Hope S. Shin

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multiváltó
Felhasználónév:
Jelszó:


beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
16th November 2017, 15:30

Taras R. Kazakov   tollából
16th November 2017, 11:32


Matteo Moretti   tollából
14th November 2017, 15:45

Dimitrij J. Sergievszkij   tollából
12th November 2017, 17:51

Juri Mikail Kazakov   tollából
11th November 2017, 14:43

Oldal Lelke   tollából
9th November 2017, 23:17

Itala Mantegna   tollából
9th November 2017, 21:41

Marea-Stella Albertini   tollából
8th November 2017, 18:26

szemtanúk

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Mafia Italiani
3
3
S. Bratva
6
4
Yakuza
5
1
Arts & Media
6
7
Law & Justice
4
4
Commerce & Service
5
12
Supporters
0
0
Elite & Business
0
0
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Hope S. Shin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Arts & Media
Age :
26
Hozzászólások száma :
6
Csoport :
Művészek

stivali italiani
Témanyitás Hope S. Shin •• 28th Augusztus 2016, 10:18Shin Sung Jin
Karakter titulusa

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
Művészek
25
Woo Jiho
HibridBecenév:Hope, Hopie, Hópihe (de csak Ririnek)

Szül. hely: Busan, Dél-Korea

Szül. idő: 1991. 01. 15

Csoporton belüli rang: ***

Foglalkozás: Rapper és dalszerző

Anya: Kim Bo Mi

Apa:Shin Dae Hwan

Egyéb családtagok: Shin Jae Jin Micah - öcsi

Családi állapot: Titkos információ

Tartózkodási hely: Róma (de rengeteget utazik)


Szavakban
Pozitívum, negatívum
Interjú egy zenei magazinnak:

Mostanában te vagy a legnépszerűbb rapper. Mit gondolsz erről?
Nem igazán kategorizálnám be magam így. A legnépszerűbb... Mit is jelent ez pontosan? Ez nagyon relatív, hisz tudom én is, hogy vannak rengetegen, akik nem kedvelnek engem, és a munkásságom. Csak egy vagyok a sok zenész, rapper közül, semmi több. A zene meg mindig is az életem része volt, így nem érzem, hogy sokkal másabb lenne most.

Igaz is, egy korábbi interjúdban említetted, hogy a zene már egészen gyerekkorod óta meghatározó volt. Mesélnél egy kicsit arról az időről?
Azt hiszem három éves voltam, mikor apám először gitárt nyomott a kezembe. Pontosabban egy ukulelét, de mondhatni rögtön beleszerettem. A nap huszonnégy órájában azt nyüstöltem a családom és a szomszédok nagy örömére Busan-ban a szülővárosomban, és itt is, mikor hat éves koromban ideköltöztünk apám munkája miatt. Az ukulelét persze aztán lecseréltem a gitárra, amit végül a mikrofonra, mert a rappet már gyerekként is sokkal közelebb éreztem magamhoz. És persze sokat is álmodoztam akkoriban, hogy milyen lenne, ha egyszer befutott és híres zenész lennék, de akkor még csak úgy gondoltam, hogy ez csak egy buta álmodozás lesz, egy elérhetetlen álom.

Mennyiben más most az életed, mint ahogy azt akkor elképzelted?
Sokkal többet gyakorlok... Főleg a táncokat, mert az mindig is a gyengém volt, és rengeteget kell gyakorolnom, hogy a színpadon a maximumot tudjam nyújtani, ebben pedig az öcsém, aki egy fantasztikus táncos, sokat segít; persze még így sem vagyok sokszor megelégedve magammal, túlságosan is maximalista vagyok ahhoz. Egyébként pedig a kérdésre visszatérve, attól eltekintve, hogy nem épp annyira leányálom, mint amilyennek régen elképzeltem, de még így is fantasztikusabb a vártnál, és minden percét élvezem.

Az új albumod egy hónapon belül kikerül a boltok polcaira. Mesélsz egy kicsit a koncepciójáról?
Az új album... Egészen más lesz, mint ahogy azt az emberek megszokhatták az előzőeknél. Itt most teljesen szabad kezet kaptam, ami a dalokat illeti, nem szóltak bele a menedzserek, így úgy érzem, hogy az album összes száma hűen fogja tükrözni, hogy milyen is vagyok. Egy új oldalamat fogom megmutatni, és csak remélni tudom, hogy a rajongóimnak ez is ugyanúgy fog tetszeni, mint a többi.

Nemsokára pedig egy újabb turnéra indulsz. Hogy éled meg ezt te, és a családod?
Igen. már tervezzük az új turnét, az új lemez kapcsán, és mint mindig, most is parázok. Igaz, hogy imádok turnézni, imádom a rajongóimat is, akikkel ilyenkor találkozhatok, de azért minden egyes fellépés alkalmával van bennem egy kis félsz; de amint fellépek a színpadra, ez mindig eltűnik. És bevallom, néha nagyon nehéz, hogy hónapokig nem láthatom a családom, a számomra fontos embereket, és gyakorta elfog a honvágy. És tudom, hogy ez nekik sem könnyű, ennek ellenére mindenben támogatnak, amiért nagyon hálás vagyok.

Végezetül egy olyan kérdés, amire sokan kíváncsiak, de eddig még soha nem adtál rá választ. Van esetleg egy szerencsés hölgy is az életedben?
Haha... Ez még mindig titkos információ... De elárulom, hogy van valaki, aki a mindent jelenti számomra, és nagyon szeretem. De hogy ki? Az még maradjon az én titkom.


IDE JÖN EGY RÖVID IDÉZET A KARAKTERRŐL!

Életem
Az életet nem kell annyira eltervezni. Csak sodródj az árral, és hagyd, hogy történjen!
OH UH OH UH yeah
Even if you recognize me, don’t be too obvious about it
OH UH OH UH
If all you want is to update your Insta, then get your coat and get out
OH UH OH UH


- Hyuuuuung! Megint elrontottad... - megint... Már legalább négy órája itt vannak a próbateremben, és úgy tűnik itt is lesznek még legalább ennyi ideig, amennyiben Hope nem lesz képes egy árva mozdulatot jól megcsinálni. Igen, egy tánclépés miatt vannak még mindig itt, és ahogy telik az idő, úgy fárad egyre jobban ő is, és a mostani tánctanára, aki nem mellesleg még az öccse is; és így a koncentráció csak még nehezebb.
- De most már megint mit rontottam eeeel? - egy nagy sóhaj kíséretében terül el végül a padlón, durcásan ráncolva homlokát néz fel kínzójára.
Ilyenkor sokkal inkább olyan, mintha a szerepek felcserélődtek volna, mintha ilyenkor Hope lenne a fiatalabb, és Micah az idősebb testvér aki érettebb, és komolyabb, aki megneveli az öccsét. Pedig ez az esetek többségében nem így van, talán csak itt, a táncteremben. Mert Hope-pal ellentétben a fiatalabbnak van tehetsége a tánchoz, mindig is ügyesebb volt benne, és igazság szerint sokkal jobban is érdekelte őt, mint a testvérét. Nem is érti sokszor, neki miért kell a rapp mellett még táncolnia is, szerinte bővel elég lenne az az ugrándozás is, amit gyakorta művelni szokott, mikor színpadra lép. De nem... A menedzser szerint ezzel sokkal jobban meg lehet fogni a rajongókat is, és hát neki mindig igaza van; még ha nincs is.
- Azt, hogy te ezt csináltad... És ezt kellett volna. - kicsit talán még túloz is, mikor leutánozza bátyja mozdulatait, aztán pedig megismétli, de már jól. Majd csak kérdőn pislog a földön fekvőre.
- Nem látok különbséget...
Egy sóhaj... Csupán csak ennyi végül a fiatalabb reakciója, majd kezét nyújtja, hogy felsegítse a másikat, és még egyszer megmutassa, hogy is kell csinálni. De ezúttal bátyja mögé lépve, megfogva annak két csuklóját vezeti őt lassan, hogy biztos jó legyen.
- Így már meg tudod csinálni egyedül is? Először lassan... - és Shin Sung Jin lassan, és nagyon koncentrálva próbálja meg elismételni, ami az imént segítséggel ment. - Na látod... Ez olyan nehéz? Most próbáld meg rendes tempóban...
De az valahogy nem akar úgy összejönni, ahogy kéne. Ezt pedig Hope már nem bírja. Egyszerűen már őt is zavarja, hogy egy árva mozdulatot nem tud tökéletesen megcsinálni.
- Arrgghhh... Feladom!!! - bosszúsan fújtat egyet, majd amint meghallja telefonja csipogását, még mindig morogva megy érte, és az egyik sarokba bekucorodva nézi meg, hogy pontosan miért is. Haragja pedig szinte rögtön elszáll, amint észreveszi, hogy szíve csücske, Riri töltött fel egy új videot.
- Hope... Csak még egyszer próbáld meg - próbálkozik még utoljára Micah, hátha sikerül elvonnia a figyelmét a kérdezz-felelek videoról, de az említett csak lepisszegi őt, így inkább leül mellé, hogy együtt nézhessék.
Ha HyoRi-ről van szó, Hope teljesen se-hall-se-lát üzemmódba kapcsol át, nem is hagyja, hogy megzavarják. De hát ezért nem is lehet őt hibáztatni, hisz csak szerelmes. De az nagyon... Végig mosolyogva figyeli az egészet, néha még el is neveti magát. És az egyik kérdésre adott válaszától mintha kissé el is pirulna. Ha akarná sem tudná tagadni, mennyire jól esik a szívének ez a kijelentés, és talán még szélesebb vigyorral az arcán nézi a továbbiakat. Eltelik aztán még néhány perc, mire tovább teker a hozzászólasokhoz, de amit ott lát... hát a feje ismét paradicsompirosra vált, de most sokkal inkább a dühtől, mert hogy...
- Hogy mer valaki ilyet mondani róla..?!? Még hogy dagadt... - és gőzerővel kezdi tapicskolni telefonja kijelzőjét, hogy megmondja a magáét annak az ismeretlen, arcnélküli irigykedőnek. Az öccse pedig figyelemmel kíséri végig ahogy egyre csak dobálja egymás után a szavakat.
- Öhm... Hope? Nem volt ez egy kicsit durva?
- Ugyan már... ez pont tökéletes... De egy pillanat... - közben megcsörren a mobilja, s a kijelzőre pillantva máris tovaszáll minden mérge. - Riri..! - fel is pattan, és körbe-körbe járkál, míg telefonál, majd miután lerakja, felkapja minden cuccát, s testvére haját összeborzolva indul meg a kijárat felé - Most mennem kell, majd holnap folytatjuk, oké? - de a választ már meg sem várja, olyan hamar el is tűnik az ajtóban.
- De Hyuuuung...!


© made by b. zsanett
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Hope S. Shin •• 30th Augusztus 2016, 21:03Gratulálunk, Elfogadva!

Kedves Hope :*-*:

User kibújik a karakter mögül. Nyűgös napom volt kicsit, igazából egy ideje az van….de komolyan mondom mikor ilyen előtörténeteket olvasok szélesedik a vigyor az arcomon, és az írásaitokkal feldobjátok az estémet. :luf:  Nem titok, hogy eléggé grafomán ember vagyok, és nem csupán írni de olvasni is nagyon szeretek és amikor ilyen előtörténetek jönnek szembe mint a tiéd is, meglepődöm, hogy mennyi tehetségesen író emberke szállingózik és kering az frpg világában, és mennyire az volt egykor a célunk egykor az oldal létrehozásával, hogy őket így egy helyre próbáljuk gyűjteni. :glór:  Ne haragudj a kitérőért, de mivel mostanság elég sok előtörténetet olvastam, annyira örülök, hogy mindannyian egy-egy apró élménymorzsát adtok nekem. És főleg azért mert olyan történeteket hoztok, ami a maga nemében különleges. És, hogy a tiédben mi adja még meg ezt a pluszt? Nos…RiRi…pár nappal ezelőtt nekem volt alkalmam bírálni őt, és mintha a kis történetének más aspektusát kaptam volna meg tőled. Imádom a kis párosotokat, és örülök, hogy megérkeztetek hozzánk! Lássuk hát a lapodat. Cool

A jellemzés részt te is sajátosan egy interjún keresztül oldottad meg, és emiatt éreztem közelebb magamhoz. Mintha én is ott ülnék az újságírók gyűrűjében, és figyelném ezt a fiatal fiút, ahogyan magáról, vagy éppen a munkájáról beszél. :bounce:  Az eléggé nyilvánvaló volt, hogy a zene az életed, tulajdonképpen ez teszi ki a mindennapjaidat. Tetszik a közvetlenséged, ahogyan az emberek felé viszonyulsz, ugyanakkor tudod, hogy meddig terjednek a határaid és mik azok a kérdések amik már nem tartoznak másokra, amit hárítasz. :22:  Udvariasan és nagyon titokzatosan. nekem abszolút bejött ez a stílus, ez a fajta szellemiség, amit te képviselsz. Az ukulelével pedig megvallom levettél a lábamról,imádom.  :wee: Azért remélem nem végleg mondtál le erről a hangszerről.

A történet részed nekem kicsit filmszerű volt,  ugyanakkor nagyon tetszett maga az elgondolás, hogy egy próbán keresztül mutatod be alapvetően egy átlagos napod  néhány pillanatát. Tudod azt kell mondanom, hogy nagyon sokan egy hosszú, akár éveket felölelő elbeszéléssel sem képesek annyi mindent mondani, mint te ebben az apró kis szösszeményben. 🇧🇯  Hihetetlenül élvezetes volt olvasni a testvéreddel való évődést, ahogyan a barátnőd új videója megjelent, te már mást sem látták csak őt. A féltés a kommenteket követően…ahogyan megpróbálod így virtuálisan is megvédeni őt. Engem teljesen levettél vele a  lábamról. Az egész írásban volt valami kedves és kellemes ami miatt mosolyt varázsoltál az arcomra és az nem is tűnt el onnan.

Az írói stílusod annyira könnyed és annyira olvastatja magát, hogy egyetlen pillanatra sem maradt bennem hiányérzet, hogy esetleg kevés lenne valahol vagy mondjuk ne lenne meg benne valami ami egy jó írás ismérve. Tudsz és mersz is bánni a szavakkal, és abszolút magával ragadóan alkotsz. 🇸🇿  Hihetetlen jól áll neked ez a figura, és nagyon remélem, hogy foglak még sokáig látni benneteket játéktéren RiRi-vel, mert szerintem ebben a kategóriában egy eredeti párost hoztatok.

Tovább is engedlek gyorsan a te hercegnődhöz, hogy ne kelljen rád sokáig várnia.  Futás foglalózni, aztán menj és védd meg őt a negatív kommentektől, és nem utolsó sorban adj jó sok élvezetes koncertet az olasz fiataloknak.

Nagyon jó játékokat kívánok Neked!
:lovpov:Vissza az elejére Go down
 
Hope S. Shin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Arts & Media-
Ugrás: