Be my model - Ramon || CC

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share | 
 

 Be my model - Ramon || CC

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar
Arts & Media
Age :
34
Tartózkodási hely :
Róma
Hozzászólások száma :
17
Csoport :
Művész

stivali italiani
Témanyitás Be my model - Ramon || CC •• 25th November 2016, 17:42
Ramon & CC

Nem vagyok őrült, csak furcsán normális.


- Hah?! És ki volt az az idióta akkor nekem reggel 9re üzleti megbeszélést szervezett?! Ne, ne is válaszolj erre - morgolódok, amikor fél kilenc körül bezuhanok az irodám ajtaján kezemben egy nagy papírpoharas kávéval, és jelenleg egy álmos, reumás, nyugdíjas lajhár is aktívabb nálam, így a kanapémon nyúlok el még öt percre amíg megiszom a kávémat és lapos pillantásokkal szemlélem Lucyt, biztosan ő volt az elkövető, ki más? Az meg se járja a fejem hogy esetleg én tettem ilyen elhamarkodott kijelentéseket hogy ilyenkor ráérek. Miért is érnék rá? Ilyenkor? Mindenesetre megkérem hogy sorolja el mi minden szörnyűség vár még rám ma, és nem igazán leszek boldogabb ettől, de kilenckor már a huszonnégy karátos mosolyommal fogadom az üzleti partnereim, és pörgős megbeszélésbe csapunk át, ami elhúzódik azért rendesen aztán azt veszem észre hogy korog a hasam, mire értetlenül nézek le rá. Hja, hogy elfelejtettem reggelizni és már ebéd idő is elmúlt, értem én. Amikor elmennek, akkor be is iktatom az ebédre szánt fél órát, és aztán rohanok le az irodámból a földszintre ahol van egy kis kávézó hiszen oda beszéltem meg egy másik találkozót, egy modell fiúval akinek láttam a portfólióját, és nagyon szeretném ha az én kollekciómban lépne legközelebb kifutóra. Egy igazán mutatós darabról lenne szó, Ramon a neve és kíváncsian várom mikor jelenik meg végre, és mire kiér a kávém, ő beér. Már messziről kiszúrom, és csápolok neki hogy erre jöjjön, és mikor odaér felállva kezet nyújtok neki hiszen úgy illik.
- Szia Ramon. Chaol Christian vagyok, vagy CC ahogy tetszik. Örülök hogy eljöttél - mosolygok rá lazán, hiszen attól hogy az enyém a hely, még én is csak egy ember vagyok, és szeretek ismerkedni is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Arts & Media
Age :
28
Tartózkodási hely :
ahol a munka
Hozzászólások száma :
10
Csoport :
civil/művész

stivali italiani
Témanyitás Re: Be my model - Ramon || CC •• 2nd Április 2017, 00:33
-Repülő bomba!- erre a kiáltásra kelt fel. Na meg arra, hogy a semmiből ugrott rá egy hatvan pár kilós kölyök. Igaz, nem annyira kölyök már –korban legalább is-, de hozzá képest akkor is fiatalabb. –Inkább repülő idióta…- morogja a párnába. Hiszen valljuk be, mennyire esne jól, ha a legédesebb álmosból így keltenének fel? Rendesen hallotta reccsenni a hátát, vagy is, hacsak nem az ágy volt… Annak se örülne, ha az tört volna ketté. Most viszont nem tudja eldönteni, hogy most ugrott ki, vagy most ugrott helyére a háta. Mindenesetre, nem akar többé így kelni. Mint kiderült jó szokásához híven jó mélyen horpasztott annak ellenére, hogy az óra már háromnegyed tizenegyet mutatott. Mihez is kezdene egy ilyen tesó nélkül? Aki először óvatosan próbál keltegetni, aztán ágyastól töri ketté a gerinced, ha nem figyelsz. Vagy helybe hozza a hideg zuhanyt. A kis tesó, akire sosem várt, sosem kért és mégis kapott. Még, ha nem is vér szerintit.
Óvatosan mászva indult el végül a konyha felé, nekilátva a reggelinek. Igaz ebédkor lesz egy találkozója és az is mindjárt itt van, de azt már meg nem várja. Hol lesz még az? Addig kétszer megdöglik az éhségtől. Lustán rendbe szedi magát és az ágyat, majd neki lát elfogyasztani az első kávét és cigit, ami remélhetőleg valami kis életet is varázsol bele. Na, igen cigi… Nem épp a legpéldásabb dolog, mint ahogyan a többi káros szokása se, de hát ez van. Már elég ránézni, és már látszik, hogy villog a feje felett a vész tábla. Remek külső ide vagy oda, azért az aurája nem mindig a legjobb. Persze, ha munkáról van szó, megpróbálja visszaszorítani a körülötte gomolygó sötét erőt. De azért nem nevezhető egy társasági lénynek. Vagy csak még nem találkozott a megfelelő emberekkel. A találkozót illetve… Ráérősen, mint akinek nincs dolga, úgy bambul ki a fejéből. Pedig aligha van tíz perce az indulásig. Már ha időbe odaakar érni. Márpedig szeretne, mert azért mégse jó pont késni, akármit is veszünk figyelembe. Legalább erre ne legyen panasz.
Időben oda is ér a megbeszélt helyre és egyből kiszúrja a célpontot – nem nehéz a sok normálisan ülő ember közt kiszúrni az integető idi…lehetőséget. Oda is battyog hozzá és viszonozván a férfi gesztusát, megrázza a kezét. –Örvendek! Én köszönöm a lehetőséget – foglal helyet. Beszéde tele van eleganciával és mély hangja nyugodtan cseng. Minden új helyen igyekszik jó oldalát hozni, ám hamar megmutatja a foga fehérjét. Ha az ember megszokja a különös stílusát nincs gond, könnyen összelehet vele dolgozni. –Remélem nem várattam meg.  

szavak száma: 557 || zene: xxx || megjegyzés: remélem elmegy egynek  Smile  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar
Arts & Media
Age :
34
Tartózkodási hely :
Róma
Hozzászólások száma :
17
Csoport :
Művész

stivali italiani
Témanyitás Re: Be my model - Ramon || CC •• 2nd Április 2017, 18:53
Ramon & CC

Nem vagyok őrült, csak furcsán normális.


Be kell majd vezetnem valamiféle szabályt erre, hogy kilencnél, nem is, inkább tíznél hamarabb semmi olyasmit ne szervezzenek nekem be, amihez agykapacitás kell. Márpedig egy beszélgetéshez, interjúztatáshoz az kell. Mondjuk annyi előnyöm van hogy elhoztam az önéletrajzát és a portfólióját, meg egy előre kinyomtatott szerződés köteget is, hogyha kedvezően alakulna a dolog, azonnal lecsaphassak rá. A képei tetszettek, de az is fontos hogy milyen a hozzáállása, és mik lesznek az első benyomásaim róla amint meglátom és szóba elegyedünk.
Leteszem a mappát és a telefonom az asztalra, és bevárom Ramont, nem rendelek még semmit nélküle, csak amikor ide ér és helyet foglal. Akkor intem le a pincért aki erre jár.
- Nekem egy lattét a szokásos módon, Ramonnak pedig egy...? - nézek rá kérdőn, hogy mit szeretne és ha megmondja, akkor a pincár el is tűnik hogy teljesítse a kívánságainkat. Bár minden kívánságom így teljesülne...
- Oh, tegezz nyugodtan, és nem várattál meg, pont időben vagy ami jó első pont - jelentem ki mert feltűnik hogy magáz, és nem szeretem ha magáznak, mert öregnek érzem magam tőle, pedig minden vagyok csak az nem. Örök ifjú tinédzser inkább ahogy egyszer Lucy fogalmazta meg.
- Szóval Ramon, a portfólióid nagyon jók, azokat végignéztem. Láttam csináltál több szezonális munkát is, ami jó mert mi is ezek szerint dolgozunk itt. Többnyire ruha és cipő volt eddig. Ragaszkodsz ezekhez vagy nyitott vagy esetleg másra is? Kiegészítő, ékszer, alsónemű? - kérdezem, mert ez fontos hogy megtudjam mit hajlandó vállalni és mit nem.
- Ha menet közben kérdésed van, tedd fel nyugodtan - szúrom közbe, aztán beszélek tovább.
- Most egy új projectet kezdtünk el, távol keleti motívumok és már már visual kei de mégsem. Elsősorban erre keresünk modelleket, első sorban nyilván ázsiai származásúakat, és bár ez egyenlőre egy szezonális munka, mégis ha jól csinálod akkor akár állandó modell is lehetsz itt a CCC-nél - mosolyodok el, és egyenlőre ennyit mondok, hagyok neki is helyet és időt beszélni, és kérdezni.
#friend | BVB- Saviour| C.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


stivali italiani
Témanyitás Re: Be my model - Ramon || CC ••


Vissza az elejére Go down
 
Be my model - Ramon || CC
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Róma :: Munkahelyek :: CCC Company-
Ugrás: