Sam Nesdin

Stivali Italiani

Üdvözlünk titeket Olaszországban, a maffia főhazájában. Oldalunk fórum alapú szerepjáték, szeretettel várunk minden erre tévedőt!
 

Share
 

 Sam Nesdin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Sam Nesdin •• Sam Nesdin Empty8th Október 2017, 18:44


Samuel Nesdin
a túlélő

művészek
22 év
Ash Stymest
keresett+saját
Sam, Bro
Róma, 1995. április 13.
gitáros
utcazenész
Alice Margas-Nesdin
Thomas Nesdin
A tengerimalac családtag?
facér
Róma

Pozitív és negatív tulajdonságok a saját véleményem szerint nem léteznek. Mindenki eldöntheti ugyanis, miként használja az adottságait, s ezek miatt bélyegzik meg jelzőkkel. Mindenesetre, írok pár jelzőt.
Kreatív: Ezt én a pozitívhoz sorolom, a szüleim inkább a negatívhoz. Szerintük túl sok módját találom ki a szabályok megszegésének. Jól van, ez anyáék miatt mehet a negatívba.
Érzelmes: Igazándiból, ez semleges, de mondjuk most inkább negatívnak, mert mégiscsak titkolom a barátaim előtt. Nem merném elbőgni magam egy filmen vagy egy könyvön magam a jelenlétükben.
Bevállalós: Higgyünk el mindent anyáméknak, legyen ez is negatív. De ezt tuti csak a tetkók, miatt mondják, amikkel igazából nem értem, mi a baj. Én szeretem nézegetni őket, mert egy-egy számomra kedves eseményre emlékeztetnek.
Költői: Néha rám jön az öt perc, és rímekben kezdek beszélni, meg minden hasonló. Tök nagy amúgy a szókincsem, csak hát minek használjam? És izé… Ne legyünk annyira pesszimisták, ez menjen a pozitív kalapba.
Csapatjátékos: És lám, még egy pozitívum. Elképesztő jó vagyok, ha arról van szó, hogy egy vagy több emberrel kell együtt dolgoznom. Persze, túl tudok lőni a célon, de ez nem olyan gyakori. Igyekszem visszafogni magam.
Igényes: Mindig gondosan ügyelek arra, hogy mit veszek fel mivel, hogyan eszek, illetve, hogy milyen állapotban vannak a tankönyveim (a tűzben). Szóval igen, ez abszolút a pozitívhoz megy.
Tolakodó: Nyilván, nem lehet mindenki tökéletes rajtam kívül… Vagyis! Én sem lehetek az… Ha elnyerem valakinek a bizalmát, hajlamos vagyok arra, hogy túltoljam a nyomulást, meg a baromságokat. Ez lehet, hogy inkább a negatívba megy, ugye?
Baromi jóképű: Negatív! Furának tarthat emiatt bárki, de már unom, hogy ekkora sláger vagyok csajkörökben.
Komolytalan, és hangulatember: Ritkán bíznak rám fontos feladatokat, mert csak akkor csinálok meg bármit is, ha kedvem van hozzá, másképp felejtős. Pont ezért hagytam a francba magam mögött a zeneművészetit az első félév után. Túl sok a kötelesség, és csak anyámék akarták, hogy oda járjak. Igen, ez abszolút negatív. És ezzel a kettővel meg is van a tíz, ugye? Csodás! Mehetünk tovább.

Életem néhány lapja

Az én fantasztikus történetem úgy több, mint huszonkét éve kezdődött, mikor is a gólya bevágott a kórházba, és egyenesen anyámhoz sikerült érkeznem. Fura dolog ez a biológia, nem? Viccet félretéve, anyám tényleg egy gólya miatt lett velem megáldva, elvégre az egyetem első éve kemény korszak, és a szerelmek is gyorsan kibontakoznak, majd szépen sorban az emberek is levedlik ruhájukat. Persze, anyám meg apám összeházasodtak ezután az incidens után, merthogy a szülők így látták helyesnek. Röhej, amit nagyanyámék műveltek annak idején…
Na, de a lényeg az, hogy megszülettem. Sokat nem akarok mesélni, mert drága az időm, szóval legyen elég annyi, hogy megtanultam járni, beszélni, aztán meg énekelni is, és rövidesen a gitározás nemes tudományát is elsajátítottam. Csodás. Ekkorra már lehettem olyan tizenkettő, és én voltam az eminens tanuló az osztályban, holott semmit nem tanultam. Talán különleges vagyok, vagy valami hasonlót akartak bebeszélni nekem, de én a szülői protekciónak tudtam be ezt már annak idején is, mert csak azokból a tárgyakból voltam jó, amiket a rokonaim tanítottak. Nem is lepődtem meg, mikor gimiben épphogy átkúsztam év végén. Ekkor már nem tartoztam a legjobbak közé értelemszerűen. Csak a haverok érdekeltek, akik rendszerint idősebbek voltak nálam és a zene. Mindig kijártunk zenélni az utcákra, és általában összeszedtük az aznapi energiaitalra és alkoholra valót. Ekkor lehettem úgy tizenhat-tizenhét, és a társaság legfiatalabb tagja ezzel együtt, de ez nem zavart. Mentem a nagyobbak után, ami a szüleimnek nem igazán tetszett, én viszont annál inkább imádtam csavarogni éjszakánként, noname szórakozóhelyekre járni, tilosban ritkán szívni egy kicsit, egyszóval csak úgy ellenni, élvezni az életet. Jó kis bandám volt egészen addig, amíg meg nem próbáltak mélyebben is belerángatni a drogügyleteikbe. Kiderült, hogy elég durvamód függők, és hát én még nem voltam az, meg az eszem is megjött általános óta annyira, hogy felfogjam, tipli van, ha jót akarok.
Anyámék igazán díjazták a döntésemet, és úgy határoztak, hogy ha már rám tört ez a fergeteges buddhizmus, vagy mi, akkor már menjek egyetemre is, meg szerezzek tisztességes munkát. Ebből annyi lett, hogy nagykorúként első dolgomként beültem egy tetoválószalonba, és a Rammstein szimbólumát a vádlimra varrattam. Mikor szüleim meglátták, majdnem infarktust kaptak, meg hüledeztek össze-vissza, hogy egy tisztességes egyetemista diáknak nem szabad így kinéznie… Igen, persze! Ami azt illeti, nem a jogi karra mentem, hanem a zeneművészeti képzésre, ahol igenis ki volt varrva a fele társaság… Jó, csak három ember a negyvenből, de akkor is voltak tetovált alakok. Hozzájuk képest az én habtestem olyan volt, mintha összefirkáltam volna golyóstollal. Semmi! A társaság másik fele meg normálisan nézett ki, és igazából állati unalmas halottak voltak számomra. Nem is csoda, hogy az első félév után otthagytam a sulit, és meg is lógtam otthonról. Hagytam egy cetlit, hogy Rómában maradok, ne keressenek, egyszer majd jelentkezek. Azóta se mentem haza, bár a cuccaim nagy része ott van, ha nem égette el senki… Csak a fontos dolgokat vittem magammal a város másik felébe. Hogy mikor? Talán tavaly. Azóta már alapítottam egy zenekart is, ami nagyon hamar felbomlott, azóta meg utcazenészként keresem a kenyeremet, és úgy élek, ahogy mindig is akartam. Megvan mindenem, és azt csinálom, amit szeretek. Gitározok egész nap, haverokkal vagyok, akik nincsenek benne kétes ügyekben, és egyszerűen jól érzem magam. Nem hinném, hogy ez akkora tragédia lenne...

Vissza az elejére Go down

Vendég

avatar

stivali italiani
Témanyitás Re: Sam Nesdin •• Sam Nesdin Empty10th Október 2017, 11:13


Gratulálunk elfogadva!
A NAGY EMBEREK NEM SZÜLETNEK NAGYNAK, DE AZZÁ LESZNEK.

Ahoy Sam!

Elsősorban tudd, hogy nagyon csúnyán néztek rám az előadáson, amikor többször nevettem fel hangosan az előtörid olvasása közben. Very Happy Igen, a tengerimalac családtag. Razz
(A törpemalac is az Very Happy)

Ebből már sejtheted, hogy nem okozott csalódást, látszik, hogy ez a része sokkal jobban fekszik neked, mint a tömör jellemzés.
Megvallom ott kicsit féltem, hogy nem érzed még a karakter, de hamar eloszlattad  eme kételyeimet.

Az avator választásod tökéletes, jobbat nehezen tudnék elképzelni hozzá.

Üde színfoltja leszel az oldalnak, a lázadó, a női szívek olvasztója, a bugyik laza pengetője.
A kérdés csak az, hogy a bohémia menekülés-e vagy tényleges életforma? Úgy érzem ki fog ez derülni hamarosan a számodra is.
Ne feledd, az utcán sok mindent láthatsz, használd jól az információkat. Wink

Frappáns vagy, humoros, szaladj, hangold a gitárt, [foglalózz] és mutasd meg, ki a faszagyerek a környéken! Wink  

Arina

Ui.: Szerenádozol nekem, amiért elfogadtalak?
Vissza az elejére Go down
 
Sam Nesdin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Stivali Italiani :: Arts & Media-
Ugrás: