Péntek esti lazítás

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Péntek esti lazítás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Law & Justice
Age :
34
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
27
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Péntek esti lazítás •• 19th Szeptember 2016, 00:23

Alvise & KarenEgy nehéz hét után jöhet végre egy kis lazítás. A gyerek a hétvégére az apjánál van, így ki is használom a „szabadságom”. Ne tessék félreérteni. Imádom a srácot, de nah, egy anyukának is kijár a szórakozás. A kollégákkal úgy döntöttünk, hogy ma este felöntünk a garatra. Mindenkinek húzós volt ez a hét, ki kell adni a gőzt. Egyszer olyan unalmas a munkánk, hogy az irodában csak ökörködni tudunk, de máskor meg annyi minden összejön, hogy pislogni is elfelejtünk. Most az utóbbi történt. Rengeteg munkával láttak el minket. Persze nem panaszként mondom, hisz én választottam ezt a szakmát, ezt a hivatást, amit szeretek csinálni. Unalmas is lenne az élet, ha nem lenne benne semmi izgalom. Mondjuk tény jobb lenne kevesebb gyilkosságokkal, ostoba fiatalokkal, akik túladagolják magukat…Hihetetlen, hogy milyen sok fiatal hal meg csupán ostobaságból.
Kis késéssel érkezem meg a pubba, ahol a többiek a jelek szerint már túl vannak több körön is. A hangulat remek. Nagy ordibálással fogadnak engem és rögtön jönnek a megjegyzések, hogy mégis miért csak most érkeztem. Nos csak az exem kissé elkésett és a gyereket meg nem hagyhattam egyedül. Nagy örömömre imád az apjával lenni. Sok válást láttam már és a gyerek dolog mindig is kritikus volt. Sok kölyök nehezen tudja feldolgozni, ami sokszor a szülők hibája. Igaz nem mondom, hogy leányálom volt, de elég értelmesek voltunk ahhoz, hogy rendesen kezeljük a válást.
Az egész banda idióta, de imádom őket. Sokszor, mikor idegenek megtudják, hogy mindannyian nyomozók, rendőrök vagyunk csak ámulnak, bámulnak. Nah igen… Mi is tudunk bulizni.
Miután jó pár kör rövidre meghívtak engem fogom magam és én sétálok el a pulthoz, hogy most én hívhassam meg őket. Az egész hely tőlünk zeng. Sokan csak nevetnek rajtunk, de nem nagyon izgatnak a többiek. Jól érezzük magunkat és ez a lényeg. Aki csatlakozni akar azt örömmel fogadjuk. Barátságos egy társaság vagyunk, még ha nem is tűnünk annak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Arts & Media
Age :
31
Tartózkodási hely :
Cagliari
Keresett :
Majd
Hozzászólások száma :
4
Csoport :
Művészek

stivali italiani
Témanyitás Re: Péntek esti lazítás •• 18th Február 2017, 21:09
Karen + Alvise


Egy kis üveg pálinka, három feles, és még sok más és más ital az, ami lecsúszott ma este a torkodon. Mindig is az élvezethajhász életmód híve voltál, és a könyveidben is hasonló történetek alakultak ki az évek során. Bár az én kedvencem még mindig a majomcsalád fent, az Alpokban. Egyszerűen zseniális, és dicsérendő, hogy a képzelőerődet megőrizted máig. Ez sok helyen hasznos számodra, mint például ha ki akarod magad magyarázni, be akarsz vágódni, vagy az ágyban kell valami újat produkálnod... Huh, sokat ittál, már rám is hatni kezdett az alkohol.
Egy társaság olykor-olykor hangosan felnevet, hurrog, vagy tudom is én, de ez téged nem zavar. Sosem zárkóztál el az ilyen dolgoktól, sőt még oda is mennél hozzájuk, de emberi dolog, félsz. Nem azért, mert nagyon sokszor volt dolgod a rendőrséggel, és reméled, hogy nem hívják ki egyiket sem, csak nem igazán szeretsz nagyobb társaságoknál kezdeményezni. Még a végén azt hiszik, hogy be akarsz tolakodni közéjük, holott általában semmi ilyet nem szeretnél. Nem betolakodnál közéjük, inkább kihúznál onnan egy neked tetsző nőt... Oké, most már tudom, mért hívják rád a rendőrséget...
Mikor meglátod, hogy egy nő feláll a társaság asztalától, és a pulthoz sétál. habozás nélkül sétálsz mellé egyellőre mindenféle probléma nélkül. Olyan sokat nem ittál, hogy elborulj, ha pedig mégis, csak reménykedni tudsz, hogy valaki megszán, és felkapar a földről.
- Szép estét, hölgyem! - köszöntöd kedvesen, de a nyelved már vagy annyira oldott hangulatban, hogy folytasd is. - Hallom, az asztaltársaságod jól érzi magát. Esetleg... Nem lenne baj, ha csatlakoznék? - mosolyogsz a nőre, és kivételesen nem az volt az első, hogy végigméred, de ez sem maradhat el. Nem rossz bőr, egy kis teperést megérhet, ha a modora is olyan... Na, majd meglátod.

words: 284 music: [ link ]

credit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Law & Justice
Age :
34
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
27
Csoport :
Fegyveres erők

stivali italiani
Témanyitás Re: Péntek esti lazítás •• 29th Március 2017, 14:13
Alvise & Karen
Hiába vagyok már felnőtt nő és anyuka mégsem vagyok igazi felnőtt. A gyermeki oldalam hála az égnek nem veszett el. Talán ezért is jövök ki olyan jól a fiammal. Kell, hogy a szülő is le tudjon menni a gyerek szintjére. Nah én inkább úgy érzem, hogy a fiam szokott feljebb jönni az én szintemre. De imádom a kis okos buksiját. Bízom benne, hogy jó élete lesz és sikerül majd elérnie minden álmát…. No de gyerekekről ennyit…
Nem tervezem felejtősre inni magam, de nem is fogom visszafogni magam. Ritkán van alkalmunk úgy igazán kikapcsolódni, így ki is használjuk mindannyian. A piák sorjában jönnek egymás után megállás nélkül. A pultos meg sem lepődik mikor egy újabb kör rövidet kérek mindenkinek. Miközben az italokra várok a pultnak támasztom hátamat és úgy figyelem az őrülteket. Ebből a kis mókából zökkent ki egy férfihang. Nagy vigyorral a képemen pillantok felé, majd a dilis társaságra.
-Szép estét. Biztos, hogy pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Természetesen nincs semmi gond. Nyugodtan gyere. A srácok örülni fognak neked!-Nem meglepő, hogy a csapatból a legtöbben pasik. Rajtam kívül még két hölgyemény van jelen, akik ugyanolyan dilisek, mint én magam. Pont ezért imádunk együtt dolgozni.
-Amúgy Karen!-Nyújtom felé a kezem, majd visszafordulva a pulthoz rendelek még egy piát az új barátunknak.
-Nah gyere!-Kezembe veszem a tálcát és már el is indulok a csapatom felé. Miután a tálca a helyére kerül elkiáltom magam.
-Hé skacok! Egy kis figyelmet. Ez a fickó biztosan nagyon őrült, mert úgy döntött ma velünk akar iszogatni, bár látom már jó pár pohárral elfogyasztott ő is. Nah szóval köszöntsétek köreinkben Alvise-t. Alvise ez itt mindenki.-Mutatok körbe, majd kezébe nyomok egy feles poharat, majd az enyémet a magasba emelem.
-Az őrültekre.-Mindenki felemeli a poharát, majd lehúzzuk egyszerre az italt. Ez után egyesével is odamennek köszönteni a fickót. Láthatóan senkit sem zavar, hogy csatlakozott hozzánk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


stivali italiani
Témanyitás Re: Péntek esti lazítás ••


Vissza az elejére Go down
 
Péntek esti lazítás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Firenze :: Szórakozóhelyek-
Ugrás: