Hagen Antropov

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Hagen Antropov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Hagen Antropov •• Hagen Antropov Empty20th Május 2017, 11:40


Hagen Nikanorevics Antropov
Socio

Russged
21 év
Denis Shaforostov
saját
H, Socio
Vologda, Oroszország, 1996. 04. 18,
szoldát
Díler/ Okleveles paraszt
Benigna Simone
Nikanor Antropov
-
Nőtlen

Velence

 × Simulékonyság, tehát pontosan azt fogod hallani tőlem, amit hallani akarsz, de csak addig a pontig, amíg az az én céljaimat is szolgálja.
 × Remek memória, vagyis minden szart megjegyzek, komolyan. Nagyjából négy évre visszamenőleg képes lennék visszaismételni minden címet, ahol fontosabb ügyben megfordultam, a neveket és az arcokat pedig még ennél is tovább vagyok képes észbentartani.
 × Gyors észjárás, ezen nincsmit magyaráznom vág az eszem, mint szike a hullát.
 × Kitartás, tehát megkapom, amit akarok, teljesen mindegy mennyit kell dolgoznom érte vagy várnom rá, a lényeg a végeredmény.
 × Védelmező vagyok. Vannak emberek az életemben, akikhez senki nem nyúlhat, akiket senki sem kínozhat...engem kivéve.

 × Végtelenségig  jellemez a makacsságom, ha valamit egyszer a fejembe veszek, akkor igen erős ököl szükségeltetik hozzá, hogy azt kiverje onnan.
 × Dominancia-mánia. Én irányítok, ha a RussGedet nem is, de a saját életemet mindenképp és ebből nem engedek.
 × Agresszív vagyok, ez van, nem tudok mit  csinálni, ha elgurul a gyógyszer az Isten áldjon meg mindenkit, aki az utamba kerül.
 × Nárcizmus. Én okos vagyok és szép, ezt csak a ronda barmok nem veszik észre.
 × Aberrált. Na ja, voltam vele orvosnál, de nem nagyon haladtunk, szóval maradtak a devianciáim.
Életem néhány lapja

Antropov, te egy nyomorult szocipata vagy!
Vannak olyan mondatok,amiket, ha eleget hallgatsz beleégnek az agyadba. Annyian mondták, hogy rettenetes szociopata vagyok, hogy végül úgy döntöttem nem igazán veszem a lelkemre, sőt...úgy is viselkedem, ne is legyen panasz. Amúgy meg az okosak hatalmasat tévedtek, mivel pszichopata vagyok és akár ki is kérhetném magamnak ez a szörnyű félreértést, de végül is, ha az american psycho  foglalt még mindig lehetek russian socio.
***
Becsomagolom a kis testet. Annyiszor tekerem rá az átlátszó fóliát, hogy még én is csak megtippelni tudjam mi az és a kukába dobom. Lemosom a kezemről a vért és elrendezem a munkaterületem vagy is a konyhapultot, hogy mire anyáék hazajönnek minden a legnagyobb rendben legyen és leülök a TV elé, valami buta vígjátékot nézek az egyik külföldi adón, nem is igazán értem mit makognak, milyen nyelven.
A szüleim tíz perc múlva érkeznek, köszönnek és nem történik semmi még vagy fél órán keresztül.
-Hagen, miért van letakarva a hörcsög?-kérdezte anyám gyanúsan matatva a ketrec körül, az első gondolatom az volt, hogy rohanok és megakadályozom, hogy levegye róla azt a konyharuhát, aztán úgy döntöttem nyugton maradok, előbb-utóbb úgyis megtudja.
-Mert szereti a sötétet-válaszoltam minden gyermeki ártatlanságommal, amit hét évesen produkálni bírtam.
-Remek-bólintott anyám, miközben levette a takarásul szolgáló anyagát- és akkor mondd már meg nekem, hogy hol van!
-Kimászhatott-mondtam és vállat vontam. Akkor még nem voltam valami ügyes, így elfelejtettem, hogy a kis tetem a konyhában lévő kukában másnapra már undorító bűzt fog árasztani. Anyám sivalkodott, igen hangos volt, mivel édesapja olasz származású volt, míg apám a szokásos közönnyel ücsörgött a kanapén.
-Honnan tudod, hogy Hagen ölte meg a hörcsögöt?-érdeklődött az újságja takarásából.
-Fel van darabolva, Nik. Én nem tettem, te nem tetted, gondolod jött a szomszéd és épp ehhez volt kedve?
-Nyugodj meg Benigna, mert a fel-alá járkálásodtól szédülök. Feldarabolta? Hát istenem-vont vállat a férfi.
-Igazad van, legalább most nem szúrt körzőt egy osztálytársába-vetette le magát anyám a kanapéra.
-Kiprovokálta a kis rohadék-suttogtam csak úgy magamnak.
***
Durva nyelvezet
Idegesen ropogtatom az ujjam, fél órája késik a csávó. Lana is ki van, érzem, ahogyan folyamatosan jár a lába, csak az ajtót kémleli, én pedig a magukat rázó picsákat. Iszom a sört és közben sajnos belegondolok, hogy mit csinálnék azzal a póthajas szőke ribanccal. Valószínűleg megdugnám és megverném, másra az ilyen nem jó és többnyire még az ágyban is szar az összes. Megpaskolom Lana fenekét, ő pedig úgy néz vissza rám, mintha minimum megöltem volna az anyját. A haverjaim összeröhögnek, tudom milyen irigyek. Lana jó választás volt, bírja a durva bánásmódot, kerek a segge, hatalmasak a mellei, sima a haja. Csak ne lenne olyan kibaszott okos! Ezt mindig rühelltem benne.
-Miért vagyunk még mindig itt?-kérdezi fojtott hangon, én csak rosszallóan rázom a fejem, nem kellett volna elhoznom. Már régen a szőke térdelne előttem a mosdóban.
-Úgy látod, hogy túl vagyok az üzleten?-nézek rá szemöldököm felvonva. Mindig hisztériázik, ha anyagról van szó. Ilyenek ezek az egyetemisták!
-Elszívsz egy cigit? Attól megnyugszol-változik meg az arckifejezésem, miközben a nyakán simítok végig, amire most nem szoríthatok rá, pedig nagyon megtenném,de mielőtt ezen elmélkedhetnék felugrik az ölemből.
-Add1 ne tapogass, add2 kell a halálnak a füved-kel ki magából.
-Ne nyivákolj, nem szexi-vetem oda neki.
-Leszarom mit tartasz szexinek, én leléptem-már indul is a kijárat fele.
Ezt nyilván nem fogom hagyni, szólok Szergnek, hogy perceken belül jövök és egy kis egérutat adva, már mögötte is vagyok, mire kiér az utcára. Nehezen lélegzik, lehet, hogy a sírás határán van.
-Svetlana...-mire rám nézne már rég a falhoz préseltem. Ijedten pislog, tényleg látok könnyeket csillogni világos szemeiben.
-Mi...mi van?
Megsimítom az arcát, de még mindig erősen tartom, egész testem súlyát használva, ami nyilván nem valami jó neki.
-Nem viselkedhetsz így-mondom neki higgadtan.
-Rohadtul semmi közöd hozzá, hogy...
A mondat végére sem ér, de markom már a nyakán. Hosszú percekig nem mondok semmit, csak szigorúan meredek rá, pedig igaza van. De ezt akkor sem mondhatja így ki.
-Szóval cica?-kérdezem, miközben végigsimítok a felsője dekoltázsának vonalán.
-Lelépsz?
Amint hagyom ellök magától és minél távolabb próbál húzódni tőlem. Dühös, ez látszik rajta, ugyanakkor tudom, hogy cseppet sem fél.
-Beteg vagy Hagen, érted? Beteg vagy!
Vállat vonok, ami azt illeti a legteljesebb mértékig teszek rá.
-Lehet, de mégis kefélsz velem, Lana-jegyzem meg egy önelégült vigyorral.
-Ez volt az utolsó alkalom-kiáltja- a legutolsó.
-Nem az-mormogom, miközben visszamegyek a szórakozóhelyre- vissza kell jönnöd, cica. Mindig visszajössz.Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Hagen Antropov •• Hagen Antropov Empty4th Június 2017, 10:55


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Kedves Hagen! Very Happy

Ahogy azt mindig, nálad is a jól bevált monológommal kezdeném: üdvözöllek köreinkben, mint legfrissebb hús az orosz maffiában, valamint, ahogy értesültem, egyetlen játékos tagja a velencei részlegnek Very Happy Remélem, hogy az indítványozásoddal megszaporodik a vizes város népségének száma; főleg ami a ruszkikat illeti Wink Kiérdemel magának egy kis dicsőséget az az ágazat is Laughing

Mindig különös melegséggel tölti el egykor volt szívem helyét, mikor egy RussGed tag előtörténete felett görnyedhetek, hogy arra kanyarítsak valami szépet és értékelhetőt Very Happy Úgy gondolom, hogy az oldalon ez az a csoport, ahol minden tagot egy cél irányít, mindenkiben vannak közös személyiségjegyek, azonban megvallhatom az őszintét: mindannyian merőben eltérünk a másiktól Very Happy Te pedig Hagen által egy újabb színt festettél a szélsőséges skálából formált palettán, melynek én, mint a csoportért felelős admin kifejezetten örülök Smile

Ezt a változatosságot pedig nem csak a személyiségeddel érted el -amire természetesen mindjárt kitérek Very Happy -, hanem a szokatlan avatar választásoddal is. Műveletlenségemet fejezem ki azzal, hogy Denis számomra egy hatalmas nagy kérdőjel, hiszen a te karaktered által értesültem csak a létezéséről 😕 Mikor legelsőnek vétettem egy kósza pillantást a profilodra azt hittem, hogy Chad Michael Murray lett a választott, majd mikor visszatértem volna a főoldalra az utolsó pillantás alkalmával tudatosult bennem, hogy cserben hagyott a megfigyelő képességem Very Happy Noha úgy gondolom, hogy Chad is kifejezetten jó választás lehetett volna, azért meg kell hagyni, a valós tények engem igazolnak: Denis a maga markáns vonásaival tökéletesen megállja a helyét az oroszok talaján, valamint annak is van igazság alapja, hogy a pszichopata/szociopata köntöst is gond nélkül rá tudom húzni Very Happy Ahogy azt te is tetted személyiségének megformálása során, amit talán agresszivitása, nárcizmusa és aberráltsága jelképez a legjobban Very Happy Hagen egy nagyon összetett, különleges figurája lett a RussGednek, aki -ki tudja- talán még a személyiségfejlődés folyamatán is átrághatja magát, hogyha megkapja maga mellé a kellően irányító, és Hagent behódolásra késztetőt főnököt Very Happy Vagy nem is kell kifejezetten főnök, esetleg egy hölgyemény, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál, egy jó barát, aki marasztalja a realitás talaján... Wink Számos érdekesség megvalósítást találhat a karakteredben, én pedig kifejezetten kíváncsi leszek, hogy melyiket találod majd a hozzá illőnek, vagy éppenséggel pont azzal lepsz meg minket, hogy nem alkalmazol nála semminemű előrelépést Very Happy

Na és akkor lépjünk is tovább a talán leginkább kulcsfontosságúnak titulált részhez Very Happy A rövid, szociopaták és pszichopaták közötti ellentétekről szóló prológussal tökéletesen megalapoztad az előtörténetedet, ezt pedig fantasztikusan fűzted tovább a következő egységre. Szinte a novellák sajátosságait alkalmaztad ennél a bekezdésnél: in medias res kezdéssel belecsöppentünk egy, már folyamatban lévő pillanatba, míg a történet három embert mozgat. Belesimultunk az általad felvázolt történetrészletbe, végig élt a fejünkben a tudat, hogy egy gyilkosság utózöngéjét láthatjuk, olvashatjuk. A konyha említése már elkezdte borzolni a kedélyeket, legalábbis a biztosnak vélt talajt húzta ki a lábunk alól. A szülők megjelenése egy újabb kérdőjellé formálódott, majd jött a csattanó vég... egy hörcsög? Most komolyan? Laughing Ekkora patália egy nyamvadt, haszontalan kis élőlény miatt? Very Happy Ha ez volt a célod, ha nem, kis híján múlott, hogy ezen felröhögjek: egyetlen tántorító tényező a családom jelenléte volt, indokolatlan röhögéssel pedig nem ronthatom el a renomémat Very Happy
Természetesen a harmadik, egyben záró rész ennél már sokkal mélyebb gondolatokat ültet el, a pszichopata hajlamokat szinte már tökélyre fejlesztve tüntetted fel Hagent egy újabb, testhezálló környezetben, ahol megismerhettük munkásságát, valamint személyének egy állatiasabb változatát, dominanciáját, és a nőkhöz való viszonyulását. Vagyis, ami Lana-t illeti, ugyebár. Nem kifejezetten állíthatom azt, hogy ezen a ponton nyerte meg az emberek szimpátiáját, de jelleme itt forrt ki igazán. Egyre növekvő feszültséget generáltál a vonalvezetés során, a végén pedig, szerintem fantasztikusan, nyíltan hagytad a lezárást. Mert ugye itt felvetődik a kérdés, hogy Lana valóban vissza jött? Ha vissza jön, miért jön vissza, ha nem, miért nem? Vagy majd évek múltán mégis csak felbukkan, hogy visszanyerje magát Hagen kegyeibe? Very Happy
Annyi kis nüansznyi negatívumot fogadj el tőlem, hogy számomra kicsit kaotikussá sikerült az irományod történéseinek lekövetése. Ez nyilván csak az én ízlésemnek kivetülése, de én szeretem látni a kapcsokat a bizonyos szálak között. Ezt természetesen ne vedd véresen komolyan, hiszen mindezek ellenére kijelenthetem, hogy az előtörténeted elnyerte a tetszésemet Very Happy

Írói stílusod könnyed, a helyleírások ellenében a karaktered által tett mozdulatok, a fejében születő gondolatok tökéletesen kidolgozottak, öröm volt olvasni Very Happy És kijelenthetem, hogy öröm is lesz olvasni, mert az biztos, hogy kellően kíváncsivá tettél ahhoz, hogy az elfogadó szöveg után "elengedjem a kezedet" Wink

Nem is tartalak fel tovább, így is megvárakoztattunk; foglald le az arcodat és a titulusodat aztán vesd bele magad Velence vizébe Very Happy Ja, és járj utána Lana-nak, úgy gondolom, hogy még szükségetek lesz egymásra :twisted:

Nagyon jó játékokat kívánok Neked! Hagen Antropov 1543259061

Vissza az elejére Go down
 
Hagen Antropov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Solntsevskaya Bratva-
Ugrás: