A Tégla - Nia

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 A Tégla - Nia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Juri Mikail Kazakov

Juri Mikail Kazakov
Russij Geduska
Age :
44
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
575
Csoport :
Solntsevskaya Bratva / RussGed

stivali italiani
Témanyitás A Tégla - Nia •• A Tégla - Nia Empty5th Június 2017, 18:11


Nia Jayde
Bianca Lawson /alkudjunk/

Fegyveres erők
25-27
Beépült
SZABAD

//Én vagyok az egyik keresőd, a másik szál, pedig ITT található. Kérlek olvasd el mindkettőt, hogy átlásd a karit. //


Szép vagy. Okos. Ambiciózus és törtető – ebben a sorrendben.
Az Olasz Titkosszolgálatnak dolgozol, ahol dekoratív külsőd miatt szembesülsz némi lekicsinylő hozzáállással. Te pedig ezt mosolyogva fogadod, hiszen tudod, hogy csak a külsődig látnak el. Nem vesznek komolyan, nem látnak benned annyi potenciált, mint férfitársaidban, pedig a teszteken jól – sőt - kiválóan teljesítesz, a legjobbak között vagy... Bár lenne farkad!
Ne vedd a szívedre. Ha engem kérdezel, jó buli volt az emancipáció, de a nők helye még mindig a konyhában van – egyáltalán hogy jutottatok ki onnan?!

Különleges kapcsolatod a főnököddel, csak neked érdekes, mivel Te vagy az Ő eltitkolt, parlagon heverő lánykája.
Apád egy nap behívatott, azt mondta szüksége van rád, és nem, ezúttal nem kávét kellett hoznod neki, sem a dühkitöréseit hallgatnod. – soha nem mosolygó száján kiejtette azokat a szavakat, amelyeket olyan régen vágytál már hallani: terepre mész. Beépülsz. A kiküldetési időd meglehetősen szűkre szabott, fél év alatt kell virítanod valami eredményt – talán, mondom talán ha valami isteni csoda folytán jelentős sikereket érnél el, megtoldják a hat hónapodat még néhánnyal. Szarból nem lehet ugyan várat építeni, spekuláció és összeesküvéselmélet számos, a közvetett bizonyítékokat a cég a hajára kenheti – csak az a biztos, hogy az elődöd golyót kapott a fejébe, mindkettő Igen, talált valamit. Nem, nem volt lehetősége elmondani.
Szép temetések voltak, ha nem vagy elég talpraesett, a tied sem lesz rosszabb.

A Vestibule of Hell nevű sztriptízbárban fogsz dolgozni, mint mindenes – közölte veled a soha nem mosolygó száj – és te megköszönted a lehetőséget. Még egy ilyen megszállott szukát nem hordott a hátán a föld, igaz?

A meló szexmentes, a lányokra vigyáznak, a fizetés tisztességes – kihívásnak tekinted ahelyett, hogy degradálónak éreznéd: te is tudod, hogy ha lenne más megoldás, bolondok lennének rád bízni az ügyet, ahogy azt is, hogy ha megugrod ezt a lécet... Onnantól fogva vége a kispadon töltött időnek, a kisszívem-ezésnek, feljebb lépsz a szamárlétrán: benedvesedtél, mi, kicsim?

Mit várnak tőled? Szerezz információt, bizonyítékot – legyen egy listád az orosz maffia embereiről, és nem, a kis halakat listába gyűjteni nem ér pirospontot: derítsd ki a szekuk kilétét tudd meg, hogy az ő nyakukban lógó póráz vége kinek a kezében pihen.
A szervezete elképzelése, hogy a Vestibule tulajdonosa ezek közé tartozik, Ő és a sokat belátogató Dimitrij egyaránt, elsődleges célpont a két jómadár és megtudni, hogy a tisztára suvickolt Kazakov mennyire patyolat, avagy a modellügynökségből kiszállt Sergievszkij hol mossa tisztára a súlyos százezreket.  
Tudod róluk, hogy egyikük sem könnyű eset, okosnak kell lenned, hogy a közelükbe maradhass, finoman manipuláció lehet célt érni. Muszáj villantanod, mert apád a főnököd, első sorban neki kell bizonyítani, hogy büszke lehessen rád.

// Useresen annyit szeretnék kérni, hogy legyen némi szj tapasztalatod, akkor vidd a karit, ha tudsz vele aktív is lenni, egyszerre két karit is felkínálok kapcsolatnak, ne álljunk bele. A tapasztalt csak azért lenne jó, mert törtető ribancot akarok, nem mimózát, akit vezetgetni kell, mégsem a hiro irányzat a cél. Ha érzed magadban a késztetést, hogy okosan az ujjaid köré csavarj mindenkit, várunk szere… öm, várunk.  
Inaktivitás esetében és összepasszolás hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával!//

-----------------------------------

"When Lucifer fell he didn't fall alone"
Vissza az elejére Go down
 
A Tégla - Nia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: