Szabályzat részlet NJK karakterekhez

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Szabályzat részlet NJK karakterekhez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Szabályzat részlet NJK karakterekhez •• 22nd Augusztus 2016, 07:17


Forrás:http://stivaliitaliani.hungarianforum.com/t7-szabalyzat#7

3.a) Kiegészítés 2016. augusztus 22-től
     Kölcsönözhető/NJK/Átmeneti karakterek

A játékon belül lehetőség nyílik úgynevezett „Átmeneti” karakterek, illetve NJK karakterek megalkotására.

Ezek a karakterek az elvállalóknál nem végleg, csupán néhány játék, esetleg plot kijátszásának erejéig maradhatnak.

Az így alkotott karakterek külön csoportba kerülnek amelyeket szürke színnek jelölünk.
Ezekkel a karakterekkel normál csoportba kerülésre nincs lehetőség
NJK karakterek halandó karakterek, tehát ha egy játék során olyan helyzetbe kerülsz vagy a hirdetőddel eleve így egyeztetek meg, abban az esetben a karakter elhalálozik.

Visszatérésére a későbbiekben nincs lehetőség.

Elhalálozott NJK újrahirdetésére nincs lehetőség.

Amennyiben az NJK karakter túlélt egy kalandot, és az elvállalója szeretné vissza szolgáltatni, abban az esetben átkerül az Újra Alkotható kategóriába. Ez esetben a plot eredeti hirdetőjének kötelessége feltüntetni, hogy mi történt eddig az adott karakterrel, illetve jelen pillanatban milyen státuszban áll. Erre az adott karakter vissza szolgáltatásától számított 3 napon belül van lehetősége, ellenkező esetben az NJK hirdetése archívumba kerül.

NJK karakter számára nem kötelező az előtörténet írása, mivel nem véglegesen maradó karakterről van szó. Ugyanakkor a hirdetőnek viszonylag részletes leírást kell adnia a karakterről, amelyet elképzelt. Bármilyen változtatás a hirdetésen belül a megalkotás után nem lehetséges. Ameddig a karakter user kezében van a hirdetést a megalkotottak közé tesszük, és lezárjuk. Amikor az adott karakter visszaadásra kerül a hirdetés visszakerül az eredeti helyére és ekkor van lehetősége módosítani a hirdetőnek.

Figyelem! Alapvető dolgokban az NJK karakter nem változtatható, amely dolgok a történetének alakulását befolyásolhatják.

A Team fenntartja magának a jogot minden visszaállított karakter újraolvasására, és amennyiben ésszerűtlennek ítélt változtatásokat tapasztal felveszi a hirdetővel a kapcsolatot.

NJK karakterből egyetlen esetben sem alkotható a későbbiek folyamán JK karakter. Ezeknek a karaktereknek éppen az a lényegük, hogy bármikor elővehetőek legyenek.

NJK karaktert kétszer egymás után ugyanaz a user nem alkothatja meg. Nincs értelme ugyanis, ha mindig visszaadja valaki majd újra kiveszi.

NJK karakter maximális élettartama 6 hónap. Utána akár befejezte, akár nem a játékot, visszavételre kerül.

NJK karakter avatárja szintén nem foglalható. Amennyiben a meghirdetett karakter arcával időközben JK user érkezik a hirdető köteles a hirdetését is módosítani.

NJK karakterek hirdetéseinek az aktualitását a Team három havonta felülvizsgálja. Amennyiben a hirdető sem aktív az NJK szintén archívumba kerül.

NJK karakter JK karakert kizárólag annak tudtával és beleegyezésével ölhet meg. Sérülés okozás és egyéb dolgok a userek közötti megbeszélés tárgyát képezik.

A hirdető ugyanazokkal a feltételekkel veheti vissza bármikor NJK karakterét a megalkotótól, ahogyan a sima hirdetett karakterek esetében.

Vitás esetekben kérjük a Team-hez fordulni.

NJK karakterek topikja: http://stivaliitaliani.hungarianforum.com/f2-njk-karakterek
Vissza az elejére Go down
 
Szabályzat részlet NJK karakterekhez
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: NJK karakterek-
Ugrás: