Hey, what's up? - Sam & Luukas

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Hey, what's up? - Sam & Luukas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Hey, what's up? - Sam & Luukas •• Hey, what's up? - Sam & Luukas Empty11th Október 2017, 00:03

To: Sam

Hulla vagyok ami azt illeti. Élő és létező hulla, és szerintem a szótárakban a zombi kifejezéshez elég lenne az én képemet tenni, és máris mindenki levágná hogy miről van szó. Eszement éjszakám volt, az egyik klubb technikusa lebetegedett és engem ugrasztottak be helyettesíteni, persze nem mondtam nemet, mert kell a pénz, és a jó ajánlás mindenhonnan. Így hát végigtoltam az estét a rendes munkaidőm után, és most ilyen reggel öt óra tájban végre találkozhatom is az ágyammal. Ami kész öröm hogy a belvárosban van, mert ha nem lenne szerintem elaludtam volna egy padon is. Annyira ki vagyok, de a napom legalább szabad és délután lesz csak próba a srácokkal, addig nyugodtan alhatok.
Gyűrötten és ruhában hasalok el az ágyon, úgysincs aki megszóljon érte, a húgom még alszik szerintem és ő se sokat van a házban. Nem igazán aggódom magam halálra ami azt illeti. Az ő dolga hogy mit csinál. Én legalábbis nem problémázom túl, a saját életem is eléggé zsúfolt. Ezzel a gondolattal sikerül elaludnom, és belegabalyodni szövevényes álmaimba.
Telefoncsörgésre ébredek fel, és morogva nyűglődve és kurvaanyázva kotorászok a telefon után és a kijelzőre pillantok csík szemekkel. Sam. Ki az a Sam? Milyen Sam? Mivan? Jah!
- Helló! - morgok bele a telefonba mély bariton hangomon, és igyekszem nyitva tartani a szemeim ahogy beszél, valamit a rég találkoztunk dolgokról. Menet közben nézek az órámra. Hm, sikerült aludjak hat órát az azért már teljesítmény. Ásítok egy hatalmasat.
- Figyu én itthon vagyok, ha van kedved ugorj fel. Jah akár most is, ha ideérsz csengess fel. Frewen a kapukód is, a főbérlőm cuki mód átírta nekem - ajánlom és ebben meg is egyezünk hogy fél óra múlva ideér. Én meg visszaejtem a fejem a párnámra, de aztán megemberelem magam és felkelek. Kimegyek a fürdőbe és megmosom az arcom, és aztán úgy döntök rendesen zuhanyzok. Ledobálom a cuccaim, be a mosógépbe, majd beindítok egy mosást is később, és negyed órával később már tiszta ruhát keresek a szekrényben. Egy szakadozott kőmosott farmert választok, és egy zenekaros atlétát, amolyan itthoni játszós ruhák. Papucsban mezítláb közlekedek, és feldobok egy dupla adag kávét főlni, miközben a hajam vakargatom. Hajat mostam, és nem szárítottam meg, így nedvesen kornyadozik mindenfelé. Mikor felzeng a csengő, megyek ajtót nyitni, és végigmérem az egyik legrégebbi barátom, akit szintén a véletlen fújt ide Rómába.
- Sam, nahát... gyere beljebb - invitálom be és behúzom az ajtót mögötte. Nem engedek a lakásba kéretlen tekinteteket. Van egy eléggé idegesítő szomszédom, egy vén nyanya akinek megrögzött agymenése hogy ebben a házban mindenki pornósztár vagy maffiózó. A másik szomszédom megvigasztalt hogy nem engem utál, hanem kollektíve mindenkit, szóval ne vegyem magamra. Azóta élvezettel megyek az agyára ha véletlen találkozunk.
- Kérsz kávét? Vagy van hideg sör... - ajánlom az opciókat, de még tea is akad, de azzal nem működöm és csak akkor iszom ha beteg vagyok, vagy kurva másnapos. Arra jó.

SMy vow
©️
Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Hey, what's up? - Sam & Luukas •• Hey, what's up? - Sam & Luukas Empty16th Október 2017, 00:04
Luukas & Sam
Fura, hogy mióta elköltöztem a szüleimtől, sokkal gondtalanabb és simább az életem. Azt várná az ember, hogy mennyivel nehezebb, miután az ember fia félig tollatlan, suta szárnyaival kicsapkod a családi fészekből, de én egész könnyen veszem az akadályokat úgy érzem - vagy valami olyasmi. Igaz, hogy nincsen állandó bevételforrásom, de az utcazenélésből is meg lehet élni, ha az ember okosan bánik a pénzzel. Minden alkalommal félreteszek valamennyit, így ínséges időkben sem kell aggódnom, hogy miből fizetem a lakbért, vagy esetleg a mindennapi kajámat - ami nem olyan sok. Egészséges kajákat eszek általában, de ebédre max egy alma meg egy banán csúszik le, több nemigen. Esetleg egy fél pisztráng, vagy valami hasonló. Mindegy, most nem az étkezési szokásaimon van a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy el kellene mennem Luukashoz. Már kezd hiányozni.
Kezembe is kapom a telefonomat, és megcsörgetem barátomat. Sokára veszi csak fel, és amilyen hangon beleszól… muszáj megmosolyognom. Rég hallottam ilyen fáradtnak, biztos sokáig dolgozott. Lehet, hagynom kellene még aludni egy kicsit, de akkor ellent mondanék a már kiforrott jellememnek. Nem, az lehetetlen! Inkább hozza meg azt az áldozatot, hogy álmos, de így legalább beszélhet velem. Én az ő javát akarom… Na jó, erre a gondolatra csak még jobban vigyorgok, és ez bizonyára hallatszik a hangomon is, de nem érdekel különösebben. Meg sem próbálom magam visszafogni, ami azt illeti.
- Szia! Figyelj, rég találkoztunk, ideje lenne. Mit szólsz? - szólok bele a telefonba, és varom a választ, ami álmosan és komótosan meg is érkezik, és abszolút elégedettséggel tölt el - bár, fogalmam sincs, hogy mért, ne kérdezze meg senki. - Akkor fél óra és ott vagyok. - azzal le is csapom a nem túl drága telefonomat. Feleslegesnek tartom, hogy két évre, max két és félre háromezer eurókért vegyek telefont. Úgyis tönkremegy, aztán dobhatom el a francba. Jó nekem a szar Samsung is. Még a nevét se tudom, hogy pontosan mi ez. Valami kicsike izé, de amire használom, arra teljesen jó.
Magamra kapok egy bő, laza pólót, egy koptatott farmert meg egy tornacipőt, beletúrok a hajamba fésülés gyanánt, és már indulok is. Szerencsére aránylag közel lakunk, így hamar odaérek, és beírom a kapukódot. Jófej a főbérlője…
Csengetek, és pár másodperc múlva már ajtót is nyit vizes hajú, atlétás barátom, és ezzel együtt a szomszédban is nyílik az ajtó, hogy egy idősebb nénike kukucskáljon ki az apró résen. Fennhangon ráköszönök, mire összerezzen, és becsapja az ajtót, így hát belépek barátom lakásába, és miután mi is zárt ajtók mögé kerülünk, kezet nyújtok neki. Talán kicsit hivatalos, de ezt szoktam meg, és csak úgy jön.
- Csá. Hogy, s mint? - végignézek barátomon, és még mindig azon a véleményen vagyok, hogy állatira hasonlítunk. Külsőre és belsőre egyaránt. - Egy kávét elfogadok, köszi. - persze csak azért, mert így illik. Bár… Mióta is érdekel az, hogy mi illik? Most is eljöttem ide semmi és minden nélkül, és állok, mint fasz a lakodalomban.

szavak: 467 zene: klikk
Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Hey, what's up? - Sam & Luukas •• Hey, what's up? - Sam & Luukas Empty17th Október 2017, 23:50

To: Sam

Sam egyike azon keveseknek a bandámon kívül, és egy tündéri kis balerinán kívül, akinek a kedvéért képes vagyok hat óra alvás után is kimászni az ágyból, hogy beszélgessünk egy jót. Nem sok emberért vagyok hajlandó ilyen áldozatot hozni, szóval ajánlom hogy Sam becsülje meg magát.
Ahogy a kávéfőző mellett támaszkodom, elgondolkozom fél álomban hogy mióta is a haverom ez a díszmadár, de nem tudom meghatározni, csak azt hogy elég régóta és bár mindketten zenészek vagyunk nem játszottunk még egy zenekarban közösen ahogy az a zenészeknél általában lenni szokott. Talán mert ő is basszus gitáros, mint én, és kettő nem kell egy bandába, de most.... Hé, álljunk csak meg egy kicsit! Ő basszeros! És nekem kell egy basszeros, mert átformálódott az egész felállásunk amiatt a hülye Kesh miatt, hogy szakadna meg! Ingerült káromkodásra késztet még mindig az a nyomorult, és nem igazán hiszem hogy ez változni is fog valaha. A magánéletét leszarom, de a bandával szemben akkor is gerinctelen volt.
A csengetés ránt ki a merengésemből, és megyek hogy beengedjem Samet, és barátságosan hátba is veregetem ahogy elhalad mellettem.
- Túlságosan álmosan, szóval értékeld hogy felkeltem miattad és beengedtelek. Egyébként iszonyú fejfájásom van, főleg zenekari fronton, de végül nem tudom, már mindenképp fáj mindenem - lépek a főzőhöz, és kapcsolom le, hogy két bögrébe töltsek ki az éltető feketéből, és az asztalra teszem, hogy megízesítse, ahogy akarja. Én az elsőt javarészt feketén iszom aztán jöhet csak minden más bele, a harmadiktól felfelé.
- Tegyél bele amit akarsz - intek a tej, cukor felé, és elhelyezkedek az egyik széken. Nemrég még Hyunnieval ültünk itt, és próbáltam összekanalazni egy istentelen másnap után, mert az a nagyon okos valami gyógyszerre ivott, amire nem kellett volna. Az a hatökör.... Na mindegy.
- Na és veled mi újság? Ezer éve nem láttalak, már majdnem kezdtél hiányozni - kérdezem ahogy rá emelem szürke szemeim. Nem sokat változott, én többet. A hajam lenyírattam és több tetoválásom lett. Legutóbb még hosszabb hajjal látott szerintem, sokkal rövidebb nem lett, csak formásabb.

SMy vow
©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom


stivali italiani
Témanyitás Re: Hey, what's up? - Sam & Luukas •• Hey, what's up? - Sam & Luukas Empty


Vissza az elejére Go down
 
Hey, what's up? - Sam & Luukas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Luukas Frewen
» Luukas és Vitalia //avagy testvéri összeröffenés//
» Coffee, sugar and an angel - Angie & Luukas

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Róma :: Otthonok :: Frewen rezidencia-
Ugrás: