Szörnyeteg Úr

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Szörnyeteg Úr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Dimitrij J. Sergievszkij

Dimitrij J. Sergievszkij
Russij Geduska
Age :
41
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
450
Csoport :
RussGed

stivali italiani
Témanyitás Szörnyeteg Úr •• Szörnyeteg Úr Empty9th Július 2017, 18:29come to the dark side
we have cookies

Paolo DeSicca
Pb ötlet:együtt kitaláljuk

Fegyveres erők
45-50
boss
Szabad
A farkas azt gondolta magában: milyen gyönyörű, fiatal teremtés. Milyen szép kövér falat...

Intelligens férfi vagy, kitartó és mocskosul manipulatív – akárcsak a mesében a farkas, te sem rontasz rá hirtelen felindulásból Piroskára, illetve bárkire aki az utadban áll és akadályt jelent a szemedben; Az Olasz Köztársaság jóvoltában valós hatalom van a kezedben, illetve sokrétű felhasználásra alkalmas eszközök. Könyörtelen vagy, de nem ész nélkül erőszakos: húzd meg ereszd meg alapon szerzed meg azt amit akarsz, és azt akit akarsz, életed kevés területét nem szemléled a stratégák szemével. Nem éred be kevesebbel, mint ami szerinted neked jár, talán szökőévente egyszer adod kudarcra ítélt vállalkozásra a fejedet – ambiciózus vagy, simanyelvű, modorod megnyerő, humorod remek, ellenségnek meg olyan vagy mint egy különösen nyűgös cápa, aki megérzi a vérszagot. Nem lehet leállítani.
Imádod a nőket, a szexet – a szerető férj címkéje alatt hűséget hírből sem ismerő fickó létezik. Egyéjszakás kalandjaidra, hosszabb-rövidebb ideig tartott szeretőidre abszolút diszkréció a jellemző: nem azért, mert félsz hogy az asszonykád fülébe jut, sőt – egyedül hírneved makulátlanságát félted. Nem vagy kimondottan szexista, de amelyik nő megkísérel papucsállatkát csinálni belőled...

A munkád:
Te vagy az olasz titkosszolgálat feje, közel nyolc éve - fontos ember, úr egy elég nagy szemétdombon, szívességet kérő politikusok jóbarátja, a hivatali visszaélés Beethovenje.. Élvezed, hogy nem kevesen idegesek tőled, igaz?
Persze nem voltál te mindig rossz, az akadémiáról az igazság fényes páncélú bajnokaként érkeztél az ügynökséghez, kihabzott a füleden a tettvágy - aztán valami megváltozott az évek során. Egy verőfényes keddi napon (immár a főnöki bőrfotelben pihentetve a seggedet) ráeszméltél: lehet, hogy most a minisztériumi naplopók felkent tanácsadója vagy, ami erős hátszelet jelentene ha politikai pályára adnád a fejed - ám rendszer egy olyan alapvetően igazságosnak szánt elképzelésen alapszik, mely a gyakorlatban életképtelen - maffiózók tartanak markukban olyan embereket, akik ha csettintenek te pitizni vagy kénytelen; Kibaszott irritáló, hm?
Megfelelő körökben hazaárulásnak nevezik azt, amire készülsz - az ¤orosz maffiához¤ csatlakozni nem nehéz, csak a megfelelő személyt kell megtalálnod aki közvetít... de ezért van egy regimentnyi ügynök a kezed alatt, igaz?

↓ ↓ ↓ részletekben keresd az ördögöt ↓ ↓ ↓


A feleséged:
Szemtelenül fiatal, szép és dugnivaló - s nem csúszott le a bugyija a sárm-mosolyodtól amikor először találkoztatok. Akartad, kellett neked, meghódítani és leigázni ha már könnyed simítással felébresztette benned a ragadozóösztönt. Imádtál vadászni rá olyannyira, hogy végül meg sem álltál a prédáddal az oltárig. 20 volt, amikor megismerted. 21, amikor elvetted.
Most meg Stockholm-szindrómás.
Elmúlt a szerelem, vagy a szerelemnek vélt érzés konstans endorfinszintet és (monogám) merevedést biztosító rózsaszín felhője - a "boldogan éltek amíg meg nem haltak helyett" szóljon most a Terror meséje.
A társasági esteken, egyéb összejöveteleken ¤Elisa¤ mutatós, irigylésre méltó kiegészítőd - kevesebbel be sem érnéd. A házasságotok látszólag  tökéletes, és noha a gyermekáldás várat még magára, a világon mindennél jobban szeretitek egymást - látszólag. Ráemelt tekintetedből nem a szerelmes férfi, de a Gazda birtokló elégedettsége tükröződik vissza, amennyiben a Kedves nem vét egy sort sem a Stepfordi feleség szerepéből - és az a fény megtelik vészterhes ígérettel, ha mégis.
Közelharcok terén magasan képzett alak lévén pontosan tudod hova és hogyan üss, hogy a fájdalom elviselhetetlen legyen, nyoma ellenben ne maradjon - hiszen te mindent megteszel, éjt nappallá téve dolgozol, hogy neki mindene meglegyen, ő pedig megaláz egy.. bakival ..mások előtt; Míg záporoznak az ütések, míg nemi erőszakot megszégyenítő módon magadévá teszed, hogy aztán elsétálj tőle, folyvást sajnálkozol, kétségbe vonod a szerelmét, tudni akarod mit vétettél, hogy ezt érdemled tőle - hiszen a tenyereden hordozod, imádod, hát olyan nehéz teljesíteni az óhajodat, olyan nehéz tökéletessé tenni az estét? Évek óta sulykolod belé, hogy erőszakos, szadista természeted az ő hibája, a viselkedése váltja ki és tudod mit? Elhiszi. Hiszen miután megbüntetted elül a vihar - olyan gyengédséggel veszed ölbe összetört testét, cirógatod és duruzsolsz neki bókokat, mintha percekkel-órákkal korábban nem is te bántottad volna, sőt: ha olyan ostobaságra adná a fejét, hogy szóba hozza - nem teszi - kérdőn néznél rá, mintha fantazmagóriával traktálna.Különben is hova mehetne? A rendőrségre?
Egyébiránt nem vagy Kékszakáll, szabadon eljárhat a barátaival, barátnőivel szórakozni amennyiben nem felejti el, hogy kinek a felesége - hogy a viselkedésével nem csak magát, de téged is minősít.
Már nem hord mélyen dekoltált felsőket, fantáziamozgató miniszoknyát, nem készül róla (általad) kifogásolható bulifotó - nem, amióta a szórakozóhely honlapján megjelent a kép róla, ahogy végignyalja a barátnője arcát. Míg a kommentek felmagasztalták a szexi képet, de szótlanul tetted elé a kinyomtatott fényképet a vacsoraasztalnál, félelme kipárolgásától már-már megrészegülve... Ha adtál volna rá esélyt sem tudott volna jó, vagy akár elfogadható magyarázattal szolgálni - hajába markolva nyomtad le a fejét a földre, s feletetted vele a falhoz csapott tányércserepek közül az ételt: ha úgy viselkedik mint egy állat, akkor éljen úgy, egyen is úgy mint az állatok. Mivel, mégis mivel érdemelted ki, hogy így bánik veled?


A lányod:
Gratulálunk apuka gyönyörű, egészséges kislánya született! 160 centi, 50 kiló..
..és elmúlt 25 éves. Jepp.
Te a húszas éveidben, a korosztályos "minek a gumi, majd vigyázok" mentalitással, az anyja meg.. őt elnézve pedig már-már tudtad, hogy milyen csáberővel bírhatott anno az édenkerti kígyó - egy fülledt Dél-Afrikai éjszakán összehoztad a reméled első és utolsó ¤zabigyerekedet¤.
Az irodádban ismerkedtél meg a fattyaddal épp a minap - tekinteted felprédálta fiatal, feszes testét, s jutott eszedbe számtalan szebbnél-szebb, perverz gondolat, míg... fel nem ütötted a kibaszott aktáját, ahol nyomtatásban szerepelt az anyja neve. A pillanat jött és elmúlt szótlanul, a főnök-beosztott meeting megmaradt annak aminek indult s nem vedlett át apa-lánya találkozássá - beszédes pillantása alapján úgy véled, hogy pontosan tisztában van bibliai értelemben vett kiléteddel.
Ahelyett, hogy pónit meg vattacukrot vettél volna neki, mélyvízbe dobtad - az orosz maffia területén beépített ügynököd most pultosként működik az egyébként általad nagyon is kedvelt sztriptízbárban. Motivációidat illetően hazugsággal etetted meg, a begyűjtött információk és bizonyítékok birtokában eszed ágában sincs börtönbe/halálsorra juttatni a RusGed tagjait, de közénk állnál, lehetőség szerint azon személy mellé s annak fülébe suttogva, aki az alvezérek pórázát is a kezében tartja.
Mivel nem vagy idióta, szándékaidat nem teszed egyértelművé felénk - kell, hogy kapj valamit mielőtt adnál valamit és ugyanez fordítva, a kéz kezet mos elvét találván a legkifizetődőbbnek hosszútávon.
Lányod új főnöke, a Vestibule of Hell ¤tulaja¤ bizonyul egyelőre a legmegközelíthetőbbnek, céljaid elérésére a legalkalmasabbnak - tudod, hogy régen DEA ügynök volt ahogy azt is, hogy mostanra nyoma sincs egykorvolt hivatali tevékenységének ami a legfelsőbb körökből érkező szívességet sejtet. Becserkésznéd, de azon az úton nem teheted meg, ahogy a kishalak esetében jársz el... Nem félsz bekeményíteni alkalmasint, elvárod hogy minimum egyenlő félként kezeljünk és ne nézzünk hülyének - ha a füles felütetésnek bizonyul, csalódottságodat razziák útján, holdfényes fogdai estékben fejezed ki. Ahogy mi téged, úgy te is képes vagy minket sakkban tartani, hiszen nem egy csicskás szerepéért követsz el hazaárulást..
A ¤másik pultosa¤ az asszonykád kebelbarátnője - levarrnád, és nem csak azért, hogy információkat szedj ki belőle; Hírekkel szolgálhatsz róla és neki is - hogy erősíted, vagy bomlasztod a közösséget az csakis rajtunk áll.
Alkalmasint beugrassz hozzám is a Hunter-be, aligha a két szép szememért - apámról tudod, hogy fontos tagja volt az orosz maffiának, Firenze királya, rólam meg...


 

// Aktív usert keresünk egy vérgeci karakterhez, a mesebéli gonosz farkast - szadista, törtető szemét, aki így vagy úgy de megkapja amit akar. A finom gyomrúak és az érzékeny lelkűeknek ha megfordulna a fejében a regisztráció, előbb kérjék ki kezelőorvosuk és gyógyszerészük véleményét: a karakter cápa és nem díszköcsög, pont ezért sokan várjuk őt.
A leírás nem teljeskörű, ha megérkeztél Firenze jelenlegi lakosságának 75%-a hozzátehet még a történethez igény szerint. ^^ //Inaktivitás esetén és összepasszolás hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával!-----------------------------------

lng live the king
GO - TO - HELL & TELL - THE - DEVIL - I'M - NOT - THAT - FAR - BEHIND
Vissza az elejére Go down
 
Szörnyeteg Úr
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: