Lutra Album

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Lutra Album

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
37
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Lutra Album •• 11th Június 2016, 13:56


instagram:
 

A szupercsapat
avagy ha eljön a
zombiapokalipszis


1.) Az első ember, aki meghal.Katja Salina Igorevna

Az egyik percben síri csend és nem meglepő módon hullaszag volt, a következő pillanatban pedig már "olyan ellenséggel álltunk szemben, aki a történelemben először tényleg megvalósította a totális háborút. Számukra nem létezett tűréshatár. Nem tárgyaltak, és soha nem adták meg magukat. A végsőkig harcoltak, mert velünk ellentétben ők mindannyian, a nap minden percében arra törekedtek, hogy minden élőlényt elpusztítsanak a földön." Mindig a jók mennek el leghamarabb, miért nem döglött meg helyette mondjuk Salazar?

2.) A személy, akit elgáncsolsz, hogy elmenekülj a zombik elől. - Iason Aleksej Arbatov
De nem gáncsoltam el. Átesett rajtam. Kétszer. Miközben menekültünk a horda elől egy hipermarket polcai közt, polcainak a tetején azt követően, hogy bizonyossá vált: az utolsókat rúgjuk. A targoncába.

3.) Az első ember, aki zombivá változik. - Kendra Chloe Weston

Tényleg nem volt a legjobb ötlet magunkkal hozni a terhes csajt, de mit tehettem? Hagytam volna ott a gyerekem anyját? Igen, most szinte hallom a lelki füleimmel Katja hangján a választ , isten nyugosztalja.

4.) Az első ember, aki téged gáncsol el, hogy elmeneküljön a zombik elől. - Juri Mikail Kazakov
Szeretném azt mondani, hogy váratlanul ért. Tényleg szeretném, de nem egy mondás szól vízzé nem változó vérről, meg hogy feleslegesen ölöd le a kutyádat szalonnáért. Baj nem történt, Iason sem halt bele abba a véletlen botlásba, de az akasztják a hóhért érzés kicsit szíven ütött - ezentúl nem alszom Juri mellett éjszakánként. Szakítok baszd meg.

5.) A csapat idiótája. - Giancarlo Mastroianni

A 122. napon találtunk egy lesoványodott, hangos kutyát. A világégés előtt állatbarátok voltunk, most főként éhesek, de ami még fontosabb, a túlélésre hajtunk. A kutya hangja odavonzotta a közeli erdőségben elesett Green Peace aktivisták csoszogó hulláit, melyek aztán széttépték az ebet (haha, micsoda irónia), és majdnem minket is. A 179. nap estéjén talált egy örvös-galamb fészket. A 180. nap reggelén, csodálatos rántottát ettünk, bármennyire is tiltakozott. Azóta folyamatosan panaszkodik a kamerának, meg éjszakánként Marionak a paplan alatt, hogy milyen barbárok vagyunk.

6.) A csapat agya.Alexander Ivanovics Sergievszkij
Éhség, fáradtság, kimerültség együtthatójaként és főként, hogy közel egy évig nem beszélt hülyeséget, a véletlenül felfedezett extasy-lerakatot javaslatára megdézsmáltuk. Elfelejtettem, hogy drogfüggő volt, hogy még az elején az elvonási tünetek őrjöngő jelei miatt azt hittük átváltozni... Most itt ülök Kazakov ölében, és az esküvőnket tervezgetjük - kezeim az ő kezeit fogják, és túl meghitt a pillanat ahhoz, hogy megforduljak kideríteni, mégis ki fogdossa a seggem ha nem ő.

7.) A csapat orvosa. - Ivan A.Kashinkov

Nincs az a betegség, amit a vodka, vagy a fejbe állított balta ne tudna orvosolni, így érthető módon senki nem mer megbetegedni vagy akár megsérülni. Ivan kiváló orvos ebből a szempontból, de néha rajtakapom, hogy az út szélén bomló tetemeknek feladja az utolsó kenetet. Azt hiszem szeretett pap lenni.  Suspect

8.) A csapat fegyverszakértője. - Vladimir Iljics Sergievszkij
Szakértő, mesterlövész, amit akarsz. Kár, hogy a világ kilencvenhét százaléka átváltozott, és most a fegyverropogásra gyűlnek úgy, mint máskor a segélyosztásra, pedig! A bátyám megoldotta, és nem fogják soha elismerni a zsenijét - hangtompító a tigristankra! Azt is otthon hagytuk végül, mert hát a motorzaj ugye...

9.) A harcos. - Aurora Larsen


Viccelek. Mind meg fogunk halni.


10.) A csapatkapitány. - Mario Salazar
Néha még mindig meg kell állnom elgondolkozni, téglával a kezemben az alvó Salazar felett, hogy tulajdonképpen miért is nem ölhetem meg. Az egy négyzetméterre eső orosz népsűrűség ellenére is a digó lett a kapitány. Meg az állatjogi aktivista legfőbb védelmezője, pedig tudhatná, hogy nem GC-t fogjuk először törött lábbal hátrahagyni, de nem ám...


lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND


A hozzászólást Dimitrij J. Sergievszkij összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb 29th December 2016, 21:55-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Russij Geduska
Age :
37
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Re: Lutra Album •• 14th Június 2016, 14:58


lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lutra Album
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Teremtés könyve: A javított változat-
Ugrás: