Aysa Ivanova Drovnija

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Aysa Ivanova Drovnija

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Aysa Ivanova Drovnija •• Aysa Ivanova Drovnija Empty13th Július 2017, 23:25


Aysa Ivanova Drovnija
karakter   títulusa

Civil
26
Blake Lively
Keresett
beceneved: Aysa
Születési hely és idő: Moszkva, 1991.08.22.
CSOPORTON BELÜLI RANG: -
Foglalkozás: Majd kiderül
Anya: Anna Drovnij
Apa: ivan Alekszej Drovnij
Egyéb családtagok: Miron
CSALÁDI ÁLLAPOT: Hajadon
TARTÓZKODÁSI HELY: Firenze


Nem vagyok hülye, ezt jobb, ha az elején tisztázzuk. Attól, mert fizikából és irodalomból majdnem megbuktam, intelligensnek tartanak, és igazuk van. Bár, néha túlságosan lazán veszem a dolgokat, talán többször, mint kellene, de ha valamit a fejembe veszek, addig nem adom fel, míg célba nem jutok, így lesz ez Firenzében is. Tervekkel jöttem, nah jó, nem kész tervekkel, de célokkal, és amit eldöntöttem, az úgy lesz, elég határozott vagyok, sok választási lehetőség nincs.
Előfordul, hogy megkapom: akaratos és erőszakos vagyok, pedig csak gyenge jellemekkel kerültem szembe. Általában elég, ha csak egy kicsit makacs az ember, máris megadják magukat neki. Persze lehet ezekkel a dolgokkal játszani, csavarni, fűzni a szálakat, hogy azt higgyék, igazuk van, pedig egy győztes lesz csak. Önző lennék? Nem hiszem, csak érvényesülni akarok ebben az átkozott életben. Ezért kell előre gondolkodni, és a javamra fordítani, amit csak lehet. Minél kiszámíthatatlanabb vagy, annál több lépéssel jársz a többi előtt, és ennél nem sok értékesebb dolog van.


Életem néhány lapja


Jó bulinak indult. Igaz, Kendra halála óta minden baromság annak tűnik. Ha már nem élhetem azt az életet, amit együtt megálmodtunk, mi a frászt csináljak? Nem fogok sültkrumplit sütni, meg idióták hülyeségeit hallgatni.
Látásból ismerem csak a srácot, aki a bogyót hozta, de a vodka nem elégített ki, így csatlakoztam. Rohadt hosszú éjszaka volt, és nagyon sok minden történt, legalább is azt hiszem. De lehet, hogy csak a fejemben. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy a szőnyegen fekve, a földön lévő akváriumot bámulom. Mégis ki tart egy akváriumot a földön? Megmozdulni nem volt kedvem, nem is biztos, hogy ment volna, de a vizet és a halakat nézve komoly döntésekre jutottam. Egy: ez baromi jól néz ki. Kettő, nem adhatok fel mindent, amiért Kendra meghalt, akkor is azt az életet akarom élni, vagyis nem. Az Ő életét akarom élni. Az Ő lakásában, az Ő munkáját csinálni, az Ő gyerekét nevelni, és a helyébe lépni! Nem hagyom meg az örömöt annak a pöcsfej csapatnak, hogy mindent megkaparintsanak, ami az övé volt. Biztos van valami törvény, szabály, bármi. Én vagyok a legközelebbi hozzátartozója. Jah, nem. Basszus, a gyerek. De Ő még kicsi. Akarok egy vitorlás halat, ilyet, mint ez, amelyik nekiúszik az üvegnek, és visszapattan. Majd a másik irányba. Követem a szememmel, mögöttem mozgolódás van, csak remélem, hogy nem kezdenek baszogatni a hülyeségeikkel. Én leszek a vitorlás. Egyre biztosabb vagyok benne. Ahogy újra, és újra, és megint nekiúszik az üvegnek egyre jobban nő bennem az elhatározás. A hal nem hülye, pedig mindenki azt mondaná rá. Kitartó, átkozottul kitartó. Nem tudom mi jár az agyában, egyáltalán ezeknek az állatoknak van-e agya, fogalmam sincs. De szerintem ki akar jönni, és addig fogja csinálni, amíg nem sikerül betörnie az üveget. Oké, elvetemült ötlet, és soha nem fog sikerülni, de próbálkozik, hátha csoda történik. Lehet, hogy valaki hozzávág egy bögrét, és ripityára törik, akkor Ő örülni fog, hogy sikerült, nem számít, hogy végül nem maga vitte véghez.
Egyre biztosabban tudom, hogy én is ezt akarom csinálni. Nem az ablaknak rohangálni, de elhúzni innen. Akkor is Firenzébe megyek, és elvegyülök. Igen, valami ilyesmi lesz. Beleolvadok az életébe, és elkezdem csinálni. Azt sem tudom, mit dolgozott, hogy hogyan kell vezetni, de majd kiderül, olyan állati nehéz nem lehet. Simán megcsinálom, csak el kell hinnem. Bumm, neki az üvegnek. És úgy kell csinálnom, hogy közben a seggfejek is megkedveljenek. Talán az lesz a legnehezebb, azok alapján, amit mesélt róluk, de a mosolygás megy, és sok minden más is, nem lesz gond, de most azt hiszem, hányni fogok. És a gyerek? Ha Kendra bevállalta tuti nem lehet olyan bonyolult, gőzöm nincs, mit lehet kezdeni velük, el kell olvasnom valami könyvet. De nem most, az ráér még. Most pénz kell, repülőre. Vagy stoppolhatok. Soha nem érek oda. A vonat is jó lehet, de ahhoz is pénz kell, az most nincs. Elment erre az elcseszett éjszakára. Fel kéne kelni, talán maradt valami belőle, azt eladni, és máris indulhatok.
Ki a fasz nem lát lámpa nélkül? Úgy küldeném el meleg éghajlatra… röhögve fordulok oldalra, az akvárium felé, én megyek melegebbre. Nézem a halat, és tudom, hogy viszem magammal, hacsak ki nem ég a retinám az égő fényétől. Lehunyom a szemem, csak egy kicsit, míg hozzászokom a fényhez (???), aztán indulok. És viszem a halat. Nekem kell, és ami kell, azt el kell venni.


Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Aysa Ivanova Drovnija •• Aysa Ivanova Drovnija Empty14th Július 2017, 13:44


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Kedves Aysa! Very Happy

Becsülöm Juriék kitartását, azt, hogy harmadjára fogadnak a köreikbe egy Aysa-t és még mindig nem unták meg a stagnálást, szűnni nem akaró várakozást. Mert ugyebár minden idő kérdése, meghozza a gyümölcsét, és csak, hogy képbe vágó legyek és a szavaidat idézzem: Nekem kell, és ami kell, azt el kell venni.
Épp ezért is örülök, hogy végre három a magyar igazság alapon megérkeztél te, egy különleges keresett karakter birtokában, melyhez hozzátéve a saját gondolataidat egy kiváló olvasmányt, egy izgalmas személyt formáltál meg Smile

Nem tudok nem egyetérteni az avatar választással, mely, bár adott volt, nem történt rajta változás Very Happy Blake Lively egy aranyos, törékeny hölgyemény képében vonult be a köztudatba, mindenki hanyatt vágja magát a szépségétől, és épp ebből kifolyólag élnek a sztereotípiáknak: lépten-nyomon nebáncsvirágokba futunk az ő képével alkotott karakterekkel, nincsen bennük tűz, mögöttes tartalom, csak a felszínt kapargatva egy aranyos, simulékony, mindenki kedvében járó és senkit bántani nem akaró lányt formálnak meg vele. Épp ezért is lepődtem meg, amikor előrukkoltak a keresett sablonnal és felbukkant benne az ő arca, hiszen Aysa-ban mérhetetlen vehemencia van, tűz, erő és makacsság, ami őszintén szólva, hirtelen nekem nem függött össze az arccal, épp az imént említett okokból kifolyólag. Néztem jobbról, néztem balról, de úgy nem... nem tudtam azonosulni az ötlettel. És most de! Meghoztad nekem azt az Aysa-t, akinél elhiszem az avatar választás mellett, hogy ez jó, és ez nekünk kell Smile Okos, sajátos és tüzes, céljai vannak, amiket el akar érni, és el is híhetjük neki azt, hogy elfogja érni a furfangosságából adódóan. Na és persze amit többen fő jellemzőjeként emlegetnek, azt te megcsavarva, rossz személyiségjegyként tűntetted fel; a megadatott, vitathatatlan szépségét manipulatív jelzőként tártad elénk, mikor azt mondtad: mosolygás megy, és sok minden más is, nem lesz gond.. Ez tette igazán "tökössé" a karaktert, kihangsúlyoztad az erejét, és a saját értékeinek tudatában bármire képes, legyen szó bárkiről, és arról, kikkel szándékozik csatába szállni :twisted: Egyszerűen imádom a belé plántált aljasságot, erőszakosságot, mert te ezzel magyaráztad meg, hogy a szerepjátékok világában sokkal több lehetőség rejlik Blake mögött, mint amit a filmekben is láttatni engednek: egy igazán nőies, érinthetetlen és bájos hölgyet. Te pedig fogtad, felrúgtad az unalmas kliséket és kiengedted az oroszlánt a rácsok mögül Laughing

Tudtam, hogy az izgalmas karakterből egy izgalmas előtörténet fog születni Wink Amikor megemlítetted a vodka és a bogyók elejét, már tudtam, hogy kissé abszurdba hajló jelenetnek leszek szemtanúja, de minden sorát, minden levésett szavát csak élvezni tudtam Very Happy Még inkább dominált illuminált állapotában a céltudatossága, hogy mit tervez most tenni az életében: nem hajlik meg az uradalmak előtt, nem ujjait tördelve, dülöngélve sírja ki az szemét éjjelente. Inkább megtesz mindent a testvére jónevének és emlékének érdekében, hogy azt ne mocskolják be; ezzel egyidejűleg pedig a halott nővére személyével kíván azonosulni. Nagyon jó, hogy ezt tetted meg az előtörténeted központjává és a végletekig vitted a gondolatmenetet, te magad is, valamint megtéve ezt Aysa szempontjából is Very Happy Ja és természetesen a hal... Laughing Mindvégig kíváncsi voltam, hogy miféle célt fog szolgálni a vitorlás hal felbukkanása és nem ingerelted túl sokáig a kíváncsiságomat Very Happy Sok mindent láttam már a megszemélyesítés képében hasonulni a karakterrel: vadállatokat, könnyed, légies madarakat, de őszintén szólva, hogy valaki egy halhoz kívánja magát hasonlítani... na ez, még nekem is új volt, és érdekes vonulatot hagyott maga után Very Happy A magyarázat pedig lenyűgözött: magam is tanakodtam, hátra hőköltem, hogy mi értelme van egy hülye halnak, aki minduntalan megfejeli az akvárium üvegét... de az, hogy ezt a jellemet te felcserélted a kitartásra, a céltudatosságra, a vágyak elérésére és megvalósítására. Kifejezetten remek gondolat volt, egy csettintésre megváltoztattad a nézőpontomat Very Happy És mégis sikerült valamennyire meghagyni az egész előtörténet helyzetének komikumát, értve a halat vagy éppen Aysa-t Smile

A stílusod lehengerlő, kellően taktikás és élvezetes Very Happy Könnyed, olvasmányos, de nagyon érdekes gondolatokat boncolgatsz, ami még inkább meglöki a szekeredet és eléred ezzel azt, hogy az olvasó ne kívánjon másra koncentrálni, míg az általad született művet olvassa Smile

Nem kívánlak tovább feltartani, sokan várnak már rád Firenzében: foglald le az arcodat, aztán mutasd meg, hogy ki az Úr(nő) a háznál Cool  Laughing

Nagyon jó játékot kívánok Neked! :boin:

Vissza az elejére Go down
 
Aysa Ivanova Drovnija
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Commerce & Service-
Ugrás: