragadó személyiségű karakter a barátja mint a tied! Szóval, örülök hogy mindkettőtöket én fogadhattam el, mert így látom a kettőtök kapcsolatát, tudom hogy te botránkoztatsz meg azzal a magas sarkú cipős összeállítással. Hát... te ezt komolyan gondoltad!  O.o Nekem még a ruhákat is szoknom kell ,te pedig egy női lábbelivel rombolod össze a világomat. De én nem fogok felvenni olyanost, az biztos!  :fing: Az a lányokon mutatkozódik meg igazán jól!   :

Csinálj nekem egy orángutános, banános borneós témás kollekciót :bummy: !  :ddd:  :eatw:

Kíváncsi voltam hogy Olaszországba a divat és modellkedés főhazájába persze csak a bűűűzös franciák után, mikor érkezik el ide is egy tervező ha már van pár modellünk az oldalon? Megérkeztél! Örülök, hogy mindent sikerült elérned amit akartál az életben és van egy modell ügynökséged, tudod... én is szeretek rajzolni, bár egyelőre állatok körvonalai mennek, de érzem, hogy több van bennem! Teljesen átérzem, hogy a  rajzolás és tervezgetés megnyugtat téged, mert engem is.
Örülök, hogy a családoddal is jó kapcsolatot ápolsz, bárcsak nekem is ilyen családom lenne!  :*-*:

Ami még szemet szúrt az a sajátos interjús megoldásod a példa leírásodnál, teljesen illik a karakteredhez, és tetszik ,hogy a saját egyedi szövegelését is megjelentetted benne, így mégjobban ráláttunk Chaol megjelenésébe és hétköznapi stílusába. Azt hiszem nem szálltál el magadtól ,de ennek ellenére tudod hogy mit akarsz!

Irány az oldal, foglalózz aztán játssz!

Üdv az oldalon Zebra! Very Happy  :hint:  :nee:
Vissza az elejére Go down
 
CCC - Chaol Christian Callahan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Arts & Media-
Ugrás: