Iseki Shota

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 
Légy üdvözölve!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
beszélgessünk

Feljegyzéseink

Matteo Moretti   tollából
Today at 16:12

Juri Mikail Kazakov   tollából
Today at 15:05

Luukas Frewen   tollából
Yesterday at 23:50

Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 22:54

Lyudmila Sokolova   tollából
Yesterday at 14:30


Vanessa Scarsi   tollából
Yesterday at 07:12

Vanessa Scarsi   tollából
16th Október 2017, 20:05

Juri Mikail Kazakov   tollából
14th Október 2017, 15:19

szemtanúk

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Arina Chenkova, Juri Mikail Kazakov, Kalea Razin, Matteo Moretti


A legtöbb felhasználó (69 fő) 24th Március 2016, 19:54-kor volt itt.


statisztika

Csoportok
Cosa Nostra
4
2
Black Hand
0
1
RussGed
2
8
Triád
2
2
Yakuza
1
4
Fegyveres Erők
7
5
Művészek
7
7
Civil polgárok
12
6
banner csere

Az oldalunk Facebook csoportja

Frpg banner hirdetés:
Frpg.hu oldalunk helyezésének növelése Stivali Italiani Toplista

Magyarország FRPG Top 100 hirdetésünk:
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Iseki Shota

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

avatar
Yakuza
Age :
20
Play by :
Terada Takuya
Keresett :
soon
Hozzászólások száma :
7
Csoport :
yakuza

stivali italiani
Témanyitás Iseki Shota •• 30th Augusztus 2016, 01:34Iseki Shota
painkiller

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
Yakuza
19
Terada Takuya
SajátBecenév: Ha lebecézel megtapsollak, aztán kinyírlak

Szül. hely: Tokió, Japán

Szül. idő: 1997. 08. 30.

Csoporton belüli rang: Kyodai

Foglalkozás: Diák, zenész, yakuza?

Anya: Iseki Chigusa

Apa:Iseki Kazuo

Egyéb családtagok: Iseki Kaede - bátyj
Iseki Genta - nagyobbik öcsi
Iseki Gin - kisebbik öcsi

Családi állapot: eljegyzett?

Tartózkodási hely: Róma, Olaszország


Szavakban
Pozitívum, negatívum

- szorgalmas
- igényes
- okos
- igazsgágos
- őszinte

- bunkó
- lekezelő
- megalázó
- meggondolatlan
- engedetlen

Akit kínoznak, mindent bevall, amit kínzói követelnek tőle, de az igazságra nem derül fény.

Életem
Az életet nem kell annyira eltervezni. Csak sodródj az árral, és hagyd, hogy történjen!

- Gyerünk, kapkodd már magad Shota! – hallottam a bátyám hangját, aki úgy általában nem szokott szarozni, most is megfogott, és az amúgy már túl hosszúra nőtt hajamnál fogva rángatott ki az ágyból – Semmi sem lesz így belőled.
- Neked sincs ennél jobb dolgod mi? – morogtam álmosan, és meg sem mozdultam a földön egészen addig, amíg az oldalamba fúródó fájdalomtól fel nem ocsúdtam. Hogy rohadnál meg Kaede, egyszer még kicsinállak, de akkor komolyan ki foglak nyírni! Talán furcsa belegondolni, hogy mennyire belekényszerítenek ebbe a yakuza dologba apámmal együtt, holott nem is a székhelyen vagyunk, hanem csak Rómában. Apám azt állítja, hogy most itt van munka, ezért ugyanúgy működök, mint a sima katonák, végrehajtó vagyok azzal a különbséggel, hogy soha nem öltem meg senkit, mert a helyzethez képest próbálok normális életet élni, ha már ilyen szinten elbaszták az életem ezzel a szarsággal. Most is valószínűleg valami üzletről lehet szó, ami nem várhat holnapig, mert hát miért is ne, nincs elég pénze az öregnek, gyakorlatilag a zuhanyrózsából is az folyik, de inkább befogom a számat, mielőtt a fiának csúfolt birkája még jobban megrugdos.
- Na mi van, nem kelsz fel? – bökdösött meg a lábával, mire én csak nemes egyszerűséggel elkaptam azt, és kirántottam alóla. Kell neked ennyit szarakodni baszd meg.
- Na miről van szó bátyuskám? – ültem rá a pali seggére, aztán elővettem a zsebemből a kedvenc dohányárút, hogy a képébe pöfékelhessek, mert tudom, hogy rosszul van ettől a cigitől, mert elég erőteljes szaga van a füstjének, keveredik az égett dohányillat a cseresznyéjével, ami hát nos… Enyhén szólva émelyítő.
- Szállj le rólam te fasz mielőtt kitöröm a nyakad – sziszegte, és most én ragadtam meg a haját és rántottam hátra a fejét, hogy az arcába suttoghassak.
- Maradj veszteg, vagy kinyírlak. Mit akarsz? – köptem az arcába a szavakat, aztán bizonyításképp elővettem egy stukkert és a tarkójához nyomtam – Gyorsan mondjad, nem érek rád egész nap. Aztán utána kotródj el, mielőtt még meggondolom magam és tényleg kinyírlak.
Elég fenyegetően hangzott a hangom, de mind a ketten tudtuk, hogy ez azért nem teljesen így működik. Iseki Shota sosem lesz képes legyőzni Iseki Kaede-t. Ő mindig az árnyékában marad, mert nem olyan birka, hogy az apja fingásától is összeszarja magát. Na mindegy.
- Este hétre menj arra a címre amit elküldtem neked üzenetben, meg kéne verni pár rossz srácot – válaszolta végül unott hangon, én pedig üres tekintettel vártam, hogy folytassa – Aztán jössz az eljegyzésedre. Tudod, hogy nincs már választásod.
- Ja tudom – dünnyögtem az orrom alatt, és már előre féltem a mai estémtől. Igen, még mindig a testemen vannak a nyomai annak, hogy nem mentem bele a dologba a múltkor és ellenkezni próbáltam, ezért gondoltam beadom a derekam, hátha tényleg lesz értelme elvenni feleségül a Skyla nevű szörnyellát. Majd szerzek magamnak valami nőt és bekamuzom, hogy mintaférj vagyok…

._._._.

És igen, tényleg azt gondoltam, hogy a napom legrosszabb pillanata az lesz majd, hogy el kell mennem erre a kibaszott eljegyzési partira, de aztán végül valamiért úgy alakult, hogy azok a bizonyos srácok egy cseppet felkészültebbek voltak annál, amit drága szeretett Iseki Kaede-m közölt velem. Nem szokásom káromkodni – dehogynem – de most nem bírom elengedni és muszáj legalább gondolatban kimondanom azt, hogy az isten lovának véreres faszát verné bele már valaki abba a köcsögbe. Én megértem, hogy meló van és el kéne végezni, de azért baszd meg közölhette volna velem, hogy ez a meló konkrétan csúszik a vértől és vigyek már magammal valamit amivel megvédhetem magam. Tényleg azt hittem, hogy pusztakezes verekedésről lesz szó, de ezek körbeálltak hatan késekkel, és mint tudjuk, a kés minden harcművészeti stílust legyőz, szóval úgy néz ki a helyzet, hogy majdnem vesztettem, de még épp időben kapcsolt az agyam, így sikeresen megúsztam a dolgot, de jelenleg úgy nézek ki, mint akin átment egy úthenger, de mindegy biztos még szexibb vagyok így véresen, mint valami rosszfiú, grrr… Pff, komolyan elhányom magam magamtól már lassan.
Szóval lényeg a lényeg, most mehetek erre a szarra szakadtan meg véresen, mert éppen úgy alakult a dolog. Na nem mintha annyira tervezném elhúzni a dolgot, amúgy is csak „szűk családi körben” történik meg az eljegyzés, ami úgy cirka 200 embert jelent, de hát kinek mi, mindig is tudtam, hogy apám fogalomzavarban szenved, az meg nyílt titok, hogy a drága menyasszonyom olyan hülye, hogy az fájdalmas, ezek szerint volt kitől örökölnie, mert az apja sem lehet normális, ha egy csordányi embert ezzel a jelzővel jellemez.
Amikor odaértem, elég hangosan csaptam ki az ajtót és lazán sétáltam be, nem foglalkozva azzal, hogy az amúgy tökéletesen belőtt hajam kócosan mered mindenfelé, a ruháim szakadtak meg véresek, és még mindig a kezemben van az a kés, amit úgy vettem el az egyik kis gecitől, hogy legalább meg tudjam védeni magam. Aztán azért rájöttem, hogy talán nem kéne a násznépre a frászt hozni, ezért az eszelős arckifejezésemen finomítottam egy leheletnyit, meg a kést is eldobtam, és egyenesen a terem közepén álló lányhoz sétáltam. Mondanom sem kell, hogy néma csend volt a teremben, és szinte vágni lehetett az emberek megdöbbenését.
- Csáááá – intettem a csajnak lazán, aztán a zsebemben kezdem el matatni, hátha megtalálom a gyűrűt, de nem lepődtem volna meg, ha elhagytam volna – Várj egy picit, biztos mindjárt meglesz…
Kiforgattam az összes zsebem, mire a zakóm belső zsebének kiszakadt részében találtam meg, mert a kis rohadék elbújt. Amúgy ez valami családi ereklye lehet, amivel anyám kezét is megkérte apám, de engem ennek kapcsán nem a romantikus gondolatok, hanem inkább a gyomorforgató nyál öntött el.
- Akkor boldog eljegyzést meg ilyenek – néztem a lányra és nemes egyszerűséggel hozzávágtam a gyűrűt, aztán közelebb húztam magamhoz és az egyik véres kezemmel végigsimítottam a rózsaszínes ajkain.
- Szeretnél egy csókot mi? Kár, hogy még így kiöltözve is férfinak nézel ki és rosszul vagyok ha rád nézek – húztam egy félmosolyra a számat, aztán jó messze löktem magamtól és zsebre tett kézzel indultam meg kifelé.
- Nincs kedvem ehhez a cirkuszhoz, de ti érezzétek jól magatokat – mosolyogtam mindenkire gonoszan, aztán kisétáltam a teremből, még mielőtt valaki elkaphatott volna.
Alig értem ki az épületből máris éreztem, hogy fájni kezdenek a sebeim és szinte automatikusan tárcsáztam az egyetlen ember telefonszámát akire mindenkire számíthatok és soha nem kérdez tőlem semmit.
- Hé haver, én most azt hiszem kurvára meg fogok dögleni – lihegtem a telefonba, aztán elmondtam neki még gyorsan, hogy hol vagyok és lecsúsztam a földre, hogy úgy várhassam meg Layt.

© made by b. zsanett
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Iseki Shota •• 30th Augusztus 2016, 10:16Gratulálunk, Elfogadva!

Kedves Iseki vagy Shota(?) :*-*:

Azt hiszem látva a családi nevek felépítését, inkább az utóbbi. Nem én, nem is mernélek becézni, noha azért azt meg kell állapítanom, hogy ismét egy igéző tekintető ázsiai fiatalemberrel gyarapodott az oldal.  :fing: Meg kell vallanom, hogy a magam részéről örülök, hogy újfent egy yakuza sorait erősítő ember érkezett személyedben, és annak is, hogy egy, a történethez passzoló arcot választottál magadnak. Mert amit tőled kaptam történetként, hát az nem semmi. Szürreális, helyenként bennem mindenképpen döbbenetet okozó, de azt kell mondanom, hogy jóóóóó. :h2:  De tényleg. Mindjárt bele is megyek a részletekbe ennek kapcsán.

Noha a jellemzésed valóban velős és rövid lett, ugyanakkor ezekkel a szavakkal már előre vetítetted, hogy milyen személyiséget is fogunk kapni, ha a történetedet illetve az életed egy elég meghatározó napját elénk tárod. A családi állapotnál feltüntetett kérdőjel bevallom kicsit felkeltette a kíváncsiságomat, és a végére egy nem mindennapi választ kaptam rá. Wink

Már az első felütéssel megadod az alaphangot, és egy ellentmondásos, érzelmi kirohanásokra hajlamos, és szabadszájú fiatalember képe rajzolódik ki elénk, aki ugyan teszi amit elvárnak tőle, de a maga vad és szabad módján lázad is ellene. A családod tökéletesen tükrözi a hierarchiát, és ebben te  megpróbálsz az elvárásoknak megfelelni, és mintegy beintve az egésznek a magad módján megvalósítani. :22:  Ha azt akarják, hogy elintézd a rosszfiúkat megteszed, ha el kell egy lányt venni azt is, de ne várja senki tőled, hogy mindezt egyszerűen fogod csinálni. Mondjuk eleve beteges gondolat talán, hogy egy fiút majdnem mészárszékre küldenek és aztán elvárják, hogy ugyanazzal a lendülettel bevonuljon a saját eljegyzésére, amit a háta közepére sem kíván. :shock:  És tudod mi az érdekes? Nekem ez a bevonulós jelenet tetszett a történetedben a legjobban. 🇧🇯  Az igazat megvallva a maga nemében elég egyedi és eredeti ami azt illeti és nemigen volt még alkalmam ilyesmit olvasni. Kicsit, ahogyan az elején is írtam szürreális lett a kép, de ha az egészet egyben nézem akkor pont ebben van a lényege.

Az írói stílusod pontosan ennek jegyében elég eredeti, kicsit road movie fíling, szókimondó, erőteljes képekkel manipuláló, lüktető.  Az igazat megvallva az az ember vagy akit többszöri nekifutásra kell elolvasni, akit kicsit talán le kell bontogatni, de mindenképpen azt látom benned, hogy eredeti az ahogyan alkotsz, ahogyan a fejedben lejátszódó képi világot megjeleníted. :wee:  Nyitottnak kell lenni a stílusodra, és tőlem ezt mindenképpen megkaptad, mert ugyebár ahogyan az emberek, a világ is különböző. Szóval a maga szokatlan voltával nekem tetszettél. 🇸🇿

Nem is tartalak itt a várakozóban tovább. Utadra engedlek, hogy a foglalók után birtokba vedd a játékteret.

Nagyon jó játékokat kívánok Neked!
:lovpov:


Vissza az elejére Go down
 
Iseki Shota
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Yakuza-
Ugrás: