Egy rendőrnő az álmom

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Egy rendőrnő az álmom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Egy rendőrnő az álmom •• Egy rendőrnő az álmom Empty16th November 2017, 11:32
karen vs taras
Tomorrow isn't promised and that's even if you live today
Watch what you say or somebody's
gonna need a grave
Az egész szakma nevében persze nem nyilatkozhatok, de a ranglétra azon fokáról, ahol többed magammal állok, arról nagyon is.
A költözés nagyon betett. Az anyanyelvi szintű görög és pastu mellett kellett világnyelvnek az angol, de a csizma alakú földrészen ezek közül utóbbit is csak muszájból brekegik. Egyszerre kellett megtanulnom olaszul és oroszul is, utóbbit azért, mert bár mikrokörnyezetem (Az orosz maffiáról beszél - A Szerk.) tagjai közt egyre kevesebb az, aki nem Itáliában született, az igazi társalgás mindig az orosz krepegéssel zajlik: ha azt akarod, hogy befogadjanak, tanulj meg beszélni hozzájuk. Főleg, ha nem akarsz szívatás tárgyává válni - soha, mondom soha ne ismételj el semmit, amit túl készségesen adnak a szádba. Az első olasz-orosz csajnál úgy nyitottam, hogy "szeretném ha megdugna egy sörösüveggel" -  és vigyorogtam mellé megnyerően, kezemet felé nyújtva, másikban egy üveg sörrel, hogy akkor eljön-e velem táncolni, vagy sem.
Ehhez csapjuk még hozzá a családomat, és minden egyéb állatfajtát, akikkel akkor sem feltétlenül vergődök zöld ágra, ha NORMÁLISAK és az anyanyelvemen szólnak, de a pereputtyom apai ágon mind a bolondok házába való; Anyai ágon mondjuk csak anyám van, afgán származását tekintve talán megértjük, hogy az ő pereputtyának férfitagjait kivétel nélkül gázkamrába küldeném... De rágjunk egyelőre csak egy országot, az olaszokét és benne a fateromékat. Sorolom, rendben?
Nagyanyám jóvoltából a fater a létezésemről sem tudott. Nagyanyám jóvoltából rendelkezem egy, azaz egy darab menyasszonnyal, aki apám hitvesébe szerelmes (Addig sincsen láb alatt - A Szerk.). Apámnak nemrégiben született meg a második fia, akinek a bébiszitterét levarrnám szívesen, és aki nélkül nem érdemes kivinnem az öcsémet a levegőre, mert olyan ízes akcentussal beszélek, hogy rögtön gyerekrablónak néznek. Nem tudom kinek a jóvoltából, de már azelőtt bekerültem az orosz maffia firenzei képviseletébe (RussGed - A Szerk.), hogy apámnak tudomást szerzett volna rólam. Akkor még Seku volt, most ő az Alvezér. Jól jártam? A faszt. Na jó, igen, a faternek sztriptízbárja van.
Miután kiderült, hogy egy fokkal jobban értek az informatikához, mint ahogy az indokolt lenne zsenge életkoromra való tekintettel, én lettem az ügyeletes hacker: a legtöbb biztonsági rendszer (Főként a rendfenntartó szerveknél garázdálkodik - A Szerk.) és térfigyelő kamera elérhetővé vált a számomra, pontosabban a RussGed számára általam, és már kurvára unom. Tökmindegy, hogy az egyetemen ülök, egy csajt fűzök vagy éppen már megfűztem és ágyban vagyunk, ha telefonálnak ugranom kell - ha nem teszem, az a legkevesebb, hogy fejmosást kapok. Annyi bűncselekményt és gyilkosságot radíroztam már ki, ami ha egyszer előkerülne, akkor tárgyalás nélkül ültetnék őket villamosszékbe - annyiszor láttam őket veszélyben, vagy éppenséggel meghalni a képernyő előtt, hogy ha nem lenne a zene, az idegeim cafatokban lógnának valamerre.
A költözés pont ezért, nagyon betett. Athénban ismertem mindenkit, helyi tehetségkutatókon bemutatkozó garázszenekarok voltunk, közösség, barátok és riválisok - Firenzében több, mint egy évbe került, mire összejött egy zenekarra való hülye, elsimultak a kreatív viták és megoldódtak a dominanciai kérdések, de mostanra nem panaszkodhatok.
A holnapi zenekarok-viadala miatt vágni lehet a feszültséget - ilyenkor vagy összeveszünk, vagy betépünk (élvezhető előny, ha az ember drogdíler) és eljövünk sörözni és biliárdozni: a kocsmahelyszínre való tekintettel lehet tippelni, hogy melyik megoldás mellett döntöttünk.
Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Egy rendőrnő az álmom •• Egy rendőrnő az álmom Empty25th November 2017, 20:44Taras & Karen


Sokan hiszik azt, hogy mi rendőrök nem szeretünk bulizni, iszogatni, néha átlépni a határokat, pedig ez nem igaz. Mi is ugyan olyan jól tudunk szórakozni, csak nem mindig van időnk rá. A mai napot is már hónapokkal ez előtt megbeszéltük. Mindenki egyre izgatottabban várta. Végre kiengedhetjük a gőzt, a fáradságot…
Már mikor megérkeztem a kocsmába a kollégáim igen jó állapotban voltak. Matheot még el kellett vinnem az apjához ezért is sikerült kicsit késnem. Mikor meglátnak hangosan felkiáltanak, köszöntenek és máris a kezembe nyomnak egy korsó sört és egy pohár vodkát.
Nem vagyunk csendesek és nem is titkoljuk, kik vagyunk. Van, aki még az egyenruháját sem vette át. Nah igen. Minket hidegen hagy az, ha megtudják, hogy mi a rend őrei nos nem vetjük meg a jó italt.
Miután szinte mindenkinek a pohara kiürült odasétálok a pulthoz. Most rajtam a sor, hogy meghívjam a csapatot egy körre. Bekére tíz felest és tíz korsó sort. Nah igen sokan vagyunk és sokat iszunk.
Miközben várok az italokra a kis csapatomat figyelem. Mintha teljesen el lennénk szigetelve. Nem foglalkoznak senki mással. Upsz valakinek neki ment Rob és úgy tűnik annak a valakinek nagyon nem tetszik a dolog... És itt az első bunyó, vagyis csak pofon, mert azonnal kifekszik Rob. Felnevetek. Nem is mi lennénk ezek. A többiek felsegítik kollégánkat és leültetik az egyik székhez. Ő mindig bajba sodorja magát. De mindjárt észhez fog térni és folytatja tovább az ivást.
Vissza az elejére Go down
 
Egy rendőrnő az álmom
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Firenze :: Szórakozóhelyek-
Ugrás: