MEGÉRKEZETT

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 MEGÉRKEZETT

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Dimitrij J. Sergievszkij

Dimitrij J. Sergievszkij
Russij Geduska
Age :
41
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás MEGÉRKEZETT •• MEGÉRKEZETT Empty26th Június 2017, 20:46


Asya Ivanova Drovnija
PB: együtt kitaláljuk

Civil
25-27
az új madam
Szabad

Egyből az elején szeretném leszögezni, hogy nem egy egyszerű karaktert keresek a személyedben. Összetett, okos, törtető, ravasz, az átlagember számára talán kicsit beteg elme vagy.

3-4 hónappal ezelőtt:
A testvéredet tényleg baleset érte, vagy megölték?
Elsősorban a bosszú ízes esélye hoz téged Firenzébe. Élsz a gyanúperrel, hogy rajongásig szeretett, várandós ¤nővéred¤ korai halála az ¤orosz maffia¤ számlájára írandó - hiszen a gyerek apja (én) közülük való - és kettőnk viszonya minden volt, csak békés nem.
Szerinte basáskodó vagyok és irányításmániás, akire az észérvek nem hatnak, egyedül annak a ¤fickónak¤ a hangja jut el az agyamig, aki hamarabb mutatkozott be a ¤kupiban¤ új főnökként, mintsem a tinta megszáradt volna a halotti bizonyítványon. Összeesküvéselméletek, hm? Mégis sokkal okosabb vagy annál semmint a szemeim közé köpd, hogy mivel gyanúsítasz minket, hisz nálunk könnyen a torkodra lép a halál.

A Sors egy huszárvágással tépte ketté nővéreddel közösen dédelgetett terveidet, mely szerint Firenzébe, hozzá költözöl, segítesz neki a babával, az üzlettel és újra egy család lesztek... Hagyjuk a szivárványhányást, Kendra tizenöt évet hagyott ki az életedből, lövése sem volt hogy milyen aranyásó szukává cseperedtél – a halálhírét követően sem estél kétségbe. A te fajtád mindig a talpára esik, igaz?
Első körben jöttél, sírtál, vállaltad, hogy bébiszitteled Miront – vér a véredből, a testvéred kisfia, mindig is nagynéni akartál lenni, stb – hiszen  céljaidat egyelőre csak a gyereken keresztül érheted el.
Bár harapni lehetett a bizalmatlanságot, és felügyelet nélkül még csak ránézned sem volt szabad bebizonyítottad, hogy a Drovnij lányok közül te vagy az akibe szorult egy csepp értelem: megadtad magad.
Látszólag.

Most:
A nővéred életét éled. Az ő házában laksz, az ő munkáját (majdnem) végzed a bordélyban, a nővéred babáját tologatod a parkban, és az egész lényed sugárzik, amikor valaki elpattint néhány közhelyes bókot - pl hogy a te szemeidet örökölte.
Szereztél magadnak barátokat, barátnőket, az escortok kedvelnek, és akad néhány csődör aki a te kegyeidet keresi - szerencsére Kendra elköpte egy alkalommal, hogy miként is vélekedek az idegen faszikról a gyerekem közelében, így még feltételes módban sem követted el azt a hibát amit ő; Hogy mit/kit csinálsz amikor egyedül vagy.. ahhoz már semmi közöm. Mostanra társalgási szinten beszéled az olaszt, bár anyanyelvünktől ízesen.
De...
Szégyenlősen lesütött pillantásod mélyén kicseszett számító fény ragyog, a látszat ilyképp többet csal, mint a nagy Houdini - ha a fejedbe látna bármelyikünk, nem élnéd meg a reggelt drágaságom.
Cseles nő vagy, nagyon okos, taktikus. Külső szemlélő számára, számunkra kedves vagy, odaadó - kígyót melengetünk személyedben - de neked a királyság kell, lehetőleg a királlyal együtt, pénz, hatalom, bosszú: minden út a gyereken keresztül vezet.  Vért akarsz a kiontott vérért, kínt, szenvedést, lelki nyomort. Ezért mindenre hajlandó vagy, de nem esel a kapkodás hibájába, óvatos mozdulatokkal építed a Jenga tornyodat. Néha elbizonytalanodsz, máskor tisztán látod, hogy a nővéred életét mi vettük el. Közel kell kerülnöd hozzánk, elnyerni a bizalmunkat, mert az igazi kékhalál az lenne, ha mindenki összeomlana. Kapcsolatokat akarsz megölni, lelkeket földi pokolra juttatni.  
Rászánod az időt, hogy végül minden klappoljon.↓ ↓ ↓ az ördög a részletekben lakozik ↓ ↓ ↓
Kendra Chloe Weston
(született: Tatiana Ivanova Drovnija)

Az átlagos orosz család átlagos élete bilimód felborult, amikor elsőszülött leányuk, a nővéred tizenöt évesen megszökött.
Anyátok sírt. Apátok ivott. Amíg apátok sírt addig anyátok ivott. Úgy tűnt, amikor Tatiana távozott magával vitte a jókedvet is.
(...) Nem a nővéredre számítottál, amikor néhány hónappal ezelőtt felvetted a telefont – máshol tizenöt év bőven elég lenne az elidegenedéshez, de ti mindig jó testvérek voltatok, legjobb barátnők, egymásnak bizalmasai, így mocskosul gyorsan visszatért a doromboló meghittség a kapcsolatotokba. Vélhetőleg a terhességi hormonok okozták nála a honvágyat, de ugyan kit érdekel mi is volt az pontosan – a Drovnij családban hosszú évek óta először felhőtlen volt az öröm.
Aztán meghalt.

Il 204
(bordélyház, Firenze)

Azt könnyebben bevallotta neked, hogy kupija van mint azt, hogy kurvaként dolgozott valamikor ő is, ám nem várt módon reagáltál: kíváncsian. Így mesélt neked a múltról, a boltról, üzletpolitikáról, alkalmazottakról és bár neveket nem mondott, de a vendégkörről is - és sokadjára már az orosz maffiáról; Firenzében az ilyetén intézmények ha túl akarnak élni, akkor védelmi pénzt fizetnek a ruszkiknak felajánlják a tizedet a királynak - a nővéred a terhesség okán mentesült a sápszedés alól, de nem járt jól így sem: két lábon járó inkubátor lévén 24/7 vigyázott valaki rá, illetve érvényesítette az apa akaratát abban az esetben, ha megbolydult hormonháztartása okán a testvéred nem akart volna engedelmeskedni a lefektetett szabályoknak...


Juri Mikail Kazakov

A nővéred éppenséggel nem zengett róla dicshimnuszokat, sőt, de hát a nővéred egy idióta volt. Szeretsz egyedül dönteni az emberek felől akiket megismersz, nem volt ez másként Signore #eyecandy Kazakov esetében sem - akiről annyit tudsz Kendra elbeszéléseiből, hogy jobbkezem, árnyékom, horgony amely megtart embernek tomboló vadállat helyett - ha vele beszélsz olyan, mintha velem tennéd, így nem éri meg próbára tenni a türelmét, hisz látatlanban is neki fogok igazat adni. Ugye milyen kurvajó volna, ha benned is megbíznánk ennyire?
Bár nem látod át a képzeletbeli sakktáblát, így az ő helyét és szerepét sem tudod meghatározni pontosan, egyvalami világossá vált: vele pont úgy meg kell küzdened alkalmasint, mint velem - éppen ezért a lehető leghamarabb meg kell törnöd a köztünk lévő összhangot, különben a büdös életben nem szerzed meg amit akarsz.

Én

Pár hete fültanúja voltál, hogy elismerem valakinek: sokkal kevesebb ideget kellett volna megennem, ha az ostoba nővéred helyett téged csinállak fel anno. Kibaszott hízelgő, ugye? Nos, én vagyok az érme másik oldala, a történet másik fele.
A hormonzavar ellenére Kendra hasznos infókat köpött el rólam, amelyeket bolond lennél nem felhasználni: így a paranoiás bizalmatlanságom megcsappant röpke pár hónap alatt, - a kis diadal is diadal, igaz? Testbeszédről szóló irodalommal az öledben alszol el esténként - szintén a nővéred jóvoltából - célzottan baszakodsz az agyammal: ha hirtelen mozdulatot teszek összerezzensz, szem lesüt, vállakat fel, és ha épp a karodban van a baba úgy fordulsz, hogy természetes gátat, pajzsot képezz köztem és Miron között. Persze hiába várnál vallomást, miszerint soha nem ütnélek meg, nyilvánvaló hazugság lenne - az viszont igenis irritál, még ha nem is tudatosan, hogy ok nélkül "félsz" tőlem.
Nehéz lenne eldönteni, hogy melyikünk is próbálja megszelídíteni a másikat, hisz a viselkedéseddel valami egészen másnak ágyazol meg..


// Aktív usert keresek, aki tudja hogy a kari nagyon összetett, egyből három személyhez kötném, plusz egy halotthoz. ¤Stella¤ aki közelebb vihet téged ¤Jurihoz¤ és jómagam -mindenkivel ér beszélgetni. Olvasd el a halott nővéred karilapját - ő törölve lett, így az elképzelésein belül, szabad a gazda.
Több mint egy éves előéletünk van, ennek jegyében maga a hirdetés kifejezetten kurta - regelés után vár a Háború és Béke négy kötete mindarról, amit ide nem volt már pofám leírni, illetve az érkezésed óta eltelt 3-4 hónap is megér egy misét, de bizton állíthatom, hogy az oldal aktívjai között vagyunk, szóval nem fogsz unatkozni.
Kérlek tapasztalattal vidd el a karit, mert nagyon furfangos, okos, cseles róka, akit várunk, nem tagadom mi mind imádjuk a drámát.//


Inaktivitás esetén és összepasszolás hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával!-----------------------------------

lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
 
MEGÉRKEZETT
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: