Joana Grant

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Joana Grant

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
27
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
26
Csoport :
fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Joana Grant •• 28th Július 2016, 00:48Joana Claire Grant
Two-Faced Girl

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
fegyveres erők
26
Ashley Benson
KERESETTBecenév: Jo

Szül. hely: Washington, USA

Szül. idő: 1989. december 18.

Csoporton belüli rang: Titkosszervezetek - CIA

Foglalkozás: titkos ügynök, színésznő

Anya: Lisa Tiel

Apa:James Grant

Egyéb családtagok: Cody Grant (báty), Barney Grant (öccs)

Családi állapot: Hajadon

Tartózkodási hely: Firenze


Bemutatkozás
Belbecs és külcsín
Angyalka. Így becéztek kiskoromban és talán nem véletlenül. Szőke hajú, nagy, kék szemű kislány voltam és állandóan dicsértek, hogy milyen szép és aranyos vagyok. Mindehhez még cserfes és barátságos is, ami egy olyan kombináció, amire előszeretettel használják az emberek azt a kifejezést, hogy ennivalóan édes kislány. Cuki. Igen, az voltam.
Tény, a külsőmre később sem lehetett soha panaszom. Ritka jó géneket örököltem. Általában jól kijövök az emberekkel és az ellenkező nemmel sem volt soha nehéz dolgom. Ebből persze sokan azt gondolják rögtön, hogy a szerencse lánya vagyok, szép vagyok és kedves, mi több kellene? Valahol persze igazuk van. Gond nélkül megélhettem volna ebből. Már tinédzserkorom óta modellkedtem és akár ezzel, akár úgy, hogy szerzek magamnak egy gazdag udvarlót, már be is biztosíthattam volna az életemet. Én azonban ennél többre vágytam.
Valahol mindig zavart, hogy ha belépek valahova, a többség a csinos, de butácska szőkét látja bennem. Pedig attól, hogy adok a külsőmre, szeretek nőiesen öltözködni, sminkelni, belőni a hajam, még nem vagyok üresfejű cicababa, távolról sem. Nem az vagyok, aki sikító frászt kap, ha letörik a körme vagy begöndörödik a kivasalt haja. A többséget azonban nem érdekli, hogy kitűnő eredménnyel érettségiztem, hat nyelven beszélek és még sportversenyeket is nyertem tájfutásban, karatéban és kick-boxban. Leragadnak a külsőmnél. Ez az egy volt, ami mindig is zavart.
Talán ez motivált abban is, hogy a rendőr akadémiára jelentkezzek. Nem volt könnyű, de végigcsináltam, ráadásul a legjobbak között végeztem. A modellkedésből pedig lassan kinőtte magát az, hogy filmszerepeket is kaptam. Egyre nagyobbakat, már az akadémia végzése alatt közepesen ismertté vált a nevem. Elmondhatom hát, hogy igenis meg lehet ülni két lovat egy fenékkel. Mert ha hiányosságaim lennének bármelyik téren, nem kapnék egyre nagyobb szerepeket és a CIA-nál sem alkalmaznának, mint titkos ügynök.  Sőt, még barátaim is vannak, élek szociális életet, ha nem is sűrűn.
Nem unatkozom hát, de így kerek az élet. Ki hitte volna, hogy ez a hatalmas bizonyítási vágy, ami belém szorult, ide juttathat. Lehet, hogy alacsony vagyok, nőies és még szőke is, babaarccal, ahogy gyakran mondják, de egyáltalán nem vagyok elveszett. Nagyon nem.


Never judge a book by its cover

Életem
Az életet nem kell annyira eltervezni. Csak sodródj az árral, és hagyd, hogy történjen!
Az éj leple alatt, lesötétített autóban visznek be az osztag központjába. Elég nagy feltűnést keltenék így Firenzében. Bár nem vagyok egy világklasszikus szupersztár, elég lesifotós jár már a nyomomban ahhoz, hogy ha nem figyelek oda, olyan dolgok is kitudódjanak rólam, amiket a legkevésbé sem szeretnék. Amik lehetetlenné tennék, hogy továbbra is lényegében kettős életet éljek, két állással.  Pedig pont ettől vagyok hatékony.
Az nem számít, hogy lassan egész Amerika tudja, hogy Washingtonban születtem édesanyám második, édesapám első gyermekeként. Úgy nőttem fel, hogy én voltam a középső, az egyetlen kiskirálylány egy öccs és báty között.  A gyerekkorom szép, törésektől mentes volt. Bár anyám második házasságából születtem, úgy tűnik, ezúttal jól választott,  hiszen azóta is együtt vannak. Jól kijöttem a testvéreimmel is, noha a bátyám egy igencsak nagy fekete folt. Ők apámmal nem állhatták egymást soha, amióta csak az eszemet tudom, állandóan veszekedtek, pedig befogadta és a sajátjaként nevelte volna őt is. Talán épp ez volt a baj. Na meg Cody mindig is balhés volt. Ennek ellenére én valósággal rajongtam érte, kiskoromban állandóan rajta csüngtem, ha tehettem. Kamaszként biztosan terhes volt neki a hét évvel fiatalabb húga, de természetesen sosem bántott vagy ilyesmi. Épp csak elkezdtem az egyetemet, mikor szőrén-szálán eltűnt. Rosszul esett, hogy elhagyott és nem keresett, de túlléptem rajta.
Még kamasz koromban kezdtem modellkedni, amiből lassan jöttek először a kicsi, majd az egyre nagyobb filmszerepek. Már csak ebből is megélhettem volna, de én bizonyítani akartam, elsősorban magamnak. Ezért is tanultam nyelveket, jártam tanulmányi és sportversenyekre. Ennek ellenére az egyetemi jelentkezéskor a választásom mindenkit meglepett. Hogy én a rendőr akadémiára? Mi keresni valóm van ott? De én nem adtam fel és elfogadtattam magam, ami babarcú szőkeségként az izmos férfiak között egyáltalán nem volt könnyű. Pedig az emberek tudhatnák, hogy ami szokatlan, az nem feltétlenül rossz.
Mindenesetre az akadémia elvégzése után nem sokáig maradtam a pályán. A köztudatban legalábbis ez él rólam. A valóság itt azonban más. A titkosszolgálatnál kaptam munkát, méghozzá pont a „másodállásom” miatt is. Ki gondolná, hogy egy helyes, fiatal, szőke színésznő a CIA ügynöke volna? És én élvezem ezt az életformát. Nincs sok szabadidőm, de még így is.
Egyik filmszerepet kapom a másik után és még utazhatok is velük. Azt nem kell tudnia az embereknek, hogy a választásaimat nemcsak szakmai szempontok határozzák meg, hanem a CIA megbízásai is. Amik persze idomulhatnak is hozzám. Amolyan tyúk-tojás szindrómában. Most sem tudom, melyik helyzet állhat fenn.
Mikor behívtak erre a titkos bázisra, csak annyit mondtak, igazán testhezálló feladatot fogok kapni. Valamit, ami miatt ragaszkodtak hozzá, hogy intézzem el a firenzei utazást és a viszonylag huzamosabb itt tartózkodást. Mi is lehetne erre jobb, mint egy évados vendégszerep egy sorozatban, amit itt forgatnak? Így legalább egy fél évet minden gond nélkül itt lehetek, vagy akár többet is, ha meghosszabbítják a szerződésemet.
Mindig izgalommal tölt el egy új megbízás, most is érdeklődve veszem át a felettesem által felém nyújtott papírokat. Nem mondom, hogy nem szalad fel a szemöldököm, de természetesen vállalom a feladatot. Legalábbis el biztosan nem utasítom. Bólintok és egy dossziéval a kezemben vissza is indulok az autóhoz, amivel idehoztak. Az autóban is előhúzom a papírokat és tűnődve nézegetem őket.
Cody, a bátyám kilenc éve hagyta el a családunkat. Azóta hírét sem hallottam. És most az ő képe néz vissza rám az aktában lévő fotóról. Ránézésre nem sokat változott, csak a tekintete. Mindig is zűrös volt, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Hogy maffiaüzelmekbe keveredjen és már a CIA látóterébe is kerüljön. Pedig ez a helyzet. Miatta vagyok itt. Mivel a testvére vagyok nem lehet gond a közelébe kerülnöm, megfigyelnem, információkat gyűjtenem és egy alkalmas pillanatban borítani mindent, mondták. Nemcsak őt, az egész bandát, aminek feltehetően a tagja. Veszélyes munka, de szerintük képes vagyok rá, jobb embert erre keresve sem találhatnának. És én rábólintottam. Meg tudom csinálni. Szemernyi kétségem sincs efelől. De vajon akarom-e? Eldobott, de mégiscsak a vérem. Kijátszhatom, kiárusíthatom őt? Még magam sem tudom. Sosem dobtam vissza megbízást, most sem tettem. Egy dologban vagyok csak biztos. A címe itt van és minden fontosabb dolog is róla. A napi rutinja, a hobbijai, a szokásai, minden. Ebben a dossziéban. Holnap felkeresem. Nemsokára be is költözöm hozzá. Az elesett kis hugicának muszáj lesz segítenie, aki a nyelvet sem beszéli (legalábbis hite szerint)és akinek annyi a dolga a filmszerep, a forgatás miatt, hogy azt sem tudja, hol áll a feje,de nem bírta megállni, hogy felkeresse a rég elveszett bátyját, annyira hiányzott neki. Kiderítem, milyen emberré lett a bátyám és mibe keveredett. Hogy aztán kinek az oldalán játszom és mire használom ezt a tudást, azt ráérek eldönteni később is.© made by b. zsanett
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Joana Grant •• 15th Augusztus 2016, 19:51Gratulálunk, Elfogadva!

Kedves Joana Smile

Örülök, hogy végre eljutottunk odáig, hogy annyi huzavona és variálás után végre ez elfogadottak táborát erősíthesd Smile
Megmondom őszintén, hogy az eddigi tapasztalataim Ashley Bensonnal kapcsolatban a legkevésbé se azt mutatják, mint ami jelen helyzetben elém tárult Very Happy Mindenki, hogyha teheti, kiválasztja magának ezt az elragadóan szép és bájos hölgyeményt, hogy kijátszhassa vele az erősebb nem képviselőit, hogy az ujjai köré csavarva őket tehessen kedvükre, legyen szó bármilyen kapcsolatról. Te mégis egy olyan szokatlan jellemmel ruháztad fel, ami láttán én elismerősen bólogattam, és beismerem, megkönnyebbültem Very Happy Végre egy a megszokottól eltérő kalibert vontak köré, és nem a szokásos klisékkel lett felruházva a története *-* Mert hát végül is ki gondolhatná azt, hogy ez a babaarcú szépség, akit a jellemed kezdetén a helytálló Angyalka jelzővel illettél, a fegyveres erőket bővítve, titkos ügynökként munkálkodik? Smile Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy engem Cody-val karöltve megleptetek ezzel a csavarral, de bevallom, nagyon tetszik a változatosság :bounce: Ahogy haladtam a jellemeddel, majd a történeteddel is, egyre inkább a Beépített szépséget juttattad az eszembe Razz Ahogy az ember ránéz Joana-ra, nem feltétlen az lenne az első gondolata, hogy jelvényesként tengeti a mindennapjait, sokkal inkább az, amit te is felvázoltál, a butuska, mégis szép szőke, aki megvezeti a férfiakat, pénz és egyéb szolgáltatások reményében Cool Mégis sikerült kitörnie ebből a skatulyából, megmutatta a világnak, hogy a sztereotípiák nagyrészt elme szülemények Very Happy
Számomra meglepő volt a fordulat, miszerint a karaktered kettős életének két fő állomása a CIA és a színészeti karriere. Megszokott, hogy a titkos ügynökök minél inkább az elvegyülést tűzik ki célul, hogy beolvadjanak, ne keltsenek gyanút, és ne vonják magukra a kíváncsi tekinteteket, éljenek és viselkedjenek hétköznapi emberekként. Ugyebár ezt megannyi paparazzi követésében nehéz, sőt, szinte lehetetlen kivitelezni. Ugyanakkor, hogyha úgy vesszük, valamilyen szinten mégis csak helytálló Very Happy Egy titkos ügynökről a tulajdon családja se tudhatja, hogy a CIA tagja, ezért általában olyan álcát vesznek magukra, ami indokolja, hogy miért nem töltenek otthon annyi időt, és miért utaznak annyit, amennyit. És hogyha úgy vesszük, a színészet tökéletes alibi erre, hiszen egy, a köztudatban is ismert, a szakmájában jól teljesítő színész számos szerepet kaphat, ami akaratlanul is költözködést, hónapokig tartó távolmaradást igényel. Szóval, amennyire elgondolkoztam azon, hogy ez tényleg helytálló-e, végül mégis sikerült bebizonyítanod nekem, hogy lehetséges, és elfogadható Very Happy
A történeted is elhitette velem mindezt, méghozzá kiváló írási stílussal Smile Egyszerű, letisztult, mégis olvasmányos formában tettél tanúbizonyságot az írói készségedről, öröm volt olvasni az irományodat :nyomnyom:
Nem is szeretnélek tovább feltartani, izgatja a fantáziámat, hogy Cody-val miként fogtok boldogulni a játéktéren *-* Utadra bocsájtalak hát, foglald le az avatarodat, aztán pedig vesd magad kedves bátyád nyomába Razz

Nagyon jó játékot kívánok Neked! :hh:

Vissza az elejére Go down
 
Joana Grant
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Law & Justice-
Ugrás: