Dr. Testszobrász // Seku

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Dr. Testszobrász // Seku

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Juri Mikail Kazakov

Juri Mikail Kazakov
Russij Geduska
Age :
44
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
575
Csoport :
Solntsevskaya Bratva / RussGed

stivali italiani
Témanyitás Dr. Testszobrász // Seku •• Dr. Testszobrász // Seku Empty25th Július 2017, 15:46


Dr. Amitakarsz
Eric Dane

RussGed
45+
Seku 
Foglalt

Polgári foglalkozásodat tekintve szabász vagy. Na jó, nem a szokványos értelemben, te embereket szabsz át. Plasztikai sebész. Tudom, hogy máris jobban hangzik. Szóval te vagy az a férfi, aki leszívod a zsírt és szilikont pakolsz a mellekbe, de az is, aki orrot fabrikál vagy levágott fület, tán elveszett ujjakat varrogatsz vissza.
Nem hivatalosan pedig tagja vagy a Geduskának, mint Kereskedelemért felelős SZEKU,  már olyan rég, hogy a mi nyomásunkra lettél testszobrász. Kellett valaki, aki új arcot ad azoknak, akiket a pokolban várnak, de még nem szeretnének megérkezni.
Már az apád is minket szolgált, és teszi is, ha még él, ezt rád bízom.
Nagy hírű klinikán dolgozol, és mint olyan pökhendi, lekezelő stílussal rendelkezel, mert a világ neked és a hasonlóknak áll. A nőkkel arrogáns vagy, de a p..ci náluk van, mint olyan, ezért néha be kell simulni. Gyengéid a megkaphatatlan, felsőbbrendű asszonyok, a legjobb, ha házas, így tuti nem ragad rád.
Korodat tekintve örülnék a 45+-nak, hogy megmagyarázza a befutási időt, lássuk be, hogy 20 évesen még az egyetemen ülnél, de még 30 évesen sem lennél a szakmád csúcsán. Ám innen is van feljebb, mint mindig.
Gazdag vagy, a felső tízezer tagja, az, hogy van családod vagy sem, a te döntésed, de körbe nézhetsz, ha nászra vágysz, valaki hozzád adunk. ;-)
Tagja vagy a bizalmi körünknek, imádod a gyors autókat, a nagy bulikat, megesik, hogy a kis álszentek kiöntik a lelküket neked, miközben te arról csevegsz, hogyan adnál nekik új mellett, vagy olyan orrot, aminek szebb a formája.
Nem hivatalosan pedig a maffia kereskedelmi ügyeiért vagy felelős, ami nem kis munka, sok időt igényel, behozatal, kivitel, minden ami tilos. 
Legújabb missziód nemrégiben hullott az öledbe: a diliház főorvosa dugnivalóan jó bőr, börtönrácsok helyett gumiszobákat oszt nem hivatalosan - de hát a kalitka mégiscsak kalitka akárhonnan nézem, s itt jössz te a képbe. Az elmebetegnek nyilvánítottak új arcban járhatnak megint köztünk - ehhez neked együtt kell(ene) működnöd a nővel.. Minimum kontroll, de jobb szeretné a geduska, ha a sorainkban tudhatnánk dr Grayt, így vagy úgy. Ha lehet inkább úgy Wink

//Inkativítás és összeférés hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával. 
Kérlek, akkor regisztráld be, ha ténylegesen tudsz aktív lenni. Lévén, hogy szeretnénk játékba hozni, ahhoz pedig kevés heti egy hsz.

Jobban tudnék örülni egy ÚJ, friss és ropogós usernek, semmint valaki 3. multijának, persze nem zárom ki.//-----------------------------------

"When Lucifer fell he didn't fall alone"
Vissza az elejére Go down
 
Dr. Testszobrász // Seku
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: