Taras JR Kazakov

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Taras JR Kazakov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
22
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
16
Csoport :
S. BRATAVA ❇ Russij Geduska

stivali italiani
Témanyitás Taras JR Kazakov •• 15th Június 2016, 21:58Taras Jurievics Rahmani Kazakov
prince of persia

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
Russij Geduska
20
Samuel Larsen
SAJÁTBecenév: Ras, T-Rex, Aladdin, Hosszúpuska, Punk

Szül. hely: Afganisztán, Kabul Görögország, Athén

Szül. idő: 1996. 07. 17.

Csoporton belüli rang: Szoldát

Foglalkozás: Hacker, golyófogó, zenész, lótifuti, egyetemista

Anya: Laleh Kian Rahmani

Apa: Juri Mikail Kazakov - Attól, hogy teherbe ejtette az anyját, még nem érdemelte ki az Apa címet (az apja a létezéséről sem tud - A Szerk.)

Egyéb családtagok: Apai nagyanyja (Alla Voronin)

Családi állapot: Forever alone

Tartózkodási hely: Firenze


Bemutatkozás
Belbecs és külcsín
Róla mondták - jó ✔, rossz ✘, és semleges dolgok:
tanulékony, gyors felfogású, merész, kitartó
kocka, romantikus, muzikális
lázadó, bicskanyitogató, a lányok megszállott rajongója (egyszerre többnek is - A Szerk.), türelmetlen, lobbanékony, bajkeverő

Külseje - amit az anyjától ♥, amit az apjától ★, és amit nem eldöntött hogy honnan örökölt:
szemöldök, szemszín és forma, orr, bőrszín
magasság, arcforma, állcsúcs, fülek és száj
mosoly, alkat

Ami fontos ∞, amit szeret ♥ és amit utál ✘:
szabadság, punci, zene, örökké élni
az anyukája, az állatok (főleg a lovak - A Szerk.), és talán a nagymuterja
a faterját és talán a nagymutert

Átlagos magasság, nagyon sötétbarna, majdnem fekete haj, barna szemek, vékony testalkat, tipikusan egy a tucatból figura a lázadó korszak tüzében élve. A zenélés megnyugtatja, de nincs rá garancia, hogy az éppen pengetett gitárral a következő pillanatban nem csap valakit pofán, tekintet nélkül az erőfölényre, túlerőre. Nem szeret, de tud verekedni, mély meggyőződéssel állítja magáról, hogy nem híve az erőszaknak (hacsak el nem hangzik a klasszikus "mivanmivanmivan?!" ami globális szinten elfogadott jelzés arra, hogy valakinek kell a fájás - A Szerk.). Az egyetemre csajozni jár inkább, a szerzett érdemjegyei alapján jól elkülöníthető, hogy mely tárgyakat vette fel muszájból. Oroszul tanul, nem megy jól neki, de odáig már eljutott, hogy ne ismételje el a társai által sugalmazott mondatokat, főleg ne bemutatkozásnál. (A "szeretném ha megkefélnél egy sörösüveggel" fiaskó számára annyira nem volt vicces - A Szerk.)

fuck the system

Welcome to the Master Plan
Don't care if you understand

Anya – Nagyon sokáig tartott, mire összeállt a kép, legalábbis a képnek egy része. Azt máig nem tudom, hogy mi volt, vagy mi nem volt közöttük a faterral, nemierőszakból fogantam-e (a családtervezést kihúzhatjuk a listáról – A Szerk.), a tálib rezsim erőszakos hatalomra kerülésének évében, vagy volt valami kettőjük közt... Egyszer megkérdeztem, azt mondta ha haragudott is valaha a spermadonorra, elég volt csak rám néznie, mert engem mindennél és mindenkinél jobban szeret, mindezt olyan könnyedséggel, mint aki elfelejtette, hogy alakulhatott volna a sorsunk sokkal, de sokkal rosszabbul is. Afganisztánban nőnek születni a legnagyobb büntetés: akaratuk ellenére férjhez adják, verik, megerőszakolják, prostituáltnak és szolgának használják, majd ha ellenkeznek, megpróbálnak kitörni vagy védekeznek, börtönbe vetik őket, de ez is csak az utolsó előtti megálló a halál előtt, szabadulásuk után tulajdon családjaik öletik meg őket. Az iszlám tiltja az asszonyverést, olyannyira hogy nem rest szeretetet teljes viselkedésre inteni vele szemben a fiút, akiből majd aztán férj és apa lesz... Régről maradt törzsi szokások (pl. a baad* - A Szerk.) vannak a háttérben, teszik becsületbelivé a gyilkosságokat, és amikor a kormányhivatalnokok, témában megkérdezettek csak a vállukat vonogatják ha sajtófigyelmet kap egy-egy eset – nem a kormány hibája, a tálibok elleni küzdelemmel elfoglalt rendőrök elhanyagolták egyik fontos feladatukat, a közösségek védelmét, úgyhogy szidja csak mindenki az ő kurva anyjukat.

NEHÉZ NEM szó szerint érteni félre, ha VALAMIT mond a szátok NEHÉZ NEM sírva nézni félre, amikor lenézünk MI rátok
NEM ÉRTEM
, HOVA akartok JUTNI, amikor MINKET visztek FALNAK nem értitek, hogy ÉBREN VAGYUNK és RÖGTÖN vége a dalnak

Nagymuter – Anya megírta a faternak, hogy terhes. A fatert valahol a háborúban ette a fene, de a nagy nehézségek árán postára adott borítékot mégis volt, aki kinyissa (azt mi sem értjük, miért adta meg a címét a fickó – A Szerk.). Tudom, hogy neki köszönhetünk mindent, de tényleg mindent, hogy eljöhettünk Kabulból, hogy letelepedhettünk Athénban (nincs kiadatási egyezmény Afganisztánnal – A Szerk.), anya hol Szentként, hol pedig Áldásként emlegeti a nagymutert, de arról persze nem beszélünk, hogy a spermadonorral mi van. Sokáig azt hittem, hogy meghalt a fronton, azért nem jön haza, aztán felhagytam az ábrándképekkel, Occam borotvája kivágta a helyes választ: a faternak saját családja van és gyerekei, köszöni szépen nem kér az afgán lányból, sem a kaland gyümölcséből, a nagymuter meg ódivatú, olasz kriptaszökevény, neki a fia helyett is van lelkiismerete.

AUDIra cseréltétek a VOLGÁkat, egy LÓFASZt lett a HATALOM SZOLGÁLAT mélyre fogtok bukni, ha MINKET néztek SZOLGÁNAK
ez az ORSZÁG nem néma LEGELŐ a torkunkban van
az igazi ERŐ
választhattok
, hogy a DÜH vagy a HARAG hívja elő

Athén - Egyszerű a rendszer, amiben sikerült felcseperedni. A jó dolgokért, a helyhez és lehetőségekhez mérten elért sikerekért, anyám büszke volt rám. Amikor meg nem, akkor a fejemhez vágta, hogy olyan vagy mint apád. (Akit ő is legfeljebb a nagymama elbeszéléseiből ismer – A Szerk.) Az ifjú elmék, csak úgy mint a kölyökkutyák elég hamar összekötik a dolgokat, így amikor olyan voltam, mint a fater, akkor anyám általában dühös volt rám, a szemében pedig szomorúság ült, ez minősítette át a szállóigét szitokszóvá. Kisgyerekként bevált a módszer, szégyelltem magam, és haragudtam az arctalan apára, aki rossz szellemként mégis jelen volt a házunkban, de ahogy nőttem, úgy változtak a dolgok is. Nem én kéredzkedtem a világra, nem tehetek róla, hogy mit kaptam örökül: arra viszont oda tudtam figyelni, hogy ne szomorítsam el az egyetlen személyt, aki mindig ott volt nekem. Aztán változni kezdtek a dolgok a reggeltől-estig dolgozó anya, és az apakép totális hiánya, az internet, a zene, a csajok, az alkohol és a szenvedélyes görög nép mellett is hevesnek számító vérmérséklettel. (Beütött a kamaszkor – A Szerk.) Heccből feltört rendszerek, gitározás és vokál egy garázszenekarban, rendszeres igazoltatások részegen, lányok után futás, megcsalt haragjuk elől menekülés, verekedés-verekedés hátán, és végül megvillant a kés, valaki pedig meghalt.

még mindig JÖTTÖK, de sohase NYERTEK tisztelegjen a FASZOM tinektek mi SZABADABBAK vagyunk, mint ti valaha lesztek
ha úgy tűnt, hogy VÉGE, ez még csak a KEZDET magasról SZARUNK RÁ, hogyan cseleztek mert SZABADABBAK vagyunk, mint ti valaha lesztek

Firenze – Az olasz főiskola levele váratlanul ért, az kiváltképp, hogy anélkül vettek fel, hogy jelentkeztem volna. Anya és a nagymuter döntött a fejem felett (mert nem akarják, hogy a rossz társaság egészen a börtönig fajuljon – A Szerk.), hogy most volt elég, eddig lehetett ezt így csinálni, ha rá sem hederítek a szép szóra, akkor jöjjön a vasszigor, majd a fater elbír velem, majd a fater megnevel. Felröhögtem.
Anyanyelvi szinten beszélem a pastut és görögöt, akcentustól ízesen az olaszt és az angolt, de egyik nyelv sem bír megfelelő szavakkal, melyekkel szavakba önthető lett volna a döbbenet: a fater nem tud a létezésemről. (És akkor így várják, hogy gyakorolja az apai szigort, vagy elég ha a gyerek a Russij Geduska ágyútölteléke, aztán majd lesz valami? - A Szerk.) Nem tudom, és nem is érdekel, hogy anyám tudott-e erről, vagy ez a vén bagoly privát bulija - kicsattanó örömömben lelaktam egy kicsit a nappaliját, miközben négy nyelven is elküldtem a halál retkes faszára, hiszen akárhonnan nézem (intelligensen mindig megvizsgálja több perspektívából is a felmerülő problémát, mielőtt bevett szokás szerint szétverné a házat - A Szerk.) ő hasalt keresztbe nálunk a családosdinak. Állítása szerint a dolgokon nem változtat, ő ismeri a saját fiát, a fater elolvasta volna azt a levelet, aztán összegyűri és szemeteskosárba hajítja, ő ismeri a saját fiát, a fater eltolta volna a nevelésemet, meghálálhatnám ezt azzal kezdetnek, hogy kiveszem az acélbetétes bakancsos lábamat a képcsöves tévéből, mielőtt megcsap az áram. Miért is ordítok, amikor ő egy életre szóló csalódástól mentett meg?

a csendnek HANGOS a vége
a kezünk a JEL, ami MAGÁRA VÁRAT
tömjetek ki pár CÉGET, ADDIG összefoglalnálak
TITEKET
egyetlen ideges MONDATBAN
F O L T O K
egy
HŐSÖK nélküli korszakban
addig
KAMUZTOK nyugodtan, amíg az UTCA bontatlan

Russij Geduska - Ahhoz képest, hogy elvileg az apai szigor jellemformáló erejéért költöztem ide, mely hivatott civilizált embert faragni belőlem, távol tartani a bajtól, elzülléstől, börtöntől, és most szoldát vagyok, sok különbséget nem tapasztalok. (A változatlanul tudatlan apa jelenléte talán csak még harciasabbá teszi a tékozló fiút - A Szerk.) A lányok itt is lányok, csókolnak, karmolnak végül átkozódnak, nem iszunk ouzót, de vodkát igen, többet törődünk a rendőrökkel, és csőcselék helyett most maffiának neveznek minket a helyi, ingyenes újságok. Ilyenkor a nagyok üvöltve tudatják, hogy mennyire nincsenek elkápráztatva a teljesítményünktől, viselkedhetnénk felelősségteljesebben, miért nem tudjuk csak azt megverni, akit kell, és nem kiprovokálni a tömegverekedést? Szívni kollektíven szoktunk, ha egy hibázik az összeset megbüntetik, utána azt az egyet elveri a többi, mert a lincselésnek közösségkovácsoló ereje van, így legközelebb ugyanazt a hibát már sokkal ravaszabban követjük el... Az első három hónapban többet verekedtem azt hiszem, mint egész életemben, (a többi szoldáttal - A Szerk.) mert a kulturális különbségek közepette így nyilvánul meg a barátság, ám nem lettem szelídebb, nyugodtabb vagy kevésbé börtönbe való, de most már legalább engem is kutyának hívnak, nem pedig menekültnek. Letettem arról, hogy megpróbáljam elmagyarázni az oroszoknak a kocsmázós esték során, hogy a korsó sör mellé kihozott poháralátétnek igenis funkciója van, és próbáljuk már meg mellőzni az ilyenkor pincérnek feltett egyetlen, méltatlankodó kérdést, ha a tizedik Rundot már alátét nélkül hozza ki: Keksz nyet?

Függelék:
* Ősi és kártékony afgán hagyomány. A szó azt jelöli, hogy fiatal nőket, nem egyszer még gyerekeket rabszolgaságba és kényszerházasságba taszítanak a családjuk felnőtt tagjai által elkövetett tettek miatt.  Ahelyett, hogy vitáikkal a lassú és romlott, minden egyes ítélet fejében pénzt kikövetelő bíróságokhoz fordulnának, az emberek a dzsirgának, a törzsi vének tanácsának döntését kérik. A törvény és az iszlám egyaránt tiltja - mindhiába. A baad ráadásul nem békíti meg igazán az érintetteket, csupán ahhoz elég, hogy elejét vegye a vérbosszúnak, de ahhoz már nem, hogy rendesen bánjanak az átadott lánnyal**.
**Amikor nem sikerül megoldani egy problémát, csak azt kínálhatják fel, amijük van. Számos állat értékesebb, mint egy lány, mert azt el lehet adni. Aki rákényszerül, felajánl például két puskát, egy tevét, öt juhot, a lányok csak ezután következnek…


© made by b. zsanett


A hozzászólást Taras R. Kazakov összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb 29th Március 2017, 22:56-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Taras JR Kazakov •• 21st Június 2016, 16:29Gratulálunk, Elfogadva!

Kedves Taras Very Happy

Hát... fogalmam sincs, hogy hol is kezdjem, hiszen a karakterlap, amit hoztál nekünk az több mint tökéletes :22: Mindenki azt hinné, hogy a tiédhez hasonló, témájában, fogalmazásában és összetételében is fantasztikus előtörténetekhez könnyű kilométernyi elfogadószöveget gyártani, de ez a legkevésbé se igaz, hiszen nem akarok semmi olyat írni, amivel elronthatnám az összképet :rol: Na meg, egyszerűen nem hagy maga után kívánnivalót, gyönyörűen vezetted végig az egészet *o*
Viszont, egy ponton mégis csak túl kell lendülni és megpróbálni valami olyat alkotni, ami megfelelő ahhoz a kifogásolhatatlan laphoz, amit te is hoztál nekünk : Először is egy pillanat erejéig szeretnék kitérni az avatar választásodra is, hiszen úgy gondolom, hogy Samuel Larsen a lehető legjobb választás ahhoz a jellemhez, amivel felruháztad a karakteredet :wee: Bár, nem titkolt tény, hogy én magam oda és vissza vagyok Sam-ért, és hát kis híján örömtáncot lejtettem a profilod felett, amikor megpillantottam az arcát   Vele is megannyi jó karaktert lehetne alkotni, de ő is olyan, aki felett szinte továbblendül az ember, amikor pb alanyt választ a karakteréhez. Azonban gyakran hangoztatják, hogy a jóra érdemes várni, és ez jelen esetben se volt másként : Régóta epekedtem egy, az ő arcával felruházott karakter után, és most, hogy eljött ez az alkalom, úgy érzem, hogy érdemes volt kivárni ezt az időt, hiszen remekül kidolgoztad a jellemét *-* Tipikus forrófejű kamasz, aki mindennek és mindenkinek ellen akar állni, csak, hogy kiélvezhesse a fiatal éveit, tegye azt bármilyen módon Very Happy Őszintén szólva, én ehhez archoz nem is tudtam másmilyen személyiséget elképzelni, hiszen szinte megköveteli magának a lázadó fiatalokra jellemző viselkedést : Ami sokkal inkább megragadta a figyelmemet, az az egyedülálló bemutatkozó rész volt, amire még egy oldalon se láttam példát :gyaa: Éppen annyit enged láttatni, amennyire szükségünk van ahhoz, hogy megértsük az előtörténeti részt, amiben részletesebben kitérsz arra, hogy miként is reagál Taras az őt érő hatásokra
A történeted pedig ugyan olyan kreatívan lett felépítve, mint a jellemleírásod *-* A számára fontos, vagy éppen meghatározó személyek és helyszínek részletes kifejtése tartalmazta a fentebb említett, burkolt személyleírást és Taras élettörténetét is :h2: Kétség kívül minőségi hervadáson ment keresztül, hiszen a gyakran emlegetett mondat, miszerint "olyan vagy, mint az apád" rányomta a bélyeget az életére és a cselekedeteire is, elvégre, bár nem ismerhette az illetőt, mégis tisztában volt azzal, hogy ez a mondat bármit jelenthet, csak jót nem. A Firenzei részben való kiborulása is éppen erre enged következtetni, amikor is megtudja, hogy tulajdonképpen az a személy, akit az apjának kéne, hogy nevezzen, nem is tud a létezéséről, de mégis azért a nevelésért költözött ide, hogy bajtól mentes életet biztosíthasson neki. Hát, azt kell, hogy mondjam, a kedves anyuka és nagymama ezt alaposan benézték Bár, ahogy azt már többször is láthattuk, az oroszok nem alulról közelítik meg a szigorú neveltetés ranglétráját :fél:
És volt egy meghatározó szál végig a karakterlapodban, ami baromi hatásossá tette az egészet, az pedig az userként történő kiszólások az olvasó felé *o* Talán ez is volt az egyik oka annak, hogy mondhatni tátott szájjal olvastam végig az irományodat :hh:
A kíváncsiságom viszont sokkal jobban vonz annál, mint hogy további mondatokban foglalva istenítsem a lapodat -na meg már szerintem te is unod a felesleges szájtépést-, ezért tovább is engednélek *-* Foglald le a csodálatos arcodat, nevedet és titulusodat, aztán pedig örvendeztesd meg drága édesapádat a játéktéren is Razz
Nagyon jó játékot kívánok Neked!

By: Ray


Vissza az elejére Go down
 
Taras JR Kazakov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Solntsevskaya Bratva-
Ugrás: