Igor Krilov

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Igor Krilov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Igor Krilov •• 10th Augusztus 2016, 11:59


Useri kérésre a karakter lap tartalma törölve
Vissza az elejére Go down

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Igor Krilov •• 11th Augusztus 2016, 11:33Sajnáljuk, Elutasítva!

Kedves Igor,

Nagyon sokat tanakodtunk tegnap óta a karaktered illetve az előtörténeted felett és az admin csapat arra az elhatározásra jutott, hogy olyan döntést hoz, amelyet sosem hittünk magunkról, hogy meg fogunk hozni:

A karakterlapod, illetőleg ezzel együtt a user is elutasításra került.

Nem kértél ugyan ömlengést, most mégis szeretnénk megindokolni a döntésünket leginkább azért, hogy mások is értsék miért határoztunk így.
Sok helyen talán nem mernék ezt bevállalni, mi azonban olyan oldalt szeretnénk, ahol a játékosok nem csupán játszanak, hanem valamilyen mértékben tisztelik egymást. Egy olyan helyet ahol az alkotás valóban szabadság és azt másokkal közösen tesszük meg. Az eddigi tapasztalatok alapján te nem tartozol azok közé akiknek úgy érezzük ebben a közösségben helye lenne.

1.) A user az eddigi megnyilvánulásai alapján abszolút nem közösségi ember. Azt mondtad nem barátkozni, hanem játszani jössz. A kettő nem zárja ki egymást, de ha egy közösségbe mész ott vannak emberek. EGYÜTT. Amiről te beszélsz az a számítógép mögött ülve egyedüliként alkotva megoldható. Az írói képességed megvan hozzá, ehhez nem szükséges másokkal egy fórumon lenned.
Tiszteletlen vagy nem csupán velünk adminokkal szemben, akik segítő szándékkal fordultunk hozzád, hanem másokkal szemben is. Nagyon sok dolgot tolerálunk a tagjainknak. Az itt lévőek elmondhatják, hogy tényleg nem szabtunk gátat eddig senkinek semmiben. Azonban a tiszteletlenséget, a flegma és sértő megnyilvánulásokat sem magunkkal sem másokkal szemben nem toleráljuk.

2.) Az előtörténeted sok tekintetben megkérdőjelezhető. A karakteredet ugye szíven szúrták. Már ebbe nem halt bele kész csoda. De ami utána történik az teljességgel hiteltelen egy real life oldalon ( ez nem fantasy). Egy év fekvés után még egy medveölő szibériai sem pattan fel az ágyból, és kap el egy nővérkét csak úgy lazán. Fizikai és biológiai képtelenségeket írsz le. A családod kiépülése, amilyen magas pozícióba küzdi fel magát ennyi idő alatt úgy, hogy gyakorlatilag száműzetésben vagytok az elején....teljességgel elképzelhetetlen. A jellemzés résznél, ahova kizárólag jellemvonásokat várunk ( pontokba szedve vagy szerepjátékos példával) te egy imádságot írsz le, ami nagyon szép, csak oda nem ezt kértük.

Úgy érezzük, hogy az, hogy valaki jól ír az nem ellensúlyozza azt, hogy mellette pofátlan, nemtörődöm, és magas lóról beszél másokkal. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy az oldal jelenlegi szelleméhez nem illik az amit te képviselsz, így nem szeretnénk, ha a sorainkat erősítenéd ha csak ilyen viselkedésre futja tőled. Rengeteg féle ember megfordult és valószínű megfordul még nálunk. Nem egy tündérvilág vagyunk, de ettől még vannak olyan szabályaink amiket igenis be fogunk tartani a jövőre nézve, még akkor is, ha ezzel egy esetleges játszani jövő embert veszítünk el ( jegyzem meg nem gondolom, hogy ezzel a mentalitással bárki szóba állna veled, ha igen, akkor meglepődnék). Nem kell személyesen csevegni senkivel, nem kell ismerkedni, senki nem várja el, de az sem megengedhető, hogy másokkal szemben úgy nyilvánulj meg mintha te lennél a világ közepe. Veled ellentétben nem sértegetek, pusztán tényeket állítok. Az életben egy ilyen embert a közösség kivet magából. A mostani és jövendő játékosaink megóvása érdekében hoztuk ezt a döntést. Úgy érezzük nem közöttünk a helyed.

De! Amennyiben úgy látod, hogy képes lennél idomulni az oldal szabályaihoz, az adminokhoz és a játékosokhoz de főként a fent leírtakhoz, arra szeretnénk kérni, hogy mindenképpen változtass ne csak az Előtörténeteden - azokban a pontokban amit kiemeltünk az imént - de a magaviseleteden is. Mint mondott volt, nem kell barátkozni, de a minimális tisztelet mindenkitől elvárható. Emberek vagyunk, igényeljük és el is várjuk az elfogadható stílust egy közösségben.


Vissza az elejére Go down
 
Igor Krilov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Készülö karakterek :: Elutasított karakterlapok-
Ugrás: