Fekete Bárány

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Fekete Bárány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Russij Geduska
Age :
37
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Fekete Bárány •• 30th Október 2016, 11:24


mikhail "mika" iljics sergievszkij
A CSALÁD NEM ÉR VÉGET A VÉRREL.

pb: aki tetszik
Oroszország
A Sergievszkij-klán fejének másodszülöttje vagy, avagy jól kibaszott veled a Sors. Forrófejű gyerekből forrófejű, problémás kamasz lettél, apád pedig túlságosan elfoglalt azzal, hogy a bátyádból méltó örököst faragjon – szimplán nem érted meg számára az energiabefektetést. Így kerültél a szintén másodszülött nagybátyádhoz, aki apád helyett atyád lett: bizony, Ivan bácsi akkoriban még érsek volt, de te praktikusan csak „kotrevák pederasztaként” emlegetetted... Maradjunk annyiban, hogy nem voltál könnyű eset 12 évesen.
Ami azt illeti – szerencsére – hülye sem. A rázós kezdet, és a sok pénzzel orvosolható botrányok ellenére intelligens felnőtt vált belőled, a vérmérsékleted azonban cseppet sem változott, hiába alkalmazod egyre nagyobb gyakorisággal a „többet ésszel mint erővel” elvét – de hogy példával éljek, a diplomaták nyelvének simasága a tiéd, ergo úgy el tudsz küldeni bárkit a durva anyjába, hogy az szinte várja az indulást.
A féltékenység... Na az más lapra tartozik. A mellőzöttséged felett érzett fájdalom mára szétterjedt, mint a rák: ha apádnak számítana jottányit is, akkor szíves-örömest gyűlölnéd, de mert nem, így te sem pazarolod a drága idődet.

Milánó
A bátyáddal tartottál, amikor a kötelesség Olaszországba szólította – nem kértél és nem is kaptál különleges bánásmódot: ami azt illeti meg is lett az eredménye, pedig érkezésedkor még csak tévedésből sem szólított volna senki nyikhajnak.
Folyamatosan feszegeted a határaidat, de nem lázadsz nyíltan – a lojalitásod a RussGed irányába megkérdőjelezhetetlen; Nem csinálsz égbekiáltó faszságokat, ha nem számoljuk a kishalakkal lebonyolított – nem engedélyezett boltokat, amikből néha tényleg csak nagy adag szerencsével jössz ki jól, vagy megalázó módon a bátyád segítségével...
...aki most, hogy alvezérré emelte a Geduska, felkínálta neked a saját korábbi székét – te pedig krokodilkönnyekig hatva elfogadtad: immár te vagy a Fegyverekért felelős seku Milánóban. Megelégszel vele? Ugyan dehogy.
Családként Vladimirrel rapszodikus a viszonyotok. Néha megtaláljátok a közös hangot, néha (gyakrabban) nem, ennek ellenére mellette vagy, figyelsz és tanulsz – apád lélektelen szörnyeteget csinált a bátyádból, de tudod mit? Te akarod ezt. Idővel kitúrni az alvezéri székéből, a közeljövőben pedig megfektetni a menyasszonyát; akarod, ami Vladimirnek jutott – elvenni, s megmutatni az öregnek, hogy mekkorát tévedett veled kapcsolatban, mekkora hiba volt mellőzni téged.
If you play you pay...

//Hogy van e barátnője, kutyája-macskája, furcsa hobbija azt te döntöd el - ha megérkeztél, megbeszéljük a JK famíliával, és az orosz maffiával való viszonyodat; Olyan usert várunk, aki nem tűnik el a regisztrációt követő egy héten belül! Szólj, ha megjöttél :3
PBhez ötletek: Garrett Hedlund (képen), Boyd Holbrook, Dominic Sherwood//

Sötét titkok rólad
Amit legszívesebben titkolnál
RUSSIJ GEDUSKA
25-30
rokon, seku
szabad

© made by b. zsanett


lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Fekete Bárány
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: