Karen de la Vega

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Karen de la Vega

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
33
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
24
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Karen de la Vega •• 13th Szeptember 2016, 01:22Karen de la Vega
Karakter titulusa

Sötét titkok rólam
Hogy ne feledd kivel van dolgod
Fegyveres erők
31
Jessica Biel
KERESETTBecenév: Madre

Szül. hely: Zamora, Spanyolország

Szül. idő: 1984. november 22.

Csoporton belüli rang: Százados

Foglalkozás: Nyomozó

Anya: Sofia de la Vega

Apa:Eric de la Vega

Egyéb családtagok: ex: Ruben Carrasco, fiam: Matheo Carrasco

Családi állapot: egyedülálló anyuka

Tartózkodási hely: Firenze


Szavakban
Pozitívum, negatívum
Két oldalam van! Az őrült anyatigris, aki mindent, de mindent képes megtenni a fiáért, a szeretteiért és a bolondos, vagány anyuka, nyomozó, aki szeret bulizni, tombolni, aki élvezi az életet, de a munkáját nagyon is komolyan veszi.

Sosem értettem azokat az embereket, akik olyan komolyan vesznek mindent. Attól még, hogy felnőttnek tituláljuk magunkat miért kellene eldobnunk gyermeki kíváncsiságunkat, vidámságunkat? Miért kell komorrá válnunk? Nem hiszem el, hogy azok az emberek annyira boldogok lennének. Én legalább azt teszem, amihez kedvem van, amit szeretek csinálni. Vannak nekem is problémáim, ahogy mindenkinek, de nem szabad hagyni, hogy azok határozzák meg az életed. Az exem az elején olyan volt mint én, de mára már megkomolyodott a mellett a nő mellett. Nem mondom jól áll neki, de már nem az, akit anno megismertem… Nah igen, ha még mindig olyanok volnánk akkor lehet nem váltunk volna el.

Persze nem kell azt képzelni, hogy csakis jó dologgal jár ez a lazább életfelfogás. Oh sok szülő, de még tanár is képes úgy méregetni engem, mintha valami alacsonyabb rendű, primitív valaki, vagy valami lennék. Én nagyon is tudom azt, hogy jó anyukája vagyok a fiamnak. Megadom neki azt, amire szüksége van. Támogatom abban, amiben csak tudom. A mai modern szülők szerintem borzalmasak. Mindenféle plusz órákra íratják be a gyerekeiket elvéve tőlük a gyerekkorukat. Én egyet kötöttem ki. Válasszon egy sportot és tartson is ki mellette. Ha ügyetlen benne, nem baj, majd fejlődik, ha annyira borzalmasan megy neki, akkor igen választhat egy másikat. A lényeg, hogy mozogjon és ne otthon üljön a gép előtt.

Tudok szigorú lenni, ha kell. Ezt a fiam is megmondhatja. Kapott már büntetést, amiért süketet játszott, vagy éppen tiszteletlen volt velem. Sosem ütöttem meg és nem is fogom. Nem tartom jó dolognak az ilyet. Vannak jobb módszereim.
A munkám meg hát a munkám. Imádok a kollégákkal lógni, de csak is munkaidőn kívül. Amíg dolgozunk nincs poénkodás, lazsálás, hisz komoly ügyekről van szó.


Felejtsd el a gyémántokat, és rá fogsz jönni, hogy egy lány legjobb barátja a csokoládé.

Életem
Az életet nem kell annyira eltervezni. Csak sodródj az árral, és hagyd, hogy történjen!
A nevemből azonnal rájöhetsz, hogy nem Itália szülötte vagyok. Nos sosem titkoltam, hogy szülőhazám Spanyolország. Apám, anyám tetőtől talpig spanyol. Nem az a modern, nyálas fajta. Nem ők a régi hagyományainkat követik. Egy kis faluban élnek északon, saját kis földdel, állatokkal. Egy igazi mesébe illő farmjuk van. Mindennap kijárnak a piacra és mind azt, amit ők már nem tudnak felhasználni eladnak. Ők nagyon jól elvannak ezzel. Szeretik csinálni, de ami a legfontosabb, hogy már több mint ötven éve együtt vannak, és még mindig szeretik egymást. Sokszor olyanok, mint két kamasz. Kézen fogva sétálnak az utcán, néha egy csók után elnevetik magukat. Ugyanúgy tudják élvezni a másik társaságát, mint egykoron. Imádom őket. Mindig is arról álmodoztam, hogy majd az én házasságom is ilyen gyönyörű lesz.

Néha rosszul is érzem magam, amiért ilyen messzire költöztem, de akkor az tűnt jónak. Vagyis hittem, hogy így lesz jó. Tudod a szerelem sok mindenre képes. Az akkori vőlegényem Firenzében kapott munkát. Sokat gondolkoztunk a dolgon és sokat is beszéltem erről a szüleimmel. Tudtam, hogy milyen nehéz lehet nekik, hisz egy gyermeküket ténylegesen is elveszítették a háborúk miatt…Nehéz szívvel, de támogattak minket... Nem csak támogattak, de segítettek is a lakás keresésben, a költözésben. Így hát átcuccoltunk.

Nem sokkal az esküvő után állapotos lettem. Örültem neki, ahogy a párom is. Elején minden remekül ment, majd jöttek a viták. Először havonta egyszer, majd hetente, végül naponta többször. Úgy döntöttünk, hogy nem csak nekünk, de a gyereknek is jobb, ha különválunk. Talán túl korán jöttünk össze. Talán nem az volt a megfelelő időpont. Sokat változtunk az évek alatt és így már nehezebben viseltük el egymást.

Szerencsére igen békésen ment a a válás. Megmaradt az egymás iránt érzett tisztelet, ami szerintem nagyon is fontos. Bevallom az elején nehéz volt, és sokat is gondolkoztam azon, hogy hazaköltözöm. A szüleim is örültek volna nekik. Végre unokázhattak volna, de úgy voltam vele, hogy itt már elkezdtem egy új életet. Egy remek munkát találtam, a kisfiam a válás ellenére is egy vidám kölyök maradt, akinek rengetek haverja lett. Imádta az óvodát és imádja a sulit is. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy mit szólna hozzá. Az egyetlen kérdése az volt, hogy… „Valami rosszat tettem?”. Elmosolyodtam, majd egy hatalmas puszit nyomtam az arcára.

Persze vannak neki is rossz pillanatai, ahogyan minden gyereknek, de ezen felül remek kis srác. A múlt héten ünnepeltük meg nyolcadik születésnapját. Egy hatalmas bulit hoztunk össze az apjával és annak új menyasszony jelöltjével. Kedves egy nő. Más mint én, nagyon más, de igazából örülök nekik… Na jó… Hazudok. Legszívesebben képen törölném azt a r*bancot, mikor rám vigyorog azzal a tökéletes fogsorával…

A kölyökkel jól megvagyunk. Az iskolában a szülők nagyon kinéznek engem. Minden alkalommal látom a lenézést, a szánakozást, a megbotránkozást a szemükben, de őszintén... Engem rohadtul nem érdekel a véleményük.
Nem elég, hogy egyedülálló anyuka vagyok, de nem is vagyok az a hagyományos anyuka. Én nem a porchemmal, vagy a ferrarimmal viszem be a gyereket…Neeem. Nekem egy sokkal egyszerűbb megoldásom van. A drága Harley Davidson-om. Sokan őrültnek titulálnak, amiért hagyom, hogy a gyerekem is azon utazzon, de hát istenkém… Már több mint tíz éve vezetek motort. Védőfelszerelés nélkül nem engedem fel és természetesen nem száguldok vele mint egy félőrült, mikor ő is rajta ül. Hogy ő fél e? Nos nem. Megszokta. Persze baba korában nem vittem motoron, akkor hagyományosan autóval közlekedtem, de elég nagy már ahhoz, hogy tudja ez nem játék. Nem ostoba egy kölyök.

Miközben a kölyök az iskolában lazsál én nyomozóként keresem meg a pénzt, amivel elkényeztethetem őt. Imádom a munkám. Igaz vannak nehéz pillanatok, amik engem is megviselnek, nem is kicsit, de összességében nézve több az imádott pillanat. Már kislányként tudtam, hogy én nyomozó akarok lenni. A szüleim meg sem lepődtek rajta főleg, hogy testvérem már kitaposta nekem az utat. Bátyám már rég tudta, hogy katonának akar beállni. Szoros volt a kapocs közöttünk. Elvesztése nagy fájdalom volt a számomra. De ami nem öl meg, az csak erősít.

Az itteni munkahelyemen hamar megtaláltam a közös hangot a kollégákkal. Egy hét sem telt el és máris rájöttem, hogy ők is ugyan olyan bolondok, mint én. Jó helyet sikerült kiválasztanom. A társam, aki mellé beosztottak az elején lenéző volt velem szemben. Nem kell részleteznem, hogy miért… De aztán az egyik alkalommal tűzharcba keveredtünk pár dílerrel. Attól a naptól kezdve a legjobb barátokká váltunk… Szigorúan barátokká. Sokan mondják, hogy nincs fiú-lány barátság. Nos az lehet, hogy nincs is, de férfi és nő barátság igen. Egy iszonyatosan rendes menyasszonya volt. Az ő két és fél métere mellett szegény nő Törpillának tűnt. Aranyosak voltak együtt…. Sajnos már csak múlt időben tudok erről nyilatkozni. Az egyik nyomozásunk tragédiává végződött. Szerencsére a kórházban még volt annyi ereje, hogy elbúcsúzzon szeretett nőjétől. A temetése gyönyörű volt. Méltó hozzá. Azóta kissé komor lett a hangulat az irodában, de sokszor megemlékezünk róla. Mindenki tud jó pár vicces, érdekes történetet mesélni róla, amivel a hangulatot is feldobjuk kissé, még ha ez így gonoszan is hangzik.


© made by b. zsanett


A hozzászólást Karen de la Vega összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 6th Október 2016, 22:04-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


stivali italiani
Témanyitás Re: Karen de la Vega •• 13th Szeptember 2016, 08:02Gratulálunk, Elfogadva!

Kedves Karen :*-*:

Hű a mindenit, de kellemesen egyszerű ( szigorúan pozitív értelemben tessék érteni ) és magával ragadó olvasmányt kaptam így kora reggel. Komolyan, ültem a laptop előtt könyökölve és azt vettem észre, hogy belefeledkeztem ebbe a történetbe, mintha egy film forgatókönyvét olvasnám. :glór:  Először hirtelen nem tudtam elképzelni kinek a keresettje lehetsz amíg aztán fel nem világosítottak, hogy nem konkrét hirdetésről van szó, hanem egy kapcsolódási pontról. Nagyon tetszett, hogy ezt így bevállaltad külön karakterrel, méghozzá egy pompásan felépített karakterrel. Jessica nekem mindig különleges arc volt nem tartozott kifejezetten a kedvenceim közé, viszont mindig látok benne valamit ami megragadja az ember tekintetét. És mivel külön díjazom a ritka avatárokat, ami nem jön minden második oldalon szembe, ezért egy hatalmas tisztelet neked. :luf:

Amikor tegnap a jellemzés részt kérdezted, kíváncsi voltam hogyan szeretnéd ezt megoldani, és bevallom a végeredmény nekem nagyon tetszett. :h2:  Igazi belevaló, mai nő vagy, aki képes megtalálni az egyensúlyt a munkája és a fia között, miközben próbál valahogyan nőként is talpon maradni. Ez az egészben a legnehezebb. Smile  Tudod...nálam nagyon betalált az a rész, amikor arról írsz, hogy miért ne lehetne megőrizni a bennünk lakozó gyermeket, azt a fantáziát ami ránk volt mindig is jellemző. 🇧🇱  Hiszen mi csak annyiban változunk, hogy telnek velünk az évek...azok kellene maradjunk ebből a szempontból akik mindig voltunk. Talán a gyermekeink így boldogabbak lehetnének. Tetszik, hogy ezzel a kettősséggel hitelessé és hihetővé tetted ezt a karaktert. :22:  A férjed kapcsán talán azért sem működött már a dolog mert te megmaradtál annak a vagány lánynak aki voltál, ő viszont megváltozott. Ezt a változást pedig nagyon sok kapcsolat nem bírja ki, főleg ha fiatalon kötik.

A történet részed nem szerepjátékos példa volt, hanem igazi, kerek történet, amelyben mindent megtudhat rólad az aki olvassa. Annyira fantasztikusan érthető és logikusan végigvezetett rész volt, hogy hirtelen nem is tudom mit emeljek ki belőle. 🇧🇯  A szüleid mai napig csodálatos házasságát, amit sokan megirigyelnének, még akkor is, ha az nem a mai modern szemléletet követi, vagy esetleg azt, hogy a válásod után is talpon tudtál maradni, hogy rendezni tudtátok a viszonyotokat és békében váltatok el a fiatok kedvéért? Vagy azt ahogyan az iskolába furikázod? Juuujj, hát ezt a részt nagyon imádtam, mert elképzeltem mennyire vagány dolog lehet a kissrácnak, hogy a mamája motorral viszi be a suliba. :wee:  Én nem gondolnálak miatt felelőtlennek, mert úgy vélem egy jó anyánál senki nem tudja jobban, hogy mi kell a gyermekének, és a leírtak alapján, mondjon bárki bármit, te igenis jó anya vagy.  Vagány, talpraesett és gondoskodó.
Ahogyan a férjed új párjáról írsz, az a felvezetés, valami zseniálisra sikerült, nagyon jót mosolyogtam rajta, mert elképzeltem a jelenetet. Very Happy

Az írói stílusod, ahogyan már mondtam egyszerű, tiszta és tökéletesen érthető. Lendületes és nem utolsó sorban tökéletesen visszaadtad azt a csipetnyi humort ami a te bohókás anyuka karakteredben benne van. :bounce:  Nekem nagyon tetszik ahogyan fogalmazol, ahogyan írsz, ahogyan a történeted vezeted. Roppant kellemes, olvasmányos történetet alkottál, és nekem ez a magával ragadó túlzás nélküliség végtelenül tetszik. 🇸🇿

Nem is várakoztatnálak egy percet sem tovább, hanem utadra engedlek, foglald le az arcod aztán futás a játéktérre az új társadhoz.

Nagyon jó játékokat kívánok Neked!
:lovpov:


Vissza az elejére Go down
 
Karen de la Vega
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Law & Justice-
Ugrás: