A gyógyszerész:

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 A gyógyszerész:

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Juri Mikail Kazakov

Juri Mikail Kazakov
Russij Geduska
Age :
44
Tartózkodási hely :
Firenze
Hozzászólások száma :
575
Csoport :
Solntsevskaya Bratva / RussGed

stivali italiani
Témanyitás A gyógyszerész: •• A gyógyszerész: Empty5th Szeptember 2017, 16:46


Kalea Razin
Eiza Gonzalez

RussGed
29
Soldat/ Gyógyszerész
Elkelt

Üdvözöllek dicső lovag(ina)
Származásilag orosz vagy, büszke erre, kicsit talán a véred fogja.
Okos, intelligens, csalafinta nőszemély, aki tudja, hogy mennyit ér, mitől döglik a légy.
Szoldát vagy a csapatomban, vagyis inkább a drogseku alá tartozol. Hivatásod szerint gyógyszerész vagy, most lettél 29 éves, már van némi tapasztalatod. Nekünk különféle gyógyszereket gyártasz, szérumokat. Teszteled a drogokat és hasonló melókat végzel, a civil foglalkozás is a gyógyszeriparhoz köt.
Az elődödről tudod, hogy meghalt, nem hirtelen halállal, de ezt homály fedi. Neki túl nagy volt a szája, nem tudta hol a helye, emiatt sajnos a vérét vettük.
Önálló személyiség vagy, ismered a határokat, nem játszol arra, hogy kegyesek vagyunk és talán túléled, mert okos vagy, talán kicsit túl okos is. A szálakat saját jó szándékodból is kavarod, kicsit hirtelen haragú vagy, lobbanékony, de jó a túlélési ösztönöd, nem feszegeted túl a húrt, tisztában vagy a hierarchiánkkal.
A múltadban sötét árnyak járnak, kelnek. Volt egy kisfiad, a legjobb tudomásod szerint meghalt egy balesetben az apjával együtt. Eltemetted őket, azonban rögeszmés vagy. Úgy érzed a fiad él, csak elszakították tőled. Terápiára jársz, Dr. Grayhez, mániákusan keresed a gyereket. Néha elhiszed, hogy már nincs köztünk, máskor biztos vagy benne, hogy visszavezeti a sors hozzád. Most lenne 6 éves, belepusztulsz a hiányába.
A szexualitásodat illetően nagyon csípném, ha a nők felé is hajlanál. Lenne itt kihívás bőven, akadna aki nagyon várna ;-)

//Inkativítás és összeférés hiányában élni fogok a karakter visszavételének jogával.
Kérlek, akkor regisztráld be, ha ténylegesen tudsz aktív lenni. Lévén, hogy szeretnélek játékba hozni, ahhoz pedig kevés heti egy hsz.

Jobban tudnék örülni egy ÚJ, friss és ropogós usernek, semmint valaki 3. multijának, persze nem zárom ki.//-----------------------------------

"When Lucifer fell he didn't fall alone"
Vissza az elejére Go down
 
A gyógyszerész:
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Elkelt Karakterek-
Ugrás: