New project - Wakana & CC

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 New project - Wakana & CC

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás New project - Wakana & CC •• New project - Wakana & CC Empty2nd Április 2017, 00:29
Kana & CC

Nem vagyok őrült, csak furcsán normális.


- Ajj, ne csörögj máááááááár - nyöszörgöm a takaróm alól, és kisandítok alóla a galádul zenélő telefonomra hogy mégis mikor méltóztatik abbahagyni a zajongást hogy tovább aludhassak egy kicsit. Fél szemmel megnézem, még van egy jelzés szóval aludhatok további fél órát, micsoda remek hír. Vissza is süppedek a takaróim közé és elveszek a párna halmokban hogy visszamerüljek folytatni az álmomat. Hiszek benne hogy ha csak fél pillanatra nyitom ki a szemeim, vissza tudok menni, folytatni az álmodozásomat, ott ahol abbahagytam. Szóval a sellőkkel tárgyalva próbálom megszerezni Poszeidon szigonyát hogy majd....
Az a fél óra túlságosan korán ideér, és a második ébresztésemre már kinyitom a szemeim, igaz hogy ilyen csík szemek, amit szerintem minden kínia megirigyelhetne tőlem, de hát... ember...Hajnali nyolc óra van, mi a jóégmiatt kell nekem felkelni ilyenkor? Bár ha belegondolok akkor még csak péntek reggel van és belefér hogy munkába kellene mennem, de az isten verje meg én vagyok a főnök, elkéshetek a saját cégemtől... Kitámolygok a fürdőbe hogy összekapjam magam és belőjem a hajam, amiből már kikopott a piros, szóval most egészen vállalható fekete. Majd újra kellene szineztetnem, de még nem tudom milyenre, de sokkoló legyen az a lényeg. Felveszek egy farmert és egy v nyakú fekete felsőt, és fázik a lábam. De miért fázik a lábam? Jah, zokni... majdnem lemaradt.
Fél óra múlva erősen szalon képes állapotban, az első kávém és egy péksüti után már a kocsimban szelem az utcákat és feltekerve a hangerőt hallgatom a kedvenc cd-m hogy lendületbe jöjjek, mire beérek a céghez és bepörögjek az irodámba, ahol tudom hogy a második tejes kávém vár, és Lucy az én imádnivaló titkárnőm. A kora reggeli forgalmon gyorsan túljutok, és a cég parkolójába teszem le a kocsimat, hogy ne kelljen sokat szaladgálnom utána. Az épületben napközben úgyis több kilómétert loholok le naponta.
Feltrappolok a bejárathoz és intek mindenkinek, ahogy elkapom az egyik liftet és felvitetem magam az irodámba ahol az elképzelt kávém vár és az ocsmány fűzöld noteszem hogy képben legyek mi dolgom van ma. Lucy éppen el van havazva a munkával, így csak integetek neki is, és csókot dobok a kávéra, és végignézem a listát.
- Szóval... elvileg negyed óra múlva interjúztatok, micsoda remek napkezdés, ezt miért nem a hr-esem csinálja? - morgom bele a kávémba ahogy beleiszom. Nem tudom hogy miért hozzám jön, de persze nem fogom lemondani és a megadott negyed óra után szinte már várom hogy Lucy bedugja a fejét és közölje hogy itt van.
- Oh remek, küldd be kérlek! - intek és kényelembe helyezem magam, és kíváncsian várom hogy ideérjen a lány. Wakana. Nakimoto Wakana. Reményeim szerint az új kollekcióm vezéralakja lesz majd, mert kell egy karakteres arc, és múltkor láttam a beküldött portfólióját a hr-es asztalán és felkaptam. Nem akarták visszahívni de még szerencse hogy megláttam a CV-t.
- Wakana, ugye? Gyere, gyere. Kerülj csak beljebb, foglalj helyett a kanapén vagy a fotelben - mosolygok rá szélesen.
- CC vagyok, örvendek - mutatkozok be neki ahogy felállva kezet nyújtok.
#friend | BVB- Saviour| C.
Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: New project - Wakana & CC •• New project - Wakana & CC Empty30th Október 2017, 21:02
CC & Kana
Olaszország... Nehéz. Nem értem, mi hogyan működik,
teljesen más az emberek viselkedése, még a közlekedés sem megy olyan flottul, mint japánban. Itt semmi sem megy menetrend szerint! Ami a legrosszabb, mivel nagyon hirtelen ötlet volt a költözés egyenesen Európába, alig két hónapom volt valamennyit megtanulni olaszul, a helyiek itt pedig nem beszélnek angolul. És nagyon nehéz hosszú távon mutogatással megoldani azt a rengeteg papírmunkát, amit a vízummal, munkavállalással meg egyebekkel kapcsolatos. Igen gyorsan szeretnék munkát találni, hogy tudjam fizetni a kis lakásomat, amit elkezdtem bérelni a spórolt pénzemből és tudjak is enni. Lehet, hogy nem eszek eleget a rengeteg mozgás mellé, de azért még nekem is kell ennem. Bánatomra, nem sokan akarnak úgy alkalmazni, hogy még csak tanulom a nyelvet,
ezért kínomban még egy modell munkára is beadtam a jelentkezésem, hátha ez most sikerülni fog. Kicsi vagyok, vékony, sportos alkat konkrétan nulla látható szírpárnával és elvileg rám aztán mindent lehet aggatni, és vagányul fog rajtam kinézni. Legalábbis ez a bátyám elmondása rólam, én meg elhiszem neki, ha ő mondja. Az egy másik kérdés, hogy én mit gondolok, mert az közel sem ennyire pozitív, de valakinek hinnem kell, hogy milyen is vagyok igazából, és az legyen ő. Nagyon meglepődtem, amikor visszahívtak és interjút is ajánlottak nekem. Akármire hajlandó lennék most nagyjából, szóval kapva kaptam a lehetőségen, az első időpontot el is fogadtam rá.
A reggeli fölkelés már... Kevésbé ment eredményesen. Röviden mondjuk annyit, hogy nem pattantam ki úgy az ágyból, frissen és üdén, mint a Disney hercegnők szoktak, de valahogy mégis sikerült emberi állapotba hoznom magam és meg is érkeztem időre. Felirányítottak a megfelelő emletre, majd a titkárnőnél be is jelentkeztem, hogy itt vagyok, megjöttem. Egy perccel később már mehettem is be a nagyfőnök irodájába. És én még azt hittem, a HR-essel kell majd beszélnem, de ez még annál is nehezebb lesz.
-Köszönöm -mosolygok vissza a szokásos megjátszott magabiztos mosolyommal. Régi szokások nehezen halnak, de ez legalább mindig jól jön, ha emberekkel kell beszélnem,
és nincs meg az energiám magamat adni. Még megvárom állva, hogy kezet fogjunk, aztán telepszem le illendően de mégis megtartva a magabiztos álcámat. Ezt alaposan begyakoroltam az évek folyamán.
-Nakimoto Wakana, szólítson csak Kanának. Nos, hol is kezdjük? -teszem fel a kérdést még mindig tartva a mosolyt és a szemkontaktust. Őszintén szólva, ötletem sincs, mit szoktak kérdezni az ilyen puccos állásinterjúkon, még multiban sem dolgoztam eddig, hogy tudjak ezekről bármit is, de az álcám sokmindentől megmentett eddig, talán most is sikerülni fog. Hoztam magammal valami sebtében összeállított portfólió szerűséget is, és az önéletrajzom másolatát, hogy legalább részben professzionálisan nézzek ki.
Vissza az elejére Go down
 
New project - Wakana & CC
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nakimoto Wakana
» So you are...? - Kaoru & Wakana

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Róma :: Munkahelyek :: CCC Company-
Ugrás: